Bulvių ir virtos mėsos apkepas

Ingridientai:
5—6 virtos bulvės,
100 g margarino,
2 kiaušiniai,
2 šaukštai tarkuoto olandiško sūrio,
200 g virtos mėsos liekanų,
50 g sviesto,
druskos.
Gaminimas
Bulvės stambiai sutarkuojamos. Margarinas, kiaušinių tryniai ir druska išsukama iki purumo, sumaišoma su paruoštomis bulvėmis ir išplaktais kiaušinių baltymais. Dalis masės sudedama į paruoštą indą, apdedama supjaustytomis mėsos liekanomis, ant jų vėl uždedama bulvių masė, užbarstoma sūriu ir apdedama gabaliukais sviesto. Kepama orkaitėje 25—30 min.Valgoma su raugintais agurkais arba kopūstais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!