25 rezultatų ieškant "likusios"

Upėtakis su česnakais

Žuvies gabaliukus nuplauti, nusausinti. Citriną nuplikyti, nusausinti ir nutarkuoti maždaug du šaukštelius žievelių. Iš pusės citrinos išspausti sultis ir jomis apšlakstyti žuvį. Žalumynus nuplauti ir sukapoti. Česnakus nulupti ir išspausti. Citrinos žieveles, žalumynus, česnakus..

Recepto vertinimas: 0

Jūros ešeriai su petražolėmis

Žuvis išvalyti, nuplauti ir nusausinti. Iš vidaus ir išorės pasūdyti, gerai įtrinti šviežiai maltais juodaisiais pipirais. Citriną nuplikyti karštu vandeniu, nutarkuoti pusę žievelės. Ją kartu su pjaustytomis petražolėmis išmaišyti ir sudėti į žuvų vidų. Ešerius perdėti į..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiškas troškintos menkės kepsnys

4 asmenims Išmirkyta mėsa nusausinama, išimamas kaulas ir įtrinama pipirais bei cukrum. Vienas agurkas, nurodytas kiekis rūkyto kumpio, 1 morka, 1/2 petražolės supjaustomi pailgais trikampiais gabalėliais ir susmaigstomi į mėsą. keptuvėje su riebalais paspirginami svogūnai ir iš visų..

Recepto vertinimas: 0

Spanguolių gėrimas

Spanguolės perrenkamos, nuplikomos, pertrinamos ir perkošiamos. Likusios luobelės dar užpilamos vandeniu, išmaišoma ir perkošiama. Medus ištrinamas su cukrumi, supilamos spanguolių sultys, likęs vanduo ir išmaišoma. Gerti tinka tik pagaminus, atšaldžius. ..

Recepto vertinimas: 0

Duoninis tortas

Tryniai ištrinami su cukrumi, į juos sudedami prieskoniai. Duonos džiūvėsėliai sudrėkinami grietinėle ir ištrinami, kad pasidarytų purūs. Pusė jų supilama į trynius kartu su kakava ir išmaišoma. Baltymai gerai išplakami ir dedami į trynius, atsargiai maišant ir perpilant krakmol..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su aguonomis

Miltus suberti į dubenį, sudėti sviestą, 80 g cukraus, druskos ir 2 trynius. Užmaišyti tešlą ir 30 min. įdėti į šaldytuvą. Obuolius nulupti, supjaustyti ketvertukais ir išvalyti sėklytes. Iškočioti 2/3 tešlos ir iškloti ja tortinės formos dugną. Iš likusios tešlos su..

Recepto vertinimas: 0

Tradicinis tortas

Baltymus suplakti kartu su 100 g cukraus. Sumaišyti su tryniais, miltais ir krakmolu bei kepimo milteliais. Tešla iškloti tortinės dugną. Kepti 25 min. 200 laipsnių temperatūros orkaitėje. Želatiną užpilti nedideliu kiekiu vandens. Kai išbrinks, pakaitinti, kad visa ištirptų. Sūrel..

Recepto vertinimas: 0

Miežinių kruopų blynai

Dažniausiai kepami blynai iš vakarykštės likusios košės. Į ją įmušami kiaušiniai, suberiami miltai, pasūdoma, įpilama pieno, jei košė per tiršta, išmaišoma, ir karštuose riebaluose kepami blynai. Valgomi pietums ar pusryčiams su grietine. Panašiai kepami blynai ir iš kito..

Recepto vertinimas: 5

Abrikosų skanumėlis

Iš tešlai skirtų produktų užminkome tešlą ir 30 min. laikome šaltai. Iš atšaldytos tešlos iškočiojame 4-5 mm storio lakštą.Jį įklojame į sviestu pateptą kepimo formą, apipjauname kraštus ir uždengiame sviestiniu popieriumi.Ant popieriaus iki formos kraštų pripilame pu..

Recepto vertinimas: 0

Apkepas su grybais ir bulvėmis (Ramunės)

Užmaišyti tešlą, ji turi būti skystoka. Pusę tešlos pilti į skardą. Ant jos burokine tarka užtarkuoti 4 virtas bulves, pabarstyti bulvių prieskoniais, ant bulvių dėti smulkiai pajaustytų (virtų) grybų ir svogūnų sluoksnį, paskanintą druska ir pipirais. Viršutinis sluoksnis - i..

Recepto vertinimas: 4

Šokoladinės bandelės su mango vaisiais

Įkaitinkite orkaitę iki 180° C. Ištepkite riebalais 12 bandelių formelių. Suberkite miltus, kakavos miltelius ir kepimo miltelius į dubenį. Sudėkite mango vaisius ir šokolado gabaliukus ir gerai sumaišykite. Dubenyje suplakite kiaušinius, jogurtą, cukrų ir aliejų iki vientisos ..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos vėrinukai su medaus padažu (foto)

Nuo vienos citrinos nutarkuoti žievelę, iš minkštimo išspausti sultis. Česnako skilteles sukapoti. Žalius arba džiovintus rozmarinus ir bazilikus susmulkinti, kmynus -sumalti. Žalumynus, česnakus, medų, citrinos sultis, žieveles ir kmynų sėklas sudėti į dubenėlį, užpilti tri..

