21 rezultatų ieškant "margarine"

Žuvies troškinys

Svogūnus supjaustyti griežinėliais ir pakepinti margarine. Bulves supjaustyti griežinėliais, žuvį – gabaliukais. Viską sudėti į puodą, ant viršaus uždėti supjaustytus pomidorus ar pomidorų pastos, pasūdykite, sudėkite prieskonius, užpilkite 0,5 l karšto vandens ir troškinkite 3..

Recepto vertinimas: 5

Apkepta kalakutiena

Supjaustytą mėsą ir kumpį sudėti š sviestu išteptą skardą. Porą ir petražolės šaknį pakepinti margarine, pridėti miltų, įpilti skysčio ir pavirinti. Vėliau įdėti išplaktą kiaušinį ir apipilti mėsą. Ant viršaus uždėti sviesto, džiūvėsėlių ir kepti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 3

Moliūgų blyneliai

Moliūgas stambiai sutarkuojamas. Kiaušinių tryniai ištrinami su trupučiu druskos ir cukrumi, įpilama pieno, suberiami miltai ir užmaišomi grietinės tirštumo tešla. Į ją sudedami išplakti kiaušinių baltymai ir sutarkuotas moliūgas ( jo neturi būti daugiau nei buvo tešlos ). Įkait..

Recepto vertinimas: 2

Vynuogių padažas

Vynuoges nuplauti, išimti sėklas. Razinas nuplauti, išmirkyti ir susmulkinti. Miltus pakepinti ištirpintame margarine, kol pagels, įpilti skysčio, suberti uogas ir virti 10 - 15 minučių.Tada supilti išplaktą su kiaušinio tryniu grietinėlę, pridėti prieskonių, daugiau nevirinti. ..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena, troškinta su grybais

Mėsą atskirti nuo kaulų, supjaustyti nedideliais gabalėliais ir šiek tiek apkepinti. Iš kaulų išvirti sultinį. Grybus ir prieskonines daržoves patroškinti margarine, įpilti sultinio, sudėti vištienos gabalėlius, uždengti ir viską ištroškinti. Tuomet supilti su šaltu sultiniu sum..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis, troškinta pomidorų padaže su grybais

Šviežią žuvį nuvalyti, atskirti filė ir sudėti į riebalais pateptą žemą puodą. Įkaitintame margarine pakepinti miltus, kapotus svogūnus ir grybus, įdėti pomidorų tyrės, įpilti skysčio, pavirinti, sudėti prieskonius. Šiuo padažu apipilti žuvį, puodą uždengti ir 20 minuči..

Recepto vertinimas: 0

Pievagrybiais įdarytas karpis

Išdarinėta žuvis nuplaunama ir, įtrynus druska palaikoma 30 minučių. Įdarui nuplauti pievagrybiai smulkiai supjaustomi, pakepinami margarine ir ataušinami. Du tryniai ištrinami, sumaišomi su piene išmirkyta ir nuspausta bandele, grybais, susmulkintais petražolių lapeliais, citrinpipiri..

Recepto vertinimas: 4

Tirštas kiaušinių padažas

Miltus pakepinti ištirpintame margarine ar svieste, kol pagels, įpilti pieno ar pieno ir sultinio mišinio, pavirti 6 - 8 minutes. Tada įpilti su trupučiu karšto padažo išplaktus kiaušinius ir pakaitinti iki virimo. Padažas tinka prie virtos vištienos, triušienos, ožkienos ir veršienos..

Recepto vertinimas: 0

Serbentų, vyšnių, bruknių arba agrastų padažas

Miltus pakepinti ištirpintame margarine, kol pagels, įpilti sultinio arba vandens, užvirinti, suberti šviežias uogas ir virti, kol uogos išvirs.Tada padažą pertrinti per sietelį, vėl užvirinti ir pagardinti. Jei vietoj šviežių uogų yra dedama uogienė - pertrinti nereikia. Padažas t..

Recepto vertinimas: 0

Karšti sumuštiniai su rūkyta silke ir obuoliais

Viena duonos pusė apkepama. Silkė nuvaloma, išimami kaulai. Obuoliai supjaustomi mažais plonais griežinėliais, svogūnai susmulkinami. Silkės gabaliukai ir svogūnai truputį pakepinami margarine, įdedama miltų ir skysčio, paverdama, paskui sudedami obuoliai ir dar šiek tiek pakepinama a..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių maltinukai

Bulvės sumalamos mėsmale, suberiami miltai, įmušami kiaušiniai, supilama grietinė, pasūdomą. Gerai suminkoma, padaromi maltinukai, apvoliojami pyrago džiūvėsėliais ir iš abiejų pusių apkepami įkaitintuose riebaluose. Valgoma su džiovintų grybų padažu. Grybai nuplaunami ir 1—2..

