Mėsos kukuliai migdolų padaže

Ingridientai:
2 šaukštai smulkinto svogūno,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
0,5 stiklinės pomidorų padažo,
1,5 stiklinės vandens,
0,5 stiklinės nuluptų migdolų,
1 skiltelė česnako,
3 riekelės baltos duonos,
500 g jautienos ir kiaulienos faršo,
1 kiaušinio,
1,5 šaukštelio druskos,
1 raudonoji aitrioji paprika (arba maltų raudonųjų pipirų),
0,5 stiklinės pieno.
Gaminimas
Smulkintą svogūną apkepinti 1 šaukšte aliejaus. Po to įpilti vandens, įdėti pomidoru padažo, prieskonių ir troškinti 30 minučių ant silpnos ugnies. Smulkiai sugrūsti česnaką ir likusiame aliejuje apkepti kartu su migdolais ir viena baltos duonos riekele. Įpilti šiek tiek vandens ir ištrinti piurė, sudėti pomidorų padažą ir svogūną. Į pieną pamerkti likusias baltos duonos riekeles ir jas sumaišyti su mėsa ir kiaušiniu. Įberti druskos ir pipirų. Suformuoti kukulius, sudėti į kunkuliuojantį padažą ir kartu su 2-4 bulvėmis, supjaustytomis kubeliais, virti 20 minučių.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!