25 rezultatų ieškant "margarinas"

Tortas " Napoleonas"

Ant lentos išsijojami miltai (kepiniams miltus sijoti būtina, kad miltuose atsirastų oro, nuo to kepinio skonis yra žymiai geresnis, nei kepinio iš nesijotų miltų), į juos dedamas gabalais supjaustytas atšaldytas margarinas, pilama pasūdyta grietinė, įmušamas kiaušinis ir kapojama ilg..

Recepto vertinimas: 3

Namie ruošti kibinai, pyragėliai su mėsa

Sudedame margariną, sudedame grietinę ir 2 kiaušinius. Viską sumaišome, įpilame miltų ir viską suminkome. Kol gaunasi minkoma tešla ir turėkite omenyje, kad tešlą reikia minkyti greitai nes sviestas ar margarinas greitai tirpsta ir atrodo, kad reikia vis daugiau ir daugiau miltų. Tešl..

Recepto vertinimas: 4

Spurgos su marmeladu

Į puodą supilti vandenį, sudėti margariną ir kaitinti, kol margarinas ištirps, suberti druską ir užvirinti. Į verdantį vandenį suberti miltus ir maišyti, kol susidaręs kietas tešlos gumulas lengvai atšoks nuo puodo dugno. Nukelti puodą nuo ugnies, po vieną įmušti kiaušinius, kie..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos filė su garstyčių padažu svogūnais ir grybais

1. Supjaustykite riekutėmis pievagrybius. Nulupkite svogūnus, pakepinkite riebaluose ir išimkite iš keptuvės. Supjaustykite filė 2 cm storio gabaliukais. Apkepkite juos riebaluose, pabarstykite druska ir pipirais. 2. Sudėkite į keptuvę svogūnus bei pievagrybius kartu su mėsa, supilkite g..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių lazdelės su sūriu

Miltai supilami ant lentos, dedamas sutrupintas margarinas ir sutrintos bulvės, pabarstoma druska ir greit suminkoma tešla. Iškočiota tešla supjaustoma siauromis juostelėmis, aptepama kiaušiniu ir, storai užbarsčius tarkuotu sūriu, kepama orkaitėje. Lazdelės duodamos prie vyna, ar patie..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių kukuliai su grybų ir mėsos įdaru

Žalias bulves nuskutame ir sutarkuojame. Virtas bulves permalame mėsmale ir suminkome su tarkuotomis bulvėmis. Džiovintus grybus išmirkome, išverdame pasūdytame vandenyje ir supjaustome kubeliais. Svogūną susmulkiname, sumaišome su grybais ir pakepame su sviestu. Atvėsusius grybus bei sv..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiškas sūrio tortas

Ant lentos supilami miltai, suberiamą druska, sudedamas margarinas ir peiliu kapojama, kol riebalai susmulkinami iki žirnio didumo. Tada įpilamas vanduo, ir tešla greit suminkoma. Paruošta tešla palaikoma šaltoje vietoje 30 minučių. Atvėsusi tešla iškočiojamą, ja išklojama apvali for..

Recepto vertinimas: 0

Sūrio sausainiai

Miltai supilami ant lentos, sudedamas susmulkintas margarinas, suberiamą druska ir įpilama tiek pieno, kad susiminkytų tešla. Tešla plonai iškočiojamą, pabarstomą tarkuotu sūriu, sulenkiama voku, vėl iškočiojamą, pabarstomą ir t. t. Taip kartoti tris kartus. Paruošta tešla iškoči..

Recepto vertinimas: 0

Troškinys su dešrelėmis

1. Suplakite padažo ingredientus. 2. Nuplaukite daržoves. Supjaustykite riekutėmis morkas ir porus. Morkas ir raudonąjį kopūstą apvirkite, kad suminkštėtų. Porus, žirnelius ir ankštpipirius sudėkite į verdantį vandenį ir palaikykite, kad sušiltų. 3. Sudėkite dešreles į dengtą ..

Recepto vertinimas: 0

Sausainiai "Pinigėliai"

Iš miltų , grietinės ir margarino pagaminama kapota tešla. Mano mama tarkuodavo atšaldytą margariną pro burokine tarką ir atsargiai išmaišydavo su miltais ir grietine. Kiti kapoja , kol pasidaro vientisa masė. Pagamintą tešlą dedame į šaldiklį atšaldyti porai valandų...

Recepto vertinimas: 3

Silkės mielinėje tešloje

Miltai, margarinas, druska išminkomi, pienas išplakamas su mielėmis, supilami miltai, užmaišoma tešla ir paliekama 1 valandai šiltai, kad pakiltų. Silkėms išimami kaulai. Lašiniai ir salierai smulkiai supjaustomi ir pakepinami, kol salierai suminkštėja. Į silkių vidų įdedama laš..

Recepto vertinimas: 0

Karšti varškės sumuštiniai su sūriu

Margarinas tepamas ant duonos, uždedama varškės, sumaišytos su kiaušinių, ant viršaus - griežinys sūrio.kepama karštoje orkaitėje taip, kad sūris pradėtų lydytis, bet neparuduotų.Sumuštiniai gaminami prieš valgį. ..

