25 rezultatų ieškant "migdol"

KALAKUTO KRŪTINĖLĖ SU MEDUMI

Druska itrinta mesa kepti orkaiteje (is pradziu 200C, po 15 min.-160C temperaturoje) daznai palaistant tirpintu medumi. Vaisius nuplauti ir apvirti su vynu. Gvazdikelius sugrusti, sumaisyti su likusiu medumi, pipirais, cinamonu, vaisiais ir pakaitinti. Iskepusia mesa supjaustyti ir sudeti i lekste. ..

Recepto vertinimas: 0

DUONOS APKEPAS SU VYŠNIOMIS IR MANŲ KRUOPOMIS

I verdanti piena sudeti kapotus riesutus, margarina, kruopas, cukru, druska ir virinti. Siek tiek atvesinti, imusti kiausinius, suberti tarkuota duona. Vysnias be kauliuku ismaisyti su sia mase ir sudeti i riebalais istepta forma. Kepti orkaiteje...

Recepto vertinimas: 0

MORKŲ VAINIKAS

Morkas nuvalyti ir sutarkuoti per smulkia trintuve. Sviesta istrinti su cukrumi ir druska. Imusti kiausinius, supilti migdolu esencija, sudeti persijotus miltus ir kepimo miltelius. paskiau sudeti morkas ir migdolus, ismaisyti. Apvalia kekso forma su kamineliu istepti sviestu ir pabarstyti dziuve..

Recepto vertinimas: 0

KEPTI BANANAI SU MIGDOLAIS

Sumaisykite apelsinu sultis su citrinos sultimis, sudekite muskato riesuta ir kardamona. Skarda, kur kepsite bananus istepkite sviestu. Aplupkite bananus ir perpjaukite isilgai pusiau, sudekite ant skardos. Bananus apipilkite sultimis, apslakstykite likusiu sviestu, tolygiai apibarstykite cukrumi. D..

Recepto vertinimas: 0

RYŽIŲ DESERTAS

Ryzius sudeti i sieteli ir gerai nuplauti, nuvarvinti vandeni. Su pienu, cukrumi, druska ir vanile virti apie 30 min. Ryziams leisti atausti. Pries patiekiant suplakti grietinele ir ryzius sumaisyti su migdolu gabaleliais (taip pat imaisyti viena nesusmulkinta migdola). Skoniui pagerinti ipilti seri..

Recepto vertinimas: 1

ŠVEDIŠKAS DESERTAS

4 kiausiniu baltymus isplakti su 120 g cukraus iki standziu putu. Sia mase supilti ant 70 g smulkintu ( beveik miltai) migdolu. Ismaisyti.Padalinti i dvi dalis.Kepti atskirai po 15 min ant sviestinio popieriaus, patepto sviestu ir pabarstyto miltais. Iskepus paplotelius palikti atvesti.Idaras: i 85 ..

Recepto vertinimas: 4

JOGURTINIAI LEDAI

Stikline pieno uzviriname su cukrumi ar medumi (saldiname pagal skoni), o likusiame piene ismaisome krakmola ir supilame i karsta piena. Kokoso drozles ir migdolu ploksteles truputi apkepiname cukruje ir supilame i pieno mase. Viska gerai ismaisome. Maisydami supilame jogurta ir pastatome mase i sal..

Recepto vertinimas: 0

SAUSAINIAI SU CINAMONU IR MIGDOLAIS

I molini dubeni imuskite 2 kiausinius, iberkite cukru ir 30 s plakite mikseriu, po to berkite cinamona, gvazdikeliu pudra, nutarkuota citrinos geltonaji sluoksni, migdolu pudra ir viska gerai sumaisyti. Saukstas po sauksto berkite miltus, kepimo miltelius ir maisykite mikseriu, nustatytu vidutiniu g..

Recepto vertinimas: 5

LENKIŠKI MIGDOLŲ SAUSAINIAI

Atskirti kiausniu trynius ir baltymus. Baltymus suplakti. Likusius ingridientus ismaisyti kartu su kiausiniu tryniais ir tuomet imaisyti i baltymus. Mase uztepti ant kepimo popieriumi isklotos skardos. Kepti orkaiteje 100 laipsniu temperaturoje apie 2 val. Kiek atausinti ir supjaustyti 2,5 x 6 cm il..

Recepto vertinimas: 0

ŠIRDELĖS

Kiausinio baltymus atskirkite nuo tryniu. Baltymus isplakite iki purumo, suberkite cukru, vanilini cukru, cinamona, maltus gvazdikelius, kakava, supilkite romo esencija ir tirpinta sviesta. Viska atsargiai ismaisykite. Suberkite persijotus maltus migdolus bei kepimo miltelius ir dar karta ismaisykit..

Recepto vertinimas: 0

ŽIEDELIAI II

Ant minkymo lentos suberkite miltus ir kelimo miltelius. Viduryje padare duobute, suberkite cukru, vanilini cukru, maltus migdolus ir sudekite salta, mazais gabaleliais sukapota sviesta. Greitai uzminkykite tesla ir kuri laika palaikykite saldytuve.Is teslos iskociokite 3 mm storio laksta ir isspaus..

Recepto vertinimas: 0

MARCIPANAI

Migdolus keletui minuciu panardinti i karsta vandeni, nulupti luobeles ir isdziovinti. Tada migdolus sutrinti migdolu trintuveje arba kelis kartus permalti mesmale, kad gautusi kuo vientisesne mase. Kai migdolus sutriname reikia sumaisyti su cukraus pudra,karciuju migdolu esencija ir vandeniu. Mase ..