Recepto vertinimas: 0

Antis, įdaryta bulvėmis

Antis išdarinėjama, gerai išplaunama, įtrinamą druska ir kmynais. Virtos bulvės, skilvis, širdis sumalama mėsmale, kepenėlės supjaustomos juostelėmis. Svieste ar anties riebaluose pakepinami kapoti svogūnai, sudedamas mairūnas, kiaušinis, pyrago džiūvėsėliai, grietinė, pasūdom..

Recepto vertinimas: 0

Troškinys su jautienos faršu

Bulvės ir porai su lapais supjaustomi griežinėliais, svogūnas smulkiai sukapojamas ir pakepinamas margarine, morka stambiai sutarkuojama. Greitpuodyje sluoksniuojama bulvės, porai, morka, faršo gumulėliai ir vėl bulvės su kitomis daržovėmis. Viršus užpilamas pakepintais svogūnais, po..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies troškinys

Svogūnai supjaustomi griežinėliais ir pakepinami margarine. Bulvės supjaustomos griežinėliais, atšildyta žuvis — gabaliukais. Viskas sudedama į greitpuodį, uždedami supjaustyti pomidorai ar pomidorų pastos, pasūdomą, sudedami prieskoniai, užpilama 0,5 1 karšto vandens ir, sandari..

Recepto vertinimas: 0

Lietiniai blynai su aguonomis

Du kiaušiniai išplakami, supilamas pienas, grietinė, suberiamos aguonos ir dedame miltų. Tešla turi būti skysta, kaip įprastiems lietiniams. Iš tešlos iškepame lietinius blynus ir paliekame truputi ataušti. Tuo metu išplakame likusi kiaušinį. Ataušusius lietinius susukame vamzdeliu,..

Recepto vertinimas: 5

Vynuogių tortas

Miltus persijoti ant lentos. Viduryje padaryti įdubimą, į jį sudėti kiaušinį, trynį, suberti druską, 125 g cukraus bei tarkuotą citrinos žievelę. Duobutės kraštuose išdėliot gerai atšaldyto sviesto arba margarino gabalėlius. Greitai suminkyti į vientisą masę, pradedant nuo iš..

Recepto vertinimas: 0

Lazdyno riešutų ir migdolų tortas

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti ant lentos. Viduryje padaryti įdubimą. Į jį įmušti kiaušinius, sudėti medų, įberti druskos ir supilti citrinos sultis. Sviestą arba margariną supjaustyti gabalėliais ir išdėlioti kaubur..

Recepto vertinimas: 0

PIEVAGRYBIAIS ĮDARYTAS KARPIS

Isdarineta zuvis nuplaunama ir, itrinus druska palaikoma 30 min. Idarui nuplauti pievagrybiai smulkiai supjaustomi, pakepinami margarine ir atausinami. Du tryniai istrinami, sumaisomi su piene ismirkyta ir nuspausta bandele, grybais, susmulkintais petrazoliu lapeliais, citrinpipiriais, pipirais, dru..

Recepto vertinimas: 0

LIETINIAI BLYNAI SU AGUONOMIS

Du kiausiniai isplakami, supilamas pienas, grietine, suberiamos aguonos ir dedame miltu. Tesla turi buti skysta, kaip iprastiems lietiniams. Is teslos iskepame lietinius blynus ir paliekame truputi atausti. Tuo metu isplakame likusi kiausini. Ataususius lietinius susukame vamzdeliu, pamirkome i kiau..

Recepto vertinimas: 5

MORKŲ BLYNELIAI

Kiausiniu tryniai istrinami su druska ir cukrumi, suberiami miltai, supilamas pienas ir gerai isplakama. Nuskustos morkos sutarkuojamos ir sudedamos i kiausiniu su pienu plakini. Paskiausiai sudedami gerai isplakti kieusiniu baltymai, ismaisoma. Svieste arba margarine kepami nedideli blyneliai. Prie..

Recepto vertinimas: 0

SERBENTŲ PADAŽAS

Margarine pakepiname miltus, supilame grietine, iberiame pipiru, druskos, iberiame tarkuotos citrinos zieveles, ispaudziame siek tiek citrinos sulciu. Supilame serbentu drebucius ir paverdame...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: margarine