Migdolų kroketai

Ingridientai:
0,5 kg miltų,
250 g sviesto,
180 g cukraus,
70 g smulkintų migdolų,
1 šaukštelis kepimo miltelių,
2 kiaušiniai,
1 šaukštas kondensuoto pieno, konditerinių prieskonių,
cukraus pudra apibarstymui.
Gaminimas
Iš šių produktų sumaišyti vientisą tešlą. Ją suvynioti į foliją ir palaikyti šaltai. Atvėsusią tešlą kočioti pusės centimetro storio sluoksniu ir formuoti norimo dydžio bei formos sausainius. Juos dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir apie 20 min. kepti vidutinio karštumo orkaitėje. Palikti ataušti pravertoje orkaitėje. Ataušusius apibarstyti cukraus pudra.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!