Recepto vertinimas: 4

TRIUFELIAI SU SIURPRIZU

Sviesta istrinti su cukraus pudra ir kakava. Suberti sumaltus sausainius, supilti grietinele, ilasinti esencijos. Viska issukti maisikliu iki vienalytes mases ir 2 valandas laikyti saldytuve. Atsalusia mase padalyti i 30 daliu. Suformuoti rutuliukus, i kiekvieno viduriuka ispaudziant po riesuta ir p..

Recepto vertinimas: 0

VAFLINIS PYRAGAS

Sviesta, piena ir cukru pakaitinti puode, gerai ismaisyti ir atausinti. Suberti pieno miltelius, kakava ir maisyti, kol mase pasidarys vienalyte. Sudeti sukapotus riesutus bei migdolus, susmulkintus dziovintus vaisius ir du sutrupintus vafliu lakstus. Viska gerai ismaisyti. Mase lygiu sluoksniu sukr..

Recepto vertinimas: 0

MINKŠTA MARCIPANINĖ MASĖ

Migdolus nuplikykite, nulupkite lukstus ir sumalkite mesmale. Migdolu mase ismaisykite su 80g cukraus pudros, kiausinio baltymu ir likeriu. 24 val. laikykite saldytuve, suvinioje i polietilenini maiseli. Tada mase dar karta isminkykite su 100g cukraus pudros (galite nuspalvinti trupuciu maistiniu da..

Recepto vertinimas: 0

KAVA SU AMARETU

Karsta kava supilti i pasildyta taure, supilti likeri ir ismaisyti. Ant virsaus uzdeti plaktos grietineles ir pabarstyti migdolu plokstelemis...

Recepto vertinimas: 0

Migdolų pyragas su vyšniomis

Forma, kurioje kepsite, istepkite riebalais. Vysnias pavoliokite miltuose ir sudekite ant dugno. Maisytuvu isplakite sviesta ir cukru, imuskite kiausinius, suberkite miltus ir maltus migdolus. Gauta mase sukreskite ant vysniu. Kepkite nekarstoje orkaiteje 2 valandas. Jei pyrago virsus prades tamseti..

Recepto vertinimas: 0

BANDELĖS SU MANGAIS

Uzminkome mieline tesla ir paliekame pakilti. Kai tesla pakyla, padaliname ja i vienodus gabaliukus, iskociojame apvalius lakstelius, dedame idara, uzspaudziame krastus, juos ipjauname, paliekame pakilti. Kai pakyla, kepame orkaiteje 180-200 C temperaturoje.Ruosiame idara: nuo mango nulupame odele, ..

Recepto vertinimas: 0

Sviestinis pyragas su migdolų plokštelėmis

Teslai grietinele maisome su cukrumi, kol jis istirpsta. Imaisome kiausinius ir su cinamonu bei kepimo milteliais sumaisytus miltus. Tesla iskreciame ant sviestiniu popieriumi isklotos skardos, islyginame pavirsiu ir apie 10-15 min. kepame 180 C temperaturos orkaiteje. Tuo metu dubenelyje istirpinam..

Recepto vertinimas: 5

Kaitinti vaisiai ir uogos su sultimis ir romu

I puoda supilame sultis, cukru ir sildome maisydami, kol cukrus istirps. Sudedame susmulkintus vaisius, pakaitiname 3-4 min. (tik neuzverdame), sudedame uogas ir riesutus, supilame roma.Uzdengiame, palaikome 20 min...

Recepto vertinimas: 0

Slyvų pyragas

Miltais pabarstome skarda ir dedame i ja atsildyta sluoksniuota tesla. Skarda dedame i karsta orkaite ir kepame, kol pusiau iskeps.Tada i skarda sudedame ketvirciais supjaustytas slyvas ir palaistome is sviesto, grietineles ir cukraus isvirtu padazu. Tai darome 3-4 kartus. Baigiant kepti pabarstome ..

Recepto vertinimas: 0

Karpis su baravykais

Karpi nuvalome, supjaustome gabalais. I puoda ipilame 1 l vandens, idedame saliera, svoguna, baravykus, pipirus, lauru lapa, 1/2 citrinos zieveles, duona, druskos ir verdame. I verdanti sultini idedame zuvi ir ant silpnos ugnies atvirame puode verdame apie 20 min. Padazui miltus pakepiname keptuveje..

Recepto vertinimas: 0

Migdoliniai kamuolėliai

Sviesta issukame su cukrumi, supilame migdolus, kvapus, ir maisome, kol gerai issimaisys. Suformuojame kamuoliukus ir sudeje i lekste atsaldome saldytuve, kol jie tampa kieti. Juodaji sokolada istirpiname su keliais saukstais pieno, apvoliojame kamuoliukus ir papuose vel atsaldome. Patiekiame popier..

Recepto vertinimas: 0

Šaltalankių kremas

1 stikline sulciu, 1 stikline vandens, 1 stikline cukraus kaitiname puode. 0,5 stiklines vandens sumaisome su krakmolu ir supilame i karsta sirupa, uzviriname. Kisieliu atsaldome ir sumaisome su plakta grietinele. Krema sudedame i taures, apslakstome isvirtu sokoladu, papuosiame plakta grietinele, s..

Recepto vertinimas: 0

Aguoninis pyragas

Trynius istrinti su cukrumi, kol bus puri mase, ismaisyti ja su nuplikytomis ir gerai nusunktomis aguonomis. Standziai isplakti baltymus, ismaisyti su kiausiniu-aguonu mase, suberti maltus dziuveselius ir alieju. Tesla atsargiai supilti i didele tortine, kepti 1 val. Is tortines galima isimti visisk..

Recepto vertinimas: 2

Raktiniai žodžiai: migdol