Persikų pyragas


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
1 “Malsena” mišinys biskvitui
1 indelis konservuotų persikų
1 500g indelis plombyrinių arba vanilinių ledų

Gaminimas:

“Malsena” mišinį biskvitui sumaišyti nurodytame kiekyje vandens.

Suberti nusausintus stambiai supjaustytus konservuotus persikus.

Viską išmaišius supilti į pyragui skirtą sviestu arba margarinu išteptą skardą. Kepti kaip nurodyta mišinio biskvitui instrukcijoje 30 minučių 200-220 C įkaitintoje orkaitėje.

Iškeptą išimti iš formos, supjaustyti gabalėliais ir dar garuojantį pateikti su šaltais ledais.

Pagal AB “Malsena”

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!