25 rezultatų ieškant "liesos"

Grybų ir baltagūžių kopūstų apkepas

Nuvalytą kopūstą supjaustyti ir patroškinti su riebalais ir skysčiu. Grybus ir svogūnus smulkiai sukapoti ir pakepinti riebaluose su mėsos kubeliais. Produktus susluoksniuoti formoje taip, kad viršutinis ir apatinis sluoksnis būtų kopūstų. Kiaušinius išplakti su skysčiu, miltais, dru..

Recepto vertinimas: 0

Bulvės įdarytos sūriu

Bulves perpjauti pusiau, šaukšteliu išduobti minkštimą. Su varške ir rokforo sūriu sumalti jį mėsmale, įdėti šaukštą sviesto, druskos, pipirų ir svogūnlaiškius. Visus komponentus ištrinti iki lygios, vientisos masės. Bulvių puseles įdaryti šia mase ir sudėti po 2. Kepimo skar..

Recepto vertinimas: 0

Įsimylėjęs vėžys

Išdarinėkite vėžį, išimkite mėsą iš žnyplių ir galvos. Supjaustykite uodegos mėsą kubeliais. Nuplikykite ir nulupkite pomidorą, išimkite sėklas bei supjaustykite jį kubeliais.Nulupkite ir supjaustykite svogūną, ir pakepkite riebaluose kol suminkštės. Įpilkite vyno, pomidorų p..

Recepto vertinimas: 5

Makaronai su žuvimi

Šoninę supjaustyti juostelėmis, svogūną - žiedeliais ir pakepinti aliejuje. Lydekos filė supjaustyti juostelėmis, įtrinti prieskoniais, apšlakstyti citrinos sultimis, apibarstyti cukrumi, smulkintu česnaku ir pakepinti aliejuje. Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje, išgriebus nuvarv..

Recepto vertinimas: 0

Paskrudintos uogos

Nustatykite 250° temperatūrą. Sudėkite uogas į 4 kepti orkaitėje tinkančias formeles. Užtepkite ant jų liesos grietinės. Pabarstykite geltonuoju cukrumi. Paskrudinkite 10-15 min. ..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena ir pastos sriuba

Vištieną supjaustykite mažais gabalėliais. Iš paprikos išimkite sėklas. Nuplaukite porą. Papriką ir porą supjaustykite griežinėliais. Visus ingredientus gerai išmaišykite ir gautą masę įdėkite į šaldytuvą (jame laikykite iki kol patieksite). Įdėję į puodą šiek tiek maisti..

Recepto vertinimas: 0

Aštraus skonio dešrelės su daržovėmis

1. Supjaustykite dešreles gabalėliais ir pakepinkite keptuvėje be riebalų. Išimkite iš keptuvės. 2. Nulupkite bulves, svogūnus ir pastarnoką. Supjaustykite kubeliais ir apkepinkite nuo dešrelių likusiuose riebaluose. Vėl sudėkite dešreles ir pašildykite. 3. Ankštpipirį supjaustykit..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių salotos su kiaušiniais

Pradurkite kiausinių virsūnes, kad verdami nesuaižėtų, sudėkite į verdantį vandenį ir virkite 7 minutes. Isvirtus kiausinius perpilkite saltu vandeniu ir nulupkite. Užvirinkite litrą pasūdyto vandens, suberkite žirnelius. Virkite 2 minutes ant stiprios ugnies, po to isgriebkite, perpilk..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušinių apkepas su kumpiu

Duona supjaustoma nedideliais gabalėliais ir pakepinama riebaluose. Į riebalais išteptą apkepo indą sudedama duona, griežinėliais supjaustytas kumpis, apibarstoma pjaustytais petražolių lapeliais, pipirais (nebūtinai), įmušami kiaušiniai ir apibarstomi druska. Kepama krosnyje ar orkai..

Recepto vertinimas: 0

Krabų lazdelių salotos

Mėsą išvirti pasūdytame vandenyje ir supjaustyti nedideliais kubeliais. Krabų lazdeles smulkiai supjaustyti. Agurkus supjaustyti šiaudeliais. Susmulkinti salotas (kelis lapus palikti) ir virtus kiaušinius. Bulves išvirti su lupenomis, nulupti ir supjaustyti kubeliais. Viską sumaišyti, u..

Recepto vertinimas: 1

Dominyko pyragėliai

Miltus ir margariną išmaišyti, sudėti permaltą varškę, įberti druskos ir užminkyti tešlą. Ją iškočioti iki 3 mm storio, stikline išspausti skritulius. 4 kiaušinius kietai išvirti, atvėsinti, nulupti, supjaustyti, sudėti pomidorų pastą, smulkintus krapus, pakepintą svogūną. ..

Recepto vertinimas: 5

Sūrio asorti

Plaktuve sukame varškę, kol masė tampa vienalytė. Dubenyje sumaišome varškę, čederį, razinas ir parmezaną. Mišiniu aptepame batono riekeles. Uždengiame jas likusiomis riekelėmis. Grilio groteles patepame aliejumi. Ant jų sudedame sumuštinius. Kepame iš abiejų pusių, kol sūri..

Recepto vertinimas: 0

Varškės apkepas su vyšniomis

Kiaušinius išplakite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska. Manų kruopas užpilkite pienu ir 20 min. leiskite išbrinkti. Kiaušinius sumaišykite su varške, manų kruopomis, kepimo milteliais. Vyšnias nusausinkite, apvoliokite miltuose ir atsargiai jmaišykite į varškės masę. Ją sukr..

Recepto vertinimas: 0

Vynuogių pyragas

Iš miltų, varškės, 100 g miltinio cukraus, kiaušinio, aliejaus, kepimo miltelių ir žiupsnelio druskos užminkome tešlą. Iš jos padarome rutulį, suvyniojame jį į pergamentinį popierių ir laikome šaltai. Likