25 rezultatų ieškant "migdol"

MORKŲ VAINIKAS

Morkas nuvalyti ir sutarkuoti per smulkia trintuve. Sviesta istrinti su cukrumi ir druska. Imusti kiausinius, supilti migdolu esencija, sudeti persijotus miltus ir kepimo miltelius. paskiau sudeti morkas ir migdolus, ismaisyti. Apvalia kekso forma su kamineliu istepti sviestu ir pabarstyti dziuve..

Recepto vertinimas: 0

ANANASAS, ĮDARYTAS KREVEČIŲ SALOTOMIS

Ananasa supjaustykite i 5 lygius griezinelius. Graziai ispjauname vidu, palikdami sveika zievele. Krabu lazdeles ir ispjauta vidu supjaustome kubeliais. Sudedame krevetes. Majoneza sumaisome su keciupu ir Voicesterio padazu. Visus salotu produktus sumaisome. I lekste dedame salotu lapus, ant ju anan..

Recepto vertinimas: 0

KEPTI BANANAI SU MIGDOLAIS

Sumaisykite apelsinu sultis su citrinos sultimis, sudekite muskato riesuta ir kardamona. Skarda, kur kepsite bananus istepkite sviestu. Aplupkite bananus ir perpjaukite isilgai pusiau, sudekite ant skardos. Bananus apipilkite sultimis, apslakstykite likusiu sviestu, tolygiai apibarstykite cukrumi. D..

Recepto vertinimas: 0

DESERTAS "NEFRETETE"

Sviezius arba konservuotus vaisius supjaustyti ivairiomis formomis, pabarstyti dziovintais vaisiais ir uzpilti zele (ruosti pagal recepta, nurodyta ant pakelio). Jeigu konservuotu vaisiu yra daug, ruosiant zele, maziau pilti vandens. Palikti, kad sustingtu. Pries patiekiant, inda trumpam ikisti i ka..

Recepto vertinimas: 0

RYŽIŲ DESERTAS

Ryzius sudeti i sieteli ir gerai nuplauti, nuvarvinti vandeni. Su pienu, cukrumi, druska ir vanile virti apie 30 min. Ryziams leisti atausti. Pries patiekiant suplakti grietinele ir ryzius sumaisyti su migdolu gabaleliais (taip pat imaisyti viena nesusmulkinta migdola). Skoniui pagerinti ipilti seri..

Recepto vertinimas: 1

ŠVEDIŠKAS DESERTAS

4 kiausiniu baltymus isplakti su 120 g cukraus iki standziu putu. Sia mase supilti ant 70 g smulkintu ( beveik miltai) migdolu. Ismaisyti.Padalinti i dvi dalis.Kepti atskirai po 15 min ant sviestinio popieriaus, patepto sviestu ir pabarstyto miltais. Iskepus paplotelius palikti atvesti.Idaras: i 85 ..

Recepto vertinimas: 4

JOGURTINIAI LEDAI

Stikline pieno uzviriname su cukrumi ar medumi (saldiname pagal skoni), o likusiame piene ismaisome krakmola ir supilame i karsta piena. Kokoso drozles ir migdolu ploksteles truputi apkepiname cukruje ir supilame i pieno mase. Viska gerai ismaisome. Maisydami supilame jogurta ir pastatome mase i sal..

Recepto vertinimas: 0

SAUSAINIAI SU CINAMONU IR MIGDOLAIS

I molini dubeni imuskite 2 kiausinius, iberkite cukru ir 30 s plakite mikseriu, po to berkite cinamona, gvazdikeliu pudra, nutarkuota citrinos geltonaji sluoksni, migdolu pudra ir viska gerai sumaisyti. Saukstas po sauksto berkite miltus, kepimo miltelius ir maisykite mikseriu, nustatytu vidutiniu g..

Recepto vertinimas: 5

LENKIŠKI MIGDOLŲ SAUSAINIAI

Atskirti kiausniu trynius ir baltymus. Baltymus suplakti. Likusius ingridientus ismaisyti kartu su kiausiniu tryniais ir tuomet imaisyti i baltymus. Mase uztepti ant kepimo popieriumi isklotos skardos. Kepti orkaiteje 100 laipsniu temperaturoje apie 2 val. Kiek atausinti ir supjaustyti 2,5 x 6 cm il..

Recepto vertinimas: 0

MARCIPANAI

Migdolus keletui minuciu panardinti i karsta vandeni, nulupti luobeles ir isdziovinti. Tada migdolus sutrinti migdolu trintuveje arba kelis kartus permalti mesmale, kad gautusi kuo vientisesne mase. Kai migdolus sutriname reikia sumaisyti su cukraus pudra,karciuju migdolu esencija ir vandeniu. Mase ..

Recepto vertinimas: 4

TRIUFELIAI SU SIURPRIZU

Sviesta istrinti su cukraus pudra ir kakava. Suberti sumaltus sausainius, supilti grietinele, ilasinti esencijos. Viska issukti maisikliu iki vienalytes mases ir 2 valandas laikyti saldytuve. Atsalusia mase padalyti i 30 daliu. Suformuoti rutuliukus, i kiekvieno viduriuka ispaudziant po riesuta ir p..

Recepto vertinimas: 0

KALĖDŲ SENIAI

Dubenyje gerai ismaisykite miltus ir mieles. Suberkite 75 g cukraus, vanilini cukru, druska, supilkite tirpinta sviesta ir silta piena. Elektriniu maisytuvu su antgaliu mielinei teslai is pradziu maziausiu, paskui vidutiniu greiciu tesla maisykite 5 minutes. Tesla pastatykite siltai, kol jos turis p..

