Vištienos file su daržovėmis ir kariu

Ingridientai:
2 vištienos file,
1 stiklinė šparaginių pupelių (gali būti šaldytų),
0,5 stiklinės žalių žirnelių (gali būti šaltyti),
1 stiklinė žiedinių kopūstų, padalintų žiedynais (gali būti šaldyti),
1 didelė bulvė,
1 didelė morka,
1 didelis svogūnas,
250 g. grietinėlės,
kario prieskonių,
druskos.
Gaminimas
Vištieną supjaustykite nedideliais gabalėliais, bulvę - kubeliais, morką - plonais šiaudeliais, svogūną susmulkinkite.
Pasūdytame vandenyje (galite įdėti šiek tiek kario prieskonių) išvirkite susmulkintą bulvę, šparagines pupeles, žirnelius ir žiedinį kopūstą.
Keptuvėje išlydykite sviestąą, suberkite kario prieskonius, išmaišykite ir sudėkite supjaustytąą gabalėliais viššĮįįtienos filąąąąąe. Maiššydami šiškepkite irūūš išimkitše iš keptuvės. žžžSvieste su kariu kepkite morką su sššššššššvogūnu, kol suminkštėės.
Į puodą sudėėkite iškeptą vištieną, morką, svogūnus ir išvirtas likusias daržoves. Užpilkite grietiėnėle, įberkite pagal skonį kario, druskos (jei reikia), išmaišykite ir šiek tiek patroškinkite.
Patiekite su virtais ryžiais. (Lina)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Gintare 2012-03-20 21:05:40
O kiek i keptuve reikia deti sviesti ir kario?