13 rezultatų ieškant "kriauses"

Kriaušės karamelėje

Nulupkite kriaušes, bet kotelius palikite. Išimkite šerdeles ir įtvirtinkite kriaušes, kad jos gerai laikytųsi. Tirpdykite cukrų tol, kol jis ims burbuliuoti ir įgaus gelsvai rudą spalvą. Į verdantį vandenį supilkite ir citrinų sultis. Sudėkite kriaušes, vanilinį cukrų bei cinamon..

Recepto vertinimas: 0

Kriaušės su šokoladine varške

Nuluptos kriaušės perpjaunamos išilgai ir išimamos sėklidės. Užvirinama 1 stiklinė vandens, supilamos citrinos sultys, cukrus, vanilinis cukrus, sutarkuota citrinos žievelė. Į verdantį sirupą sudedamos kriaušės ir pavirinamos ant silpos ugnies 20 minučių. Aršaldytos sirupe kriauš..

Recepto vertinimas: 0

Kriaušės šokolado padaže

Nuluptos kriaušės perpjaunamos pusiau, išėmus sėklides, su prieskoniais išverdamos pasaldintame vandenyje. Išvirusios kriaušės apdžiovinamos ir sudedamos į plokščią pusdubenį. Į verdantį pieną supilami su cukrumi ištrinti kakavos milteliai ir šaltame piene ištirpdytas krakmolas..

Recepto vertinimas: 0

Kriaušės su plakta grietinėle

Kriaušes nulupti, perpjauti pusiau, išimti sėklynus ir trumpai apvirti saldžiame parūgštintame vandenyje. Atšaldžius gražiai sudėti į stiklinį indą, apdėti plakta grietinėle ir pabarstyti riešutais arba migdolais. Gerai atšaldyta grietinėlė plakama iki purios masės, tada po trup..

Recepto vertinimas: 0

Kriaušės romo padaže

Puode ištirpinus sviestą, įberiama 2 šaukštai cukraus ir parausvinama. Atskiedžiama 2 stiklinėmis vandens ir pavirinama. Nuluptos kriaušės sudedamos į verdantį sirupą ir uždengus patroškinamos ant silpnos ugnies. Atšaldytos sirupe kriaušės sudedamos į plokščią dubenį. Į sirup..

Recepto vertinimas: 0

Salotos vaikų šventėms

1. Nuplaukite visus vaisius ir nusausinkite. 2. Kriauses ir obuolius perpjaukite i keturias dalis, ispjaukite seklalizdzius. Vaisiu zieveles lupti nereikia. 3. Kriauses ir obuolius supjaustykite plonais griezineliais, apslakstykite citrinos sultimis (kad nepajuoduotu). 4. Pasiruoskite stikline salo..

Recepto vertinimas: 4

MARINUOTOS KRIAUŠĖS

Kriaušes nulupti, supjaustyti į 4 dalis, išpjauti sėklalizdžius. Cukrų užpilti actu, dviem stiklinėmis vandens, įdėti gvazdikėlių ir cinamono, užvirinti. Marinatą ataušinti ir užpilti ant kriaušių, palaikyti maždaug 8 val. Tada marinatą nupilti ir užvirinti. Kriaušes sudėti ..

Recepto vertinimas: 0

Serbentais įdarytos kriaušės

Kriaušes atsargiai nuplaukite, nusausinkite, viršūnėles ties koteliais nupjaukite. Peiliu atsargiai išskobkite minkštimą. Pašalinę sėklalizdžius, minkštimą susmulkinkite ie sukrėskite į plakimo indą. Suberkite vanilinį cukrų, supilkite citrinos sultis ir suplakite vientisą masę..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiškos užkandžio kriaušės

Kriaušes nulupame, perpjauname išilgai per pusę, išpjauname sėklalizdžius. Citrinų sultis sumaišome su žiupsneliu pipirų ir druskos. Šiuo mišiniu iš visų pusių aptepame kriaušes. Riešutus sugrūdame. Juose apvoliojame kriaušes. Sūrį sutrupiname, sumaišome su varške ir svi..

Recepto vertinimas: 0

Kriaušės " Siurprizas"

Paruošiama spanguolių drebučių tyrė: iš spanguolių išspaudžiamos sultys, o luobelės 10 min pavirinamos. Į nuovirą supilamos sultys, sudedamas cukrus, ištirpinama želatina. Kriaušės apačia nupjaunama, išskobiamas vidus ir pripildoma paruoštos tyrės. Atšaldoma. Kad perpjauto..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotos kriaušės su trupučiu cinamono

Kriaušes nulupti, supjaustyti į 4 dalis, išpjauti sėklalizdžius. Cukrų užpilti actu, dviem stiklinėmis vandens, įdėti gvazdikėlių ir cinamono, užvirinti. Marinatą ataušinti ir užpilti ant kriaušių, palaikyti maždaug 8 val. Tada marinatą nupilti ir užvirinti. Kriaušes sudėti ..

Recepto vertinimas: 0

Kriaušės sluoksniuotoje tešloje

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Orkaitę įkaitinti iki 220°C temperatūros. Kriaušes nulupti, perpjauti pusiau, išimti sėklas ir patroškinti 500 ml vandens. Ataušinti. Jei naudojamos konservuotos kriaušės, jas reikia padėti, kad nuvarvėtų. Tešlą i..

Recepto vertinimas: 0

Desertinės kriaušės

Kavą sumaišyti su cukrumi ir užvirinti. Įdėti vanilės lazdelės išgremžtą šerdį ir virti dar 5 min. Kriaušes nuplauti, nulupti (kotelius palikti). Kitoje pusėje nei kotelis atpjauti mažą griežinėlį kriaušės, kad galima būtą ją pastatyti, ir atsargiai išimti sėklas. Kriauš..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kriauses