25 rezultatų ieškant "margarinu"

Lietinių vyniotinis

Varškę ir citriną su žievele sumalame mėsmale. Įmušame kiaušinį, suberiame cukrų ir gerai išmaišome. Lietinius klojame, kaip parodyta paveikslėlyje. Ant lietinių sudedame varškės masę, pabarstome saulėgrąžomis bei susmulkintais riešutais ir susukame vyniotinį. Jo kraštus užl..

Recepto vertinimas: 4

Tortas "Angeliukas"

Maišytuvu išplakti kiaušinius, cukrų, grietinę ir krakmolą. Miltus sumaišyti su amoniaku ir smulkiai sukapoti su margarinu. Tada sumaišyti su plakiniu ir gerai išminkyti. Tešlą padalinti į 7 lygias dalis, plonai iškočioti ir kepti. Karštus biskvitus apipjauti pagal tortinės dydį. K..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių sriuba su makaronais

Sultinį užvirinkite ir dėkite makaronus, juostelėmis supjaustytas bulves, svogūnus, porus ir pavirkite 20 minučių. Sriubą pagardinkite prieskoniais, kapotomis petražolėmis, margarinu. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Varškės apkepas su obuoliais

Sumaltą varškę išmaišyti su grietine, manų kruopomis, kiaušiniais, sviestu ar margarinu ir cukrumi.Riebalais ištepti skardą, į kurią sudėti dalį varškės, o ant jos išdėti nuluptus ir plonomis skiltelėmis supjaustytus rūgščius obuolius. Pabarstyti cukrumi, ant viršaus sudėti l..

Recepto vertinimas: 0

Aguročių apkepas

Agurotį išdarinėti, išvirti pasūdytame vandenyje, pertrinti per sietelį. Šią masę patroškinti su sviestu arba margarinu, suberti tarkuotą sūrį, džiūvėsėlius, sudėti trynius išplaktus baltymus, šaukštą supjaustytų petražolių, supilti pieną, įberti maltų pipirų, pasūdyti..

Recepto vertinimas: 4

Žuvies apkepas

Filė supjaustyti. Krienus sumaišyti su pomidorų tyre, pipirais, druska, aptepti jais žuvį. Viską sudėti į margarinu išteptą indą. Ant viršaus sudėti supjaustytus agurkus, aliejuje keptus svogūnus ir kepti 20 minučių. Prieš patiekiant apibarstyti petražolės lapeliais. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Karšti sumuštiniai su kiaušiniais ir pomidorais

Duona aptepama margarinu. Svogūnas ir kietai virti kiaušiniai susmulkinami, sumaišomi su tarkuotu sūriu, smulkiai supjaustytomis alyvuogėmis ir pomidorų tyre. Masė užtepama ant sumuštinių, kepama. Masę galima pagaminti ir iš nevirtų kiaušinių, bet pomidorų tyrė turi būti tirštesn..

Recepto vertinimas: 0

Karšti sumuštiniai su sardinėmis ir sūriu

Duona aptepama margarinu arba suvilgoma koncervų aliejumi.Sūris sutarkuojamas, dalis uždedama ant duonos.Ant kiekvienos riekės uždedama sveika sardinė arba 2-3 šprotai.Žuvis truputį apšlakstoma citrinos sultimis ir ant viršaus uždedamas storas tarkuoto sūrio sluoksnis.Kepama orkaitėje..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių bifšteksas

Isvirti morkas, petražolės saknį ir pertrinti per sietelį arba sumalti kartu su virtomis bulvėmis. Į masę įmusti kiausinį, suberti žirnelius, virtus ryžius ir ismaisyti. Is teslos formuoti bifsteksus, juos apvolioti miltuose, kepti su įkaitintu margarinu. Skanaus!..

Recepto vertinimas: 0

Salierų sriuba

Salierus nuvalyti ir sutarkuoti burokine tarka. Svogūną smulkiai supjaustyti ir pakepinti su margarinu; paskui įberti miltų, viską dar kiek pakepinti ir praskiesti sultiniu. Sriubą dar 10 min. pavirinti ir nukelti nuo ugnies. Trynys ir grietinė sumaisoma su trupučiu sultinio ir supilama į s..

Recepto vertinimas: 0

Troškintos bulvės

Žalios bulvės stambiai sutarkuojamos, sumaišomos su ištirpintu margarinu, sūriu, pasūdomą. Paruošta masė dedama į išteptą riebalais indą, supilamas sultinys, uždengiama ir ant silpnos ugnies troškinama 20 min. Paskui dangtis nuimamas, indas statomas į orkaitę ir kepama, kol užsid..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Napoleonas"

Ant virtuvinės lentos paberiami miltai, užbarstoma druskos, padarius duobutę, supilama grietinė, įmušamas kiaušinis, padedamas atšaldytas supjaustytas sviestas ir šaltoje patalpoje kapojama, kol tešloje nelieka sausų miltų. Tada tešla suspaudžiama, padedama ant lėkštės ir, prideng..

Recepto vertinimas: 4

Sluoksniuotasis pyragas

I Sluoksnis Trynius ir kiaušinį ištrinti su cukrumi, vaniliniu cukrumi. Tada supilti ištirpintą želatiną, išmaišyti su išlydytu margarinu. II Sluoksnis Baltymus išplakti su cukrumi ir kakava. Supilti ištirpdytą želatiną. Išmaišyti su išlydytu margarinu. III Sluoks..