Recepto vertinimas: 0

Svogūnų sriuba

Bulvės supjaustomos šiaudeliais ir išverdamos sultinyje arba vandenyje. Svogūnai supjaustomi plonais griežinėliais ir paspirginami su supjaustytais lašinukais, įberiama truputis miltų, sudedamas margarinas ir supilama į sriubą. Obuolys stambiai sutarkuojamas, išmaišomas su grietin..

Recepto vertinimas: 0

Bulvės su obuoliais

Bulvės ir obuoliai nulupami, supjaustomi kubiukais ir išverdami pasūdytame vandenyje kartu su lauro lapu. Nusunkiama, ištirpinamas margarinas, supilama grietinė, suberiami džiūvėsėliai ir užpilama ant bulvių ir obuolių. Valgoma su kiauliena. ..

Recepto vertinimas: 0

Varške įdarytos bulvės

Varškė ištrinama, įmušami kiaušiniai, suberiami miltai, cukrus ir prieskoniai, pasūdomą. Viskas gerai sumaišoma. Nedidelės bulvės nulupamos, perpjaunamos pusiau, šaukšteliu išimamas vidus, kad pasidarytų duobutė, į ją dedama su kaupeliu paruošto įdaro, uždedama po gabaliuką s..

Recepto vertinimas: 3

Troškinys su kumpiu

Margarinas ištirpinamas, sudedamos skiltelėmis supjaustytos bulvės, kapoti svogūnai, juostelėmis supjaustytas kumpis, kubiukais supjaustytas sūris, užpilama stiklinė karšto vandens ar sultinio, pasūdomą. Troškinama ant silpnos ugnies. Baigiant troškinti, supilama grietinė, uždedamos..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir virtos mėsos apkepas

Bulvės stambiai sutarkuojamos. Margarinas, kiaušinių tryniai ir druska išsukama iki purumo, sumaišoma su paruoštomis bulvėmis ir išplaktais kiaušinių baltymais. Dalis masės sudedama į paruoštą indą, apdedama supjaustytomis mėsos liekanomis, ant jų vėl uždedama bulvių masė, už..

Recepto vertinimas: 0

Mėsa įdarytos bulvės

Virtos bulvės nulupamos, išgremžiamas vidus ir į tuštumas pridedama įdaro. Greitpuodyje ištirpinamas margarinas, sustatomos viena eile įdarytos bulvės, supilama 2 šaukštais karšto vandens praskiesta pomidorų pasta. Indas sandariai uždaromas ir 10—15 min. troškinama. Valgoma su agu..

Recepto vertinimas: 4

Saldus bulvių apkepas

Bulvės stambiai sutarkuojamos, margarinas iki purumo išsukamas su cukrumi ir kiaušiniais, sudedamos bulvės, razinos ar paruošti obuoliai, suberiamas vanilinis cukrus. Viskas gerai sumaišoma. Taip paruošta tešla sukrečiama į gerai riebalais išteptą skardą ir vidutinio karštumo orkait..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir morkų apkepas

Bulvės ir morkos išverdamos, nulupamos ir supjaustomos griežinėliais. Margarinas ištirpinamas, suberiami miltai, pakaitinama, praskiedžiama karštu pienu, pasūdomą, praaušus sudedami kiaušinių tryniai, sumaišoma, sudedami išplakti kiaušinių baltymai ir vėl lengvai sumaišoma. ..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotas pyragas

Margarinas išsukamas, įmušami tryniai, suberiamas miltinis cukrus ir gerai išmaišoma. Tada supilama soda, sumaišyta su grietine, ir miltai. Užminkoma tešla. Atskiriamas 1/3 tešlos, į ją suberiama kakava ir gerai suminkoma. Visa tešla 1—2 val. laikoma šaldytuve. Prieš kepant 2/3..

Recepto vertinimas: 0

Velykinis tortas

Į miltus, pabertus ant lentos, burokine tarka tarkuojamas per naktį šaldytuve laikytas margarinas. Ant viršaus sudedama visa grietinė, 2 tryniai, supilamos citrinos sultys, suberiamas vanilinis cukrus, tada tešla kapojama dideliu peiliu, stumiant nuo šonų į vidurį. Taip maišoma, kol vis..

Recepto vertinimas: 2

PYRAGAS SU LEDUKU

Miltus paskleisti ant lentos, suberti kepimo miltelius ir gerai ismaisyti. Ant virsaus uztarkuoti burokine tarka atsaldyta margarina, ir peiliu kapojant, maisyti su miltais. Kai margarinas apsivels, supilti grietine ir su cukrumi issuktus trynius bei kiausini. Vel pakapoti peiliu, o paskui pirstais ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas ''Diena ir naktis''

Margarinas sutrinamas su cukrumi, iberiama soda, vanilinis cukrus, tada suplakami kiausiniai ir supilami i margarina su cukrumi. Pilami miltai ir maisant palaipsniui pilamas pienas. I dali teslos dedama kakava ir pilamas saukstas vandens. ''Baltoji'' tesla pilama i skarda patepta margarinu, o ''tams..

Recepto vertinimas: 4

Vafliai

Sviestas arba margarinas istirpinamas. Ideti isplaktus kiausinius ir maisyti su cukrumi, miltais, ilasinti esencijos. Kepami elektrineje keptuveje ir susukami i vamzdeli. (jolanta)..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: margarinas