25 rezultatų ieškant "masei"

Kokosiniai triufeliai

Minksta sviesta ar margarina iki purumo issukti su miltiniu cukrumi. Imaisyti trkuiota sokolada. Leisti masei atvesti. Rankomis suformoti vienodo didzio rutuliukus ir apvalioti kokoso drozliuose. Jei turite, sudekite i popierines formukes...

Recepto vertinimas: 1

Jogurtinis tortas su braškėmis

Su šakute sutrynti braškes ir maišyti tol kol pasidarys vienalytė masė, įdėti cukrų ir dalį apelsinų sulčių ir kaitinti kol užvirs. Nuimti nuo ugnies ir leisti masei atvėsti. Į likusias apelsinų sultis supilti želatiną, maišyti, turėtų ištirpti. Ištirpusią želatiną ma..

Recepto vertinimas: 3

Kepti vištienos maltiniai

Maltos mėsos masei naudojami visi raumenys. Mėsą nulupkite nuo kaulų ir du kartus sumalkite su piene išmirkytu ir išspaustu pyragu. Dar kartą permalę, dėkite sviesto, druskos ir išminkykite. Iš masės darykite nedidelius maltinukus, apvoliokite džiuvėsėliais ir iškepkite įkaitintame..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis velykų tortas

Formelės su nuimamu kraštu dugną išklokite kepimo popieriumi. Įjunkite orkaitę ir nustatykite 200°C temperatūrą.Atskirai ištirpdykite maistinius riebalus ir šokoladą. Leiskite atvėsti.Gerai išplakite kiaušinius ir smulkųjį cukrų. Suberkite miltus ir vanilinį cukrų, po to supilki..

Recepto vertinimas: 3

Obuolių saldainiai

Nulupti obuoliai smulkiai supjaustomi, užpilami keliais šaukštais vandens, citrinos ir apelsino sultimis, sudedamas cukrus, tarkuotos citrinos ir apelsino žievelės ir maišant verdama, kol sutirštėja (apie 30 minučių). Išvirusi masė sumaišoma su kapotais riešutais ir užtepama ant vafl..

Recepto vertinimas: 0

Grietininiai saldainiai

Viską virti ant silpnos ugnies, kad sutirštėtų. Maišyti. Kai pradės tirštėti, perpilti į didesnį indą. Masei pakankamai sustingus , supjaustyti ir pavolioti cukraus pudroje. ..

Recepto vertinimas: 0

Serbiška „Nuga"

Baltymai išplakami giliame pusdubenyje, nenustojant plakti, dalimis sudedamas cukrus ir supilamas ištirpintas medus. Indas su baltymais įstatomas į puodą su karštu vandeniu ir maišant baltymai kaitinami 30 minučių. Masei sutirštėjus, nuimama nuo ugnies, sudedami stambiai supjaustyti rie..

Recepto vertinimas: 5

Bandelės

Tešla gaminama kaip pagerintam pyragui, tik truputį kietesnė. Varškė gerai ištrinama, sudedami su cukrumi ištrinti tryniai, suberiamas vanilinis cukrus ir gerai išmaišoma. Aguonos nuplaunamos, išbrinkinamos karštame vandenyje, nusunkiamos ir sumalamos mėsmale arba sutrinamos. Sviestas ..

Recepto vertinimas: 5

Pyragas su varške, obuoliene ar kitais priedais

Tešla gaminama kaip pagerintam pyragui. Varškė gerai ištrinama su sviestu, mušama po vieną kiaušinį, dalimis beriamas cukrus ir gerai ištrinama, kad būtų vientisa masė, tada suberiamas vanilinis cukrus, nuplautos razinos ir miltai. Kai užminkyta tešla pakyla, iškočiojamas ..

Recepto vertinimas: 0

Florentinai

1. Sumaišyk ir suminkyk visus ingridientus pagrindui. Iškočiok tešlą, ir išklok į formą 30-40 cm dydžio (tefloninės formelės tepti riebalais nebūtina). Kepti pagrindą 175 laipsnių temperatūroje - 10 min. 2. Puriai išsukti sviestą migdolų masei. Sudėti susmulkintą migdolų ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su varške

Persijotus miltus suberiame ant lentos, suberiame kakavą, kepimo miltelius, išmaišome, sudedame sviestą ir kapojame, kol nebelieka sausų vietų. Supilame su cukrumi išsuktus kiaušinius, romo esenciją ir viską gerai suminkome. Tešlą apie 5 val. palaikome šaldytuve. Varškės masei sūr..

Recepto vertinimas: 0

Trapios tešlos pyragas su varške

Ant lentos sikapojame sviestą, suberiame miltus, druską, supilame aliejų ir lengvai pirštų galais minkome. Po to įpilame vandens ir gerai užminkome tešlą, suvoliojame į rutulį ir 1 valandą palaikome šaldytuve. Kepimo formą ištepame sviestu. Formos dugną ir sieneles išklojame 2..

Recepto vertinimas: 4

Aguonų pyragas su citrina (Jūratės)

Aguonas nuplikyti ir 2-3 kartus sumalti mėsmale ar sutrinti trintuvu. Trynius išplakti su milt. cukrumi, supilti aguonas, iki standumo išplaktus baltymus ir lengvai išmaišyti. Su dalimi cukraus išplakti trynius iki baltos masės, sudėti tarkuotą citrinos žievelę, supilti citrinos sul..

