25 rezultatų ieškant "likusios"

Upėtakis su česnakais

Žuvies gabaliukus nuplauti, nusausinti. Citriną nuplikyti, nusausinti ir nutarkuoti maždaug du šaukštelius žievelių. Iš pusės citrinos išspausti sultis ir jomis apšlakstyti žuvį. Žalumynus nuplauti ir sukapoti. Česnakus nulupti ir išspausti. Citrinos žieveles, žalumynus, česnakus..

Recepto vertinimas: 0

Jūros ešeriai su petražolėmis

Žuvis išvalyti, nuplauti ir nusausinti. Iš vidaus ir išorės pasūdyti, gerai įtrinti šviežiai maltais juodaisiais pipirais. Citriną nuplikyti karštu vandeniu, nutarkuoti pusę žievelės. Ją kartu su pjaustytomis petražolėmis išmaišyti ir sudėti į žuvų vidų. Ešerius perdėti į..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiškas troškintos menkės kepsnys

4 asmenims Išmirkyta mėsa nusausinama, išimamas kaulas ir įtrinama pipirais bei cukrum. Vienas agurkas, nurodytas kiekis rūkyto kumpio, 1 morka, 1/2 petražolės supjaustomi pailgais trikampiais gabalėliais ir susmaigstomi į mėsą. keptuvėje su riebalais paspirginami svogūnai ir iš visų..

Recepto vertinimas: 0

Itališkas velykinis pyragas su makaronais

1.Miltus, cukrų, svietą, kiaušinį ir druską kapoti peiliu, kol sviestas taps mažais gabaliukais. Tuomet tešlą išminkyti ir pusei valandos padėti į šaldytuvą. 2.Įdarui į verdantį pieną supilti makaronus, vieną ketvirtadalį cinamono, druską ir 30 gr. cukraus. Virti nuolat maišant..

Recepto vertinimas: 0

Pietų amerikos kiaukutinių vežiagyvių salotos

Vanilinis cukrus bei cukrus suberiamas į maždaug ¼ vaisių sulčių ir kaitinamas, kol ištirps. Puodas nuimamas nuo ugnies, supilamos likusios sultys. Padažas pagardinamas šviežiai sujaustytu čili pipiru, druska ir pipirais. Salotinė išklojama cikorijos lapais, ant jų sudedamos krevetės..

Recepto vertinimas: 0

Vitaminų salotos

Žalios morkos ir salierai supjaustomi juostelėmis, o likusios daržovės griežinėliais. Paruošotos daržovės užpilamos grietine, į kurią įspaudžiama citrinos sulčių, pridedama cukraus. Tada salotos sudedamos į salotinę ir papuošiamos gražiai supjaustytais vaisiais bei daržovėmis...

Recepto vertinimas: 0

Trapios tešlos obuolių plokštainis

Sviestą išsukti iki baltumo. Cukrų ištrinti su kiaušiniais ir pilti į sviestą sukant. Po to suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir greitai užminkyti tešlą. Iš pusės tešlos iškočioti reikiamos formos lakštą, iškloti juo skardą ir kepti. Kiek apkepus tešlai, ant jos ..

Recepto vertinimas: 3

Graikiška kava

5 šaukšteliai tirpios kavos ir 3 šaukšteliai cukraus, užpilam šiek tiek vandens ir išmaišom, kad gautusi košė. Imam aukštą 0.33l talpos stiklinę,pridedam ledukų iki viršaus,užpilam 1/2 vandens ir 1/2 likusios vietos grietinėlės.Pilam košę į stiklinę, pabarstom šokolad..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinės bandelės su mango vaisiais

Įkaitinkite orkaitę iki 180° C. Ištepkite riebalais 12 bandelių formelių. Suberkite miltus, kakavos miltelius ir kepimo miltelius į dubenį. Sudėkite mango vaisius ir šokolado gabaliukus ir gerai sumaišykite. Dubenyje suplakite kiaušinius, jogurtą, cukrų ir aliejų iki vientisos ..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos vėrinukai su medaus padažu (foto)

Nuo vienos citrinos nutarkuoti žievelę, iš minkštimo išspausti sultis. Česnako skilteles sukapoti. Žalius arba džiovintus rozmarinus ir bazilikus susmulkinti, kmynus -sumalti. Žalumynus, česnakus, medų, citrinos sultis, žieveles ir kmynų sėklas sudėti į dubenėlį, užpilti tri..

Recepto vertinimas: 3

Bulvių ir mėsos faršo apkepas (Vitos)

Bulvės nuskutamos, supjaustomos plonais griežinėliais, sudedamos į verdantį pasūdytą vandenį ir 5 min. verdamos. Mėsos faršas paruošiamas kaip maltiniams (sudedamas išmirkytas pyragas, pakepintas svogūnas, pipirai, druska, kiaušinis). Grybai išmirkomi ir išverdami nedideliame vande..

Recepto vertinimas: 4

Braškių ir jogurto tortas

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Tešlai skirtus pistacijos riešutus smulkiai sumalti arba sukapoti. Sviestą, cukrų ir druską išplakti iki purios masės. Plakant po vieną įmušti kiaušinius. Miltus sumaišyti su maltais pistacijų riešutais ir kepimo milteliais. Po truputį, ..

Recepto vertinimas: 5

Trapus pyragas su braškėmis

Sumaišyti miltus, sviestą supjaustytą gabalėliais, kiaušinį, kepimo miltelius, cukrų bei druską ir suminkyti į vienalytę masę. Ją įvynioti į plėvelę ir mažiausiai 1 val. laikyti šaltai. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Tešlą iškočioti ant miltais pabarstytos ..

