ŽUVIES VYNIOTINIS III

Ingridientai:
1-1,2 kg bet kokios žuvies (jūros lydekos, lydekos, starkio, karpio)
3 kiaušiniai
2-3 morkos
didelė svogūno galvutė
3-4 batono riekelės
100 g rūkytų lašinukų
grybų
prieskonių
cukraus

Gaminimas
Išdariusios žuvį (tik neperpjaukite nugaros), išimkite išilginį kaulą ir atskirkite mėsą nuo odos, palikdamos 2 mm raumens. Sutarkuotas burokine tarka morkas ir susmulkintą svogūną pakepinkite aliejuje. Žuvies filė sumalkite kartu su pakepintais svogūnais ir morkomis bei lašinukais. Į faršą dėkite piene arba grietinėlėje pamirkyto batono, grybų, įmuškite kiaušinius. Įberkite žuvies patiekalams skirtų prieskonių ir gerai išmaišykite. Žuvies odelę iš abiejų pusių pabarstykite prieskoniais, ant jos dėkite faršąą ir susukite. Ant celofano pabarstykite morkų ir žžalumynįų ššaąkelių, susukite paruošštą vyniotinį ir suršiškite. Kepkite 1 všal. 200-220 laipsniųų karštumo orkaitėėje.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!