Rudenėlio skanėstai

Ingridientai:
Tešlai:
200 g sviesto,
1 kiaušinis,
100 g cukraus
2/3 indelio kondensuoto pieno.
350 g miltų

Aguonų masei:
1 stiklinė aguonų,
2 kiaušiniai,

Obuolių,
cukraus pudros,
sviesto kepimo formelėms patepti
Gaminimas
Iš tešlai skirtų produktų užminkome tešlą ir 1 vai. paliekame šaltai. Aguonų masei kiaušinius suplakame su kondensuotu pienu ir sumaišome su
aguonomis. Obuolius nuplauname nusausiname. Perpjauname pusiau. Išimame sėklas su sėklalizdžiais ir įpjauname odelę. Iš tešlos formelėse formuojame krepšelius. Į juos įdedame po puselę obuolio ir įpilame po 2 šaukštus aguonų masės. Kepame 200° C temperatūros orkaitėje. Iškeptus pyragėlius pabarstome cukraus pudra.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!