ŽUVIES KEPSNYS KARDINOLAS

Ingridientai:
3 jūros lydekos filė (gali būti ir kita žuvis),
120 g lašišos filė,
sviesto kepimui,
rytietiškų žuvies prieskonių,
8 žaliosios vynuogės,
1 šaukštas pomidorų padažo,
50 g grietinėlės,
50 g baltojo vyno,
druskos, muskato, maltos kalendros.
Gaminimas
Lašišą supjaustome 2,5 cm kubeliais. Jūros lydekos filė supjaustome išilgai pusiau padarydami vienodas juosteles. Pabarstome prieskoniais. Lašišos kubelius apsukame jūros lydekos juostelėmis ir susmeigiame smeigtukais. Kepame svieste iš abiejų pusių. Baigiant kepti, sudedame pomidorų padažą, supilame vyną ir grietinėlę bei suberiame prieskonius. Sudedame be odelės vynuoges, užviriname ir patroškiname 5 minutes.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!