Recepto vertinimas: 3

Bulvių ir mėsos faršo apkepas (Vitos)

Bulvės nuskutamos, supjaustomos plonais griežinėliais, sudedamos į verdantį pasūdytą vandenį ir 5 min. verdamos. Mėsos faršas paruošiamas kaip maltiniams (sudedamas išmirkytas pyragas, pakepintas svogūnas, pipirai, druska, kiaušinis). Grybai išmirkomi ir išverdami nedideliame vande..

Recepto vertinimas: 4

Avokadų sriuba

Avokadus nuplauti, nulupti ir išimti kauliukus. Citriną nuplikyti verdančiu vandeniu ir nusausinti. Kelis citrinos griežinėlius atpjauti ir palikti papuošimui, o iš likusios dalies išspausti sultis ir supilti ant avokadų. Avokadus sutrinti į košę, sumaišyti su grietine, o paskui su š..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškas mielinis pyragas

Miltus persijoti. Mieles sutrupinti į šiek tiek pašildytą pieną. Suberti 4 šaukštus miltų ir viską išmaišyti. Įberti šaukštelį cukraus ir uždengus audeklu palaikyti 30 min., kad pakiltų. Likusius miltus sumaišyti su cukrumi bei druska ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. ..

Recepto vertinimas: 4

Kubietiškas pyragas su vištiena

Iš miltų, riebalų (sviesto ir margarino), cukraus ir kiaušinių trynių paruoškite tešlą. Įberkite tarkuoto muskato riešuto, gerai išminkykite rankomis; palaikykite valandą. Keptuvėje ištirpdykite sviestą, pakepinkite nuluptus pomidorus be sėkliukių, sumaltus svogūnus ir ankštini..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su obuolių įdaru

Razinas nuplikyti verdančiu vandeniu, padėti, kad nuvarvėtų skystis, ir sudėti ant lentos. Razinų kauburėlį kiek pakapoti dideliu peiliu, kad beveik visos būtų įpjautos. Paskui suberti į dubenėlį ir užpilti romu. Palaikyti 1 val., kad susigertų romas. Obuolius nulupti, supjaustyti ..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotos tešlos tortas su avietėmis ir varške

Sluoksniuotos tešlos lakštus po vieną sudėti ant šaltu vandeniu suvilgytos skardos ir subadyti šauktus. 20 min. palaikyti ir paskui dėti į iš anksto iki 220°C temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepti, kol parusvės. Varškę iki vientisos masės išmaišyti su aviečių sirupu, gr..

Recepto vertinimas: 5

Egzotiški sluoksniuotos tešlos pyragėliai

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Kivius ir papajas nulupti. Kivius supjaustyti griežinėliais, o papajas- skiltelėmis. Marcipanų masę sumaišyti su romu. Tešlą iškočioti į 10 kvadratų. Į 8 kvadratų vidurį..

Recepto vertinimas: 0

„Kalėdų senelio batas“

Sirupą šildyti su cukrumi ir sviestu arba margarinu, kol cukrus ištirps. Masę ataušinti, suberti miltus, kakavos miltelius, sodą, prieskonius, įmušti kiaušinius ir suminkyti vientisą tešlą. Ją uždengti ir apie 12 val. palaikyti. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Iš kepim..

Recepto vertinimas: 1

CUKINIJŲ SRIUBA SU VIŠTOS KRŪTINĖLE

Du trecdaliai cukiniju (apie 500g) plonai nulupama ir supjaustoma kubeliais, o likusios cukinijos nuplaunamos ir nusluostomos. Svoguneliai nulupami ir supjaustomi. Tada dideliame puode ikaitinama puse aliejaus. Suberti svogunai kepinami, kol pasidaro visiskai skaidrus. Suberiamos kubeliais supjausty..

Recepto vertinimas: 0

AVOKADO SRIUBA

Avokadas nuplauti, aplupti ir isimti kauliukus. Citrina nuplikyti verdanciu vandeniu, nuvarvinti. Kelis citrinos griezinelius atpjauti ir palikti papuosimui, o is likusios dalies isspausti sultis ir supilti ant avokadu. Avokada sutrinti i kose. Sumaisyti su grietine, o paskui su saltu darzoviu sulti..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su apelsininiu kremu

Teslai sviesta sutarkuojame burokine trintuve ir sumaisome su miltais bei pienu. Stipriai neminkome! Tesla 1 vai. paliekame saltai. Tuomet iskociojame ir ispjauname 8-10 lakstu ir iskepame 170-200 C temperaturoje. Is likusios teslos pjaunant lakstus iskepame kepinius trupiniams.Kremui puodelyje ar k..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su apelsininiu kremu

Tešlai sviestą sutarkuojame burokine trintuve ir sumaišome su miltais bei pienu. Stipriai neminkome! Tešlą 1 vai. paliekame šaltai. Tuomet iškočiojame ir išpjauname 8-10 lakštų ir iškepame 170-200 C temperatūroje. Iš likusios tešlos pjaunant lakštus iškepame kepinius trupiniams.Krem..

Recepto vertinimas: 5

Dviejų rūšių tešlų tortas

• Iš trapiai tešlai skirtų produktų užminkome tešlą ir 1 vai. palaikome šaltai. Tuomet iškočiojame du 5 mm storio lakštus. Iš likusios juos apipjaunant tešlos suformuojame 6 gėlytes, likusią tešlą paliekame trupiniams. Kepame 170° C temperatūros orkaitėje.•Iš pagerintai teš..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: likusios