Upėtakis su migdolais

Ingridientai:
3 vidutinio dydžio upėtakiai,
2 šaukštai migdolų drožlių,
1 kiaušinis,
1 šaukštas alyvuogių aliejaus,
malti baltieji pipirai,
druska,
keletas salotų lapelių ir krapų papuošimui.
Gaminimas
Žuvį išvalyti, išimti akis ir žiaunas, nuplauti ir nusausinti. Įtrinti druska, baltaisiais pipirais ir palikti 20min. pastovėti, kad įsigertų prieskoniai. Kiaušinį išplakti šakute ir jame pavolioti žuvis, o paskui apvolioti migdolų drožlėse. Formą, kurioje keps, ištepti aliejumi ir sudėti į ją žuvis. Kepti ne aukštesnės kaip 180 laipsnių temperatūros orkaitėje, kartais pažiūrėti ar žuvis neprikepė prie dugno. Patiekti su bulvėmis ir žalių daržovių salotomis ar tiesiog agurkų salotomis su grietine.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!