25 rezultatų ieškant "masei"

Kokosiniai triufeliai

Minksta sviesta ar margarina iki purumo issukti su miltiniu cukrumi. Imaisyti trkuiota sokolada. Leisti masei atvesti. Rankomis suformoti vienodo didzio rutuliukus ir apvalioti kokoso drozliuose. Jei turite, sudekite i popierines formukes...

Recepto vertinimas: 1

Jogurtinis tortas su braškėmis

Su šakute sutrynti braškes ir maišyti tol kol pasidarys vienalytė masė, įdėti cukrų ir dalį apelsinų sulčių ir kaitinti kol užvirs. Nuimti nuo ugnies ir leisti masei atvėsti. Į likusias apelsinų sultis supilti želatiną, maišyti, turėtų ištirpti. Ištirpusią želatiną ma..

Recepto vertinimas: 3

Forminių sausainių tortelis su varške

Masės paruošimas: 1. Ištrinti sviestą su cukrumi iki vientisos masės; 2. Ją sumaišyti su ištrinta varške; 3. Supilti išspaustos citrinos sultis ir labai gerai permaišyti [galima ir su mikseriu]. Sausainius trumpam įmerkti į dubenėlį su pienu. Ant sviestinio popieriaus iškloti pir..

Recepto vertinimas: 0

OBUOLIŲ IR MOLIŪGŲ KREMAS

Nuluptus obuolius ir moliūgą supjaustyti plonomis skiltelėmis. Apšlakstyti citrinos sultimis, pavirinti, kol suminkštės. Į masę įberti cukraus. Želatiną išbrinkinti šaltame vandenyje, supilti į karštą masę ir ištirpinti. Masei pravėsus įpilti romo bei įmaišyti plaktos grietin..

Recepto vertinimas: 0

OBUOLINIS SŪRIS

Ant supjaustytų obuolių supilti 1,5 kg. cukraus, išmaišyti mediniu šaukštu ir palikti vėsioje patalpoje arba balkone 1-2 paroms. Atsiradusį skystį-sultis nupilame į puodą ir pastatome sultis virti. Kiek pavirus, dar nuvarviname likusias sultis nuo obuolių. Praktiškai ten neturi likti v..

Recepto vertinimas: 0

Maltiniai

Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu pyragu. Jei mėsa liesa, pridedama pjaustytų lašinukų. Į mėsos masę įmušamas kiaušinis (baltymai išplakami atskirai), suberiami prieskoniai, pasūdoma ir labai gerai išsukama. Jei masė tirštoka, atskiedžiama pienu ar grietinėle. Iš masės da..

Recepto vertinimas: 5

Mielinės tešlos vyniotinis su aguonomis

Tešla užmaišoma ir užminkoma kaip pagerintam pyragui. Aguonos gerai nuplaunamos ir išbrinkinamos karštame vandenyje, paskui vanduo nusunkiamas, o aguonos sumalamos mėsmale arba sutrinamos molinėje čerpėje. Riešutai nuplikomi ir, nulupus luobelę, smulkiai sukapojami. Apelsinų cukrinuka..

Recepto vertinimas: 5

Bandelės

Tešla gaminama kaip pagerintam pyragui, tik truputį kietesnė. Varškė gerai ištrinama, sudedami su cukrumi ištrinti tryniai, suberiamas vanilinis cukrus ir gerai išmaišoma. Aguonos nuplaunamos, išbrinkinamos karštame vandenyje, nusunkiamos ir sumalamos mėsmale arba sutrinamos. Sviestas ..

Recepto vertinimas: 5

Pyragas su varške, obuoliene ar kitais priedais

Tešla gaminama kaip pagerintam pyragui. Varškė gerai ištrinama su sviestu, mušama po vieną kiaušinį, dalimis beriamas cukrus ir gerai ištrinama, kad būtų vientisa masė, tada suberiamas vanilinis cukrus, nuplautos razinos ir miltai. Kai užminkyta tešla pakyla, iškočiojamas ..

Recepto vertinimas: 0

Florentinai

1. Sumaišyk ir suminkyk visus ingridientus pagrindui. Iškočiok tešlą, ir išklok į formą 30-40 cm dydžio (tefloninės formelės tepti riebalais nebūtina). Kepti pagrindą 175 laipsnių temperatūroje - 10 min. 2. Puriai išsukti sviestą migdolų masei. Sudėti susmulkintą migdolų ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su varške

Persijotus miltus suberiame ant lentos, suberiame kakavą, kepimo miltelius, išmaišome, sudedame sviestą ir kapojame, kol nebelieka sausų vietų. Supilame su cukrumi išsuktus kiaušinius, romo esenciją ir viską gerai suminkome. Tešlą apie 5 val. palaikome šaldytuve. Varškės masei sūr..

Recepto vertinimas: 0

Riešutiniai saldainiai (Jūratės) (foto)

Riešutinė masė: riešutus sumalti kavamale. Indelyje išlydyti sviestą, įberti cukraus ir maišyti kaitinant kol cukrus ištirps. Įpilti šlakelį pieno ar grietinėlės. Maišant po truputį berti sumaltus riešutus. Kaitinant maišyti kol sutirštės. Leisti atvėsti. Iš atvėsusios masė..