Recepto vertinimas: 0

Aguonų pyragas su puta (Ramunės) (foto)

Margariną ištriname su cukrumi ir tryniais, suberiame miltus, kepimo miltelius, migdolų esenciją. Baltymus išplakame ir sumaišome su tešla. Dedam į skardą, ant viršaus dedam aguonų masę. Kepam apie 40 min. Tada uždedam putas ir dar kepam apie 10 min. Aguonų masei vaisius pamirkom..

Recepto vertinimas: 0

Riešutiniai saldainiai (Jūratės) (foto)

Riešutinė masė: riešutus sumalti kavamale. Indelyje išlydyti sviestą, įberti cukraus ir maišyti kaitinant kol cukrus ištirps. Įpilti šlakelį pieno ar grietinėlės. Maišant po truputį berti sumaltus riešutus. Kaitinant maišyti kol sutirštės. Leisti atvėsti. Iš atvėsusios masė..

Recepto vertinimas: 0

Drezdeno kiaušinių pyragas

Tešlai miltus persijoti į dubenėlį. Kauburėlyje šaukštu padaryti įdubimą. Mieles sumaišyti su nedideliu kiekiu cukraus bei 75 ml drungno pieno, pilti į įdubimą ir, įbėrus truputį miltų, padaryti įmaišalą. Jį pabarstyti miltais. Įmaišalą palaikyti 10 min., kad pakiltų, tada..

Recepto vertinimas: 2

Trikampėliai su gervuogėmis ir varške

Miltus persijoti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Mieles sumaišyti su drungnu pienu ir supilti į įdubimą. Uždengti ir apie 15 min. laikyti šiltai, kad pakiltų. Į dubenėlį su įmaišalu ir miltais pilti lydytą sviestą, berti cukrų, druską, įlašinti citrinų ..

Recepto vertinimas: 0

Bezė tortas su agrastais

Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Sviestą arba margariną išplakti iki purios masės. Plakant po truputį suberti cukrų, sudėti trynius ir įpilti 1-2 valg. š. vandens. Po šaukštą įmaišyti miltų ir kepimo miltelių mišinį. Tešlą tepti ant dviejų riebalais išteptų 28 c..

Recepto vertinimas: 3

PYRAGAS SU PUPELĖMIS

I miltus, sumaisytus su kepimo milteliais, sudeti margarina, grietine, cukru, imusti kiausini ir kapoti tol, kol neliks sausu miltu. Suminkyti tesla, iskocioti ir deti i riebalais patepta skarda. Kepti 20-35 min. Iskepta plokstaini atvesinti ir aptepti dzemu. 12 val. mirkytas pupeles nuvarvinti, uzp..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas "Fantazija"

Is teslai skirtu produktu uzmai-some tesla, sukreciame ja j sviestu patepta ir miltais pabarstyta tortine forma ir 220 C temperaturoje iskepame laksta.Neisimdami laksto is kepimo formos ant jo sudedame griezineliais supjaustytus bananus.Dubenyje sumaišsome kondensuotąa pienaą su pienu, vaniliniu ..

Recepto vertinimas: 0

NEKEPTI ŠOKOLADINIAI PYRAGAIČIAI

Gerai issukame sviesta su miltiniu cukrumi, sudedame tarkuota, kiek pasildyta sokolada. Viska gerai ismaisome, supilame i forma ir pastatome saltai. Riesutus sumalame ir sumaisome su miltiniu cukrumi, supilame grietinele ir ismaisome iki tirstos mases. Ja tepame ant formoje sustingusio sokolado, ant..

Recepto vertinimas: 3

Varškės pyragas III

ls teslai skirtu produktu uzminkome tesla. Ja 1 vai. laikome saltai. Tuomet iskociojame laksta ir iklojame i sviestu patepta bei miltais pabarstyta kepimo forma. Varske pertriname per tinkleli irsumaisome su citrusiniu vaisiu zievelemis, suplaktais bei su cukrumi sumaisytais kiausiniais. Paruostąa ..

Recepto vertinimas: 0

Tortas ''Saldžioji vėduoklė''

Sausainius sumalame. Sviestą išsukame su kondensuotu pienu, citrinos žievele ir sultimis. Sumaišome su kokosais ir sausainiais. Į mažą tortinę formelę sukreččiame masę, iššlyginame paviršių ir 30 min. paliekame šaltai. Uogas nuplauname ir sumalame. Suplakame pasaldintą grietinėlę..

Recepto vertinimas: 0

Rudenėlio skanėstai

Is teslai skirtu produktu uzminkome tesla ir 1 vai. paliekame saltai. Aguonu masei kiausinius suplakame su kondensuotu pienu ir sumaisome suaguonomis. Obuolius nuplauname nusausiname. Perpjauname pusiau. Isimame seklas su seklalizdziais ir ipjauname odele. Is teslos formelese formuojame krepselius. ..

Recepto vertinimas: 3

Varškės pyragas su obuoliais

Grietinėlę sumaišome su cukrumi ir kiaušiniais. Po truputį įmaišome su kepimo milteliais ir cinamonu sumaišytus miltus. Tešlą supilame į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 15 minučių. Varškę sumalame ir sumaišome su kiaušiniais bei ..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: masei