PYRAGAS "ANGELIUKAS"

Ingridientai:
Tešla:
2 kiaušiniai
pusė stiklinės grietinės
pusė stiklinės cukraus
šaukštas bulvių krakmolo
500 g miltų
pusė pakelio margarino
šaukštelis amoniako

Kremas:
3 kiaušiniai
2 šaukštai bulvių krakmolo
2 pakeliai vanilinio cukraus
stiklinė grietin
Gaminimas
Maišytuvu išplakti kiaušinius, cukrų, grietinę ir krakmolą. Miltus su amoniaku ir smulkiai sukapotu margarinu sudėti į išplaktą masę. Iš tešlos iškepti 4 vienodus plonus blynelius. Kremui skirtus kiaušinius išplakti su grietine, miltais ir vaniliniu cukrumi. Ant silpnos ugnies puodelyje užvirinti pieną su cukrumi ir margarinu, pamažu pilti išplaktus kiaušinius. Trumpai pavirti. Karšta mase pertepti blynelius, patepti pyrago viršų. Atvėsinti ir įįdėti įį ššaldytuvąą. Galima puoššti ne visai sustingusia žželė arba vaisiais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!