Recepto vertinimas: 0

MIGDOLŲ SAUSAINIAI

Atskirti kiausiniu baltymus ir trynius. Labai plonytes imbiero juosteles atpjauti papuosimui. Likusi imbiera sukapoti labai mazais gabaleliais. Kiausinio baltymus gerai isplakti, i juos atsargiai iberti pro sieteli persijota cukraus pudra. Po truputi vis imaisyti kitus ingredientus. 2 sauksteliais t..

Recepto vertinimas: 0

KAVA SU AMARETU

Karsta kava supilti i pasildyta taure, supilti likeri ir ismaisyti. Ant virsaus uzdeti plaktos grietineles ir pabarstyti migdolu plokstelemis...

Recepto vertinimas: 0

TROPIKŲ SVAJONĖ

Komponentus suplakti kokteiliu plaktuveje su skobtus ledu. Piena galima siek tiek pagardinti grietinele. Ant gerimo virsaus isspausti apelsina. Papuosti apelsino zievele...

Recepto vertinimas: 0

Bandelės su varške

Mieline tesla ruosiame taip pat, kaip velykinems bandelems. Antrakart pakilusia tesla iskociojame, supjaustome keturkampiais, i viduri dedame varskes, sumaisytos su dzemu, uzlankstome kampus.Is likusiu teslos krastu suformuojame rutuliukus, dedame bandeles i skarda ir kildiname 45-50 min.Tada aptepa..

Recepto vertinimas: 4

Migdolų pyragas su vyšniomis

Forma, kurioje kepsite, istepkite riebalais. Vysnias pavoliokite miltuose ir sudekite ant dugno. Maisytuvu isplakite sviesta ir cukru, imuskite kiausinius, suberkite miltus ir maltus migdolus. Gauta mase sukreskite ant vysniu. Kepkite nekarstoje orkaiteje 2 valandas. Jei pyrago virsus prades tamseti..

Recepto vertinimas: 0

BANDELĖS SU MANGAIS

Uzminkome mieline tesla ir paliekame pakilti. Kai tesla pakyla, padaliname ja i vienodus gabaliukus, iskociojame apvalius lakstelius, dedame idara, uzspaudziame krastus, juos ipjauname, paliekame pakilti. Kai pakyla, kepame orkaiteje 180-200 C temperaturoje.Ruosiame idara: nuo mango nulupame odele, ..

Recepto vertinimas: 0

Sviestinis pyragas su migdolų plokštelėmis

Teslai grietinele maisome su cukrumi, kol jis istirpsta. Imaisome kiausinius ir su cinamonu bei kepimo milteliais sumaisytus miltus. Tesla iskreciame ant sviestiniu popieriumi isklotos skardos, islyginame pavirsiu ir apie 10-15 min. kepame 180 C temperaturos orkaiteje. Tuo metu dubenelyje istirpinam..

Recepto vertinimas: 5

Slyvų pyragas

Miltais pabarstome skarda ir dedame i ja atsildyta sluoksniuota tesla. Skarda dedame i karsta orkaite ir kepame, kol pusiau iskeps.Tada i skarda sudedame ketvirciais supjaustytas slyvas ir palaistome is sviesto, grietineles ir cukraus isvirtu padazu. Tai darome 3-4 kartus. Baigiant kepti pabarstome ..

Recepto vertinimas: 0

Karpis su baravykais

Karpi nuvalome, supjaustome gabalais. I puoda ipilame 1 l vandens, idedame saliera, svoguna, baravykus, pipirus, lauru lapa, 1/2 citrinos zieveles, duona, druskos ir verdame. I verdanti sultini idedame zuvi ir ant silpnos ugnies atvirame puode verdame apie 20 min. Padazui miltus pakepiname keptuveje..

Recepto vertinimas: 0

Citrininis pyragas su vynuogėmis

Teslai sviesta issukame su cukrumi. Po viena imaisome kiausinius, nutarkuota citrinos zievele ir su kepimo milteliais sumaisytus miltus. Tesla sukreciame i sviestu patepta ziedo formos kepimo forma ir kepame 1 75-200 C temperaturos orkaiteje apie 30 min. Pyragąa atvesiname neišsimdami isš kepimo ..

Recepto vertinimas: 0

Upėtakiai su migdolais

Nuvalytus ir isplautus upetakius nusausiname, pabarstome druska, zuvies prieskoniais ir palaikome 0,5 vai. saltai. Zuvi pavoliojame miltuose, plaktame kiausinyje su prieskoniais irmigdoluose. Iskepame keptuveje su aliejumi ant nedideles ugnies...

Recepto vertinimas: 0

Migdoliniai kamuolėliai

Sviesta issukame su cukrumi, supilame migdolus, kvapus, ir maisome, kol gerai issimaisys. Suformuojame kamuoliukus ir sudeje i lekste atsaldome saldytuve, kol jie tampa kieti. Juodaji sokolada istirpiname su keliais saukstais pieno, apvoliojame kamuoliukus ir papuose vel atsaldome. Patiekiame popier..

Recepto vertinimas: 0

Šaltalankių kremas

1 stikline sulciu, 1 stikline vandens, 1 stikline cukraus kaitiname puode. 0,5 stiklines vandens sumaisome su krakmolu ir supilame i karsta sirupa, uzviriname. Kisieliu atsaldome ir sumaisome su plakta grietinele. Krema sudedame i taures, apslakstome isvirtu sokoladu, papuosiame plakta grietinele, s..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: migdol