kečiupo padažas

Ingridientai:
1 morka;
1 svogūnas;
1 šaukštas miltų;
0,5 stiklinė pieno;
aliejaus;
kečiupo;
vegetos.
Gaminimas
Morką sutarkuoti, supjaustyti svogūną. Į keptuvę ipilti aliejaus pakepinti svogūnus, apkepus svogūnams suberti morkas ir pakepti kol apskrus. Įpilti kečiupo (kečiupo pilti tiek kad viskas butų apsemta), įdėti miltų, supilti pieną. Tuomet dar pakepti, įdėti vegetos ir dar pagal skoni jei riekia ipilt kečiupo. Kečiupo pilama tiek, kokio kiekio reikia padažo. (Dovile)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!