Recepto vertinimas: 3

Kopūstų salotos

Nuplaukite ir nuskuskite morkas. Vieną atidėję į šalį, sutarkuokite jas stambia tarka. Likusios morkos šonus apdrožkite daržovių skustuku. Apipjaustykite kopūstą ir išmeskite apvytusius lapus. Supjaustykite į keturias dalis, išpjaukite šerdį ir ketvirčius smulkiai supjaustykite. ..

Recepto vertinimas: 0

Žaliųjų citrinų sriuba (Sopa de lima)

Vištienos krūtinėlės filė bei kepenėles nuplaukite ir nusausinkite. Česnako skilteles ir svogūnus nulupkite. Kalendras nuplaukite. Užvirinkite 1,5 l vandens su 1 česnako skiltele, geltonuoju svogūnu ir kalendromis. Pasūdykite, įdėkite vištienos krūtinėlės filė, uždenkite ir vir..

Recepto vertinimas: 0

„Princo ir regento“ tortas

Orkaitę įkaitinti iki 180°C temperatūros. Sviestą arba margariną išsukti iki purios masės. Atskirti kiaušinių trynius nuo baltymų. Į sviesto masę pakaitomis suberti cukrų, druską, vanilinį cukrų bei sudėti trynius. Dubenėlyje sumaišyti miltus, krakmolą ir kepimo miltelius. Kit..

Recepto vertinimas: 0

CUKINIJŲ SRIUBA SU VIŠTOS KRŪTINĖLE

Du trecdaliai cukiniju (apie 500g) plonai nulupama ir supjaustoma kubeliais, o likusios cukinijos nuplaunamos ir nusluostomos. Svoguneliai nulupami ir supjaustomi. Tada dideliame puode ikaitinama puse aliejaus. Suberti svogunai kepinami, kol pasidaro visiskai skaidrus. Suberiamos kubeliais supjausty..

Recepto vertinimas: 0

AVOKADO SRIUBA

Avokadas nuplauti, aplupti ir isimti kauliukus. Citrina nuplikyti verdanciu vandeniu, nuvarvinti. Kelis citrinos griezinelius atpjauti ir palikti papuosimui, o is likusios dalies isspausti sultis ir supilti ant avokadu. Avokada sutrinti i kose. Sumaisyti su grietine, o paskui su saltu darzoviu sulti..

Recepto vertinimas: 0

PRAŠMATNUS PYRAGAS

Uzmaisyta tesla plonu sluoksniu dedama i aliejumi patepta kepimo forma. Truputis teslos paliekama papuosimui. Idarui vistiena pakepinama, sudedamos darzoves, susmulkintas svogunas, siaudeliais pjaustyta paprika. Pakepinti, paprieskoninti, supilti grietinele, keciupa. Atvesinta mase deti ant teslos. ..

Recepto vertinimas: 0

VYŠNIŲ PYRAGAS SU MIGDOLAIS

Miltus ant lentos ismaisykite su kepimo milteliais ir viduryje padarykite duobute. Iberkite 50g cukraus, sauksteli vanilinio cukraus, suleiskite kiausinio baltyma, sudekite gabaliukais supjaustyta sviesta. Uzminkome tesla. 2/3 teslos iskociojame ir ja isklojame zema tortine. Is likusios teslos iskoc..

Recepto vertinimas: 0

TORTAS IŠKART

Kiausinius su cukrumi isplakti mikseriu, plakant sudeti sviesta (kambario temperaturos), supilti nugesinta soda kartu su grietine, miltus, paprastai 4 saukstus su kaupeliu. Suberti aguonas. Iseina tirstos grietines mase.Nulupti obuolius, isemus seklides, supjaustyti skiltelemis. Torto forma patepti ..

Recepto vertinimas: 0

VELYKŲ AVINAS

Moliniame dubenyje sumaisykite miltus su mielemis. Suberkite cukru, druska, imuskite pusantro kiausinio, ipilkite istirpinta sviesta ir 250 ml drungno vandens. Mikseriu su antgaliu teslai viska maisykite 5 min. is pradziu mazu, paskui dideliu greiciu. Tesla palaikykite siltoje vietoje, kol ji pakils..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su uogiene

Margariną sutarkuojame burokine trintuve, įdedame trynius, cukrų, dalimis pilame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Tešlą išminkome ir padaliname į 3 dalis. Į vieną dalį įminkome kakavą. Viena šviesia tešlos dalimi išklojame skardą, dedame į orkaitę ir pusiau iškepame..

Recepto vertinimas: 3

Svarainių ir moliūgų tyrė su prieskoniais

Moliugus nulupti, isimti seklas su minkstimu, supjaustyti stambokais gabalais, deti i puoda, ipilti stikline vandens ir sutinti, kol suminkstes. Susutusia mase sutrinti, sumaisyti su svarainiu tyre, suberti sumaltus prieskonius, pagal skoni pasudyti, paskaninti cukrumi ir pavirti 4-5 min. nuolat mai..

Recepto vertinimas: 0

Dviejų rūšių tešlų tortas

• Iš trapiai tešlai skirtų produktų užminkome tešlą ir 1 vai. palaikome šaltai. Tuomet iškočiojame du 5 mm storio lakštus. Iš likusios juos apipjaunant tešlos suformuojame 6 gėlytes, likusią tešlą paliekame trupiniams. Kepame 170° C temperatūros orkaitėje.•Iš pagerintai teš..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: likusios