Recepto vertinimas: 0

Drezdeno kiaušinių pyragas

Tešlai miltus persijoti į dubenėlį. Kauburėlyje šaukštu padaryti įdubimą. Mieles sumaišyti su nedideliu kiekiu cukraus bei 75 ml drungno pieno, pilti į įdubimą ir, įbėrus truputį miltų, padaryti įmaišalą. Jį pabarstyti miltais. Įmaišalą palaikyti 10 min., kad pakiltų, tada..

Recepto vertinimas: 2

Trikampėliai su gervuogėmis ir varške

Miltus persijoti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Mieles sumaišyti su drungnu pienu ir supilti į įdubimą. Uždengti ir apie 15 min. laikyti šiltai, kad pakiltų. Į dubenėlį su įmaišalu ir miltais pilti lydytą sviestą, berti cukrų, druską, įlašinti citrinų ..

Recepto vertinimas: 0

Bezė tortas su persikais

Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų. Sviestą arba margariną išsukti iki purios masės. Po truputį suberti 130 g cukraus, sudėti trynius bei įpilti 2 šaukštus vandens. Viską išplakti iki purumo. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir ..

Recepto vertinimas: 4

Margaspalviai bezė pyragėliai

Baltymus išplakti iki standžių putų po truputį suberiant cukrų. Ant baltymų masės užsijoti krakmolo ir cukraus pudros mišinį. Atsargiai išmaišyti. Masę dėti į konditerinį švirkštą. Skardą iškloti kepimo popieriumi ir išspausti 10 apskritimų. Jų kraštus apjuosti bezė mas..

Recepto vertinimas: 0

Bezė tortas su agrastais

Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Sviestą arba margariną išplakti iki purios masės. Plakant po truputį suberti cukrų, sudėti trynius ir įpilti 1-2 valg. š. vandens. Po šaukštą įmaišyti miltų ir kepimo miltelių mišinį. Tešlą tepti ant dviejų riebalais išteptų 28 c..

Recepto vertinimas: 3

Rabarbarų pyragas su bezė grotelėmis

Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Sviestą arba margariną iki purios masės išplakti su cukrumi, vaniliniu cukrumi, druska bei kiaušiniais. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir po šaukštą sudėti į kiaušinių ir sviesto masę. Rabarbarus nuplauti, nulupti ir padėti, ..

Recepto vertinimas: 0

MANŲ KRUOPŲ BLYNELIAI SU OBUOLIAIS

I manu kose imusti kiausinius, suberti miltus, pasaldinti, paskaninti cinamonu ir gerai ismaisyti. Jei mase labai kieta praskiesti pienu. Obuolius nulupti, sutarkuoti burokine tarka ir sukretus i kose ismaisyti. Formuoti nedidelius blynelius ir kepti. Valgyti su grietine ar uogiene...

Recepto vertinimas: 0

PYRAGAS SU PUPELĖMIS

I miltus, sumaisytus su kepimo milteliais, sudeti margarina, grietine, cukru, imusti kiausini ir kapoti tol, kol neliks sausu miltu. Suminkyti tesla, iskocioti ir deti i riebalais patepta skarda. Kepti 20-35 min. Iskepta plokstaini atvesinti ir aptepti dzemu. 12 val. mirkytas pupeles nuvarvinti, uzp..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas "Fantazija"

Is teslai skirtu produktu uzmai-some tesla, sukreciame ja j sviestu patepta ir miltais pabarstyta tortine forma ir 220 C temperaturoje iskepame laksta.Neisimdami laksto is kepimo formos ant jo sudedame griezineliais supjaustytus bananus.Dubenyje sumaišsome kondensuotąa pienaą su pienu, vaniliniu ..

Recepto vertinimas: 0

Tortas ''Saldžioji vėduoklė''

Sausainius sumalame. Sviestą išsukame su kondensuotu pienu, citrinos žievele ir sultimis. Sumaišome su kokosais ir sausainiais. Į mažą tortinę formelę sukreččiame masę, iššlyginame paviršių ir 30 min. paliekame šaltai. Uogas nuplauname ir sumalame. Suplakame pasaldintą grietinėlę..

Recepto vertinimas: 0

Rudenėlio skanėstai

Is teslai skirtu produktu uzminkome tesla ir 1 vai. paliekame saltai. Aguonu masei kiausinius suplakame su kondensuotu pienu ir sumaisome suaguonomis. Obuolius nuplauname nusausiname. Perpjauname pusiau. Isimame seklas su seklalizdziais ir ipjauname odele. Is teslos formelese formuojame krepselius. ..

Recepto vertinimas: 3

Vėlykinis torčiukas

Formelės su nuimamu kraštu dugną išklokite kepimo popieriumi. Įjunkite orkaitę ir nustatykite 200°C temperatūrą.Atskirai ištirpdykite maistinius riebalus ir šokoladą. Leiskite atvėsti. Gerai išplakite kiaušinius ir smulkųjį cukrų. Suberkite miltus ir vanilinį cukrų, po to supilki..

Recepto vertinimas: 0

karstas ir saltas Vaisiu fondiu

Saltas vaisiu fondiu : grietinele kartu su vaniliniu cukrumi plakam iki standziu putu, paskui sukreciama i dailu dekorativiny inda pastatyta stalo viduryje. Aplink ji isdeliojamos lekstes sukuo ivairesniu rusiu uogomis ir vaisiu gabaleliais. Desertine sakute smeigiami vaisiai ir mirkomi grietinele. ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: masei