Recepto vertinimas: 0

Mielinės bandelės su margarinu

Mieles sudėti į dubenį ir ištrinti. Pieną truputį pašildyti ir supilti į dubenį ant mielių. Supilti margariną, suberti druską, cukrų ir maišyti, kol mielės ištirps. Maišant po truputį suberti miltus. Sukti, kol tešla atšoks nuo indo kraštų. Tešlą išversti ant milta..

Recepto vertinimas: 0

Slovakiški riešutiniai piršteliai

Iš miltų, pieno, kiaušinio, mielių, margarino, druskos bei cukraus užminkykite tešlą ir palikite, kad pakiltų. Iškočiokite ploną lakštą ir, išpjaustę trikampėlius, aptepkite lydytu margarinu. Riešutus susmulkinkite ir apskrudinkite sausoje keptuvėje. Paskui ištrinkite su van..

Recepto vertinimas: 3

Actekiškos tortiljos

Kukurūzų miltus sumaišyti su druska, margarinu, vandeniu. Gerai išminkyti tešlą, suformuoti vištos kiaušinio dydžio rutuliukus. Iš rutuliukų padaryti 15 cm skersmens papločius. Keptuvėje be riebalų, ant vidutinės ugnies kepti tortiljas, vieną pusę 2 minutes, o kitą - 3 minutes.&#..

Recepto vertinimas: 4

Varškės apkepas su obuoliais

Sumaltą varškę išmaišyti su grietine, manų kruopomis, kiaušiniais, sviestu ar margarinu ir cukrumi.Riebalais ištepti skardą, į kurią sudėti dalį varškės, o ant jos išdėti nuluptus ir plonomis skiltelėmis supjaustytus rūgščius obuolius. Pabarstyti cukrumi, ant viršaus sudėti ..

Recepto vertinimas: 0

Trapios tešlos pyragas (Jūratės)

Trynius su dalimi cukraus išsukti iki baltos masės. Sumaišyti su grietine, margarinu. Po truputį maišant berti miltus, maišytus su kepimo milteliais. Tešla turi būti grietinės tirštumo. Išmaišoma ir supilama į kepimo popieriumi išklotą formą. Kepti kol pagels. Baltymus su likusiu c..

Recepto vertinimas: 5

Plikytos tešlos pyragėliai su grietinėlės įdaru

Tešlai 125 ml vandens užvirinti su sviestu arba margarinu bei druska. Puodą nukelti nuo viryklės. Į skystį iš karto suberti miltų ir krakmolo mišinį. Puodą vėl statyti ant viryklės ir maišyti tol, kol susiformuos nuo puodo kraštų lengvai atsiskiriantis tešlos gniužulas bei ant pu..

Recepto vertinimas: 4

„Kalėdų senelio batas“

Sirupą šildyti su cukrumi ir sviestu arba margarinu, kol cukrus ištirps. Masę ataušinti, suberti miltus, kakavos miltelius, sodą, prieskonius, įmušti kiaušinius ir suminkyti vientisą tešlą. Ją uždengti ir apie 12 val. palaikyti. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Iš kepim..

Recepto vertinimas: 1

Kalėdinis džiovintų vaisių vyniotinis

Miltus suberti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį sutrupinti mieles, įpilti truputį drungno pieno, suberti cukrų ir su šiek tiek miltų sumaišyti įmaišalą. Dubenį uždengti ir 15 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Į miltus su įmaišalu supilti..

Recepto vertinimas: 0

SALIERŲ SRIŪBA

Salierus nuvalyti ir sutarkuoti burokine tarka. Svoguna smulkiai supjaustyti ir pakepinti su margarinu; paskui iberti miltu, viska dar kiek pakepinti ir praskiesti sultiniu. Sriuba dar 10 min. pavirinti ir nukelti nuo ugnies. Trynys ir grietine sumaisoma su trupuciu sultinio ir supilama i sriuba. Su..

Recepto vertinimas: 1

APKEPAS SU BUROKĖLIAIS

Duona supjaustyti, pamerkti i vandeni. Virtus burokelius nulupti, stambiai sutarkuoti, sudeti 2 virtus sukapotus kiausinius, razinas ir ismaisyti. I margarinu istepta keptuve suberti dziuveselius, ideti ismirkusia duona, uzpilti sluoksni burokeliu, ant virsaus - vel duonos, kiausiniu.Kepti orkaiteje..

Recepto vertinimas: 0

VARŠKĖS APKEPAS SU OBUOLIAIS

Sumalta varske ismaisyti su grietine, manu kruopomis, kiausiniais, sviestu ar margarinu ir cukrumi.Riebalais istepti skarda, i kuria sudeti dali varskes, o ant jos isdeti nuluptus ir plonomis skiltelemis supjaustytus rugscius obuolius. Pabarstyti cukrumi, ant virsaus sudeti likusia varske. Apslaksty..

Recepto vertinimas: 0

PYRAGAS "ANGELIUKAS"

Maisytuvu isplakti kiausinius, cukru, grietine ir krakmola. Miltus su amoniaku ir smulkiai sukapotu margarinu sudeti i isplakta mase. Is teslos iskepti 4 vienodus plonus blynelius. Kremui skirtus kiausinius isplakti su grietine, miltais ir vaniliniu cukrumi. Ant silpnos ugnies puodelyje uzvirinti pi..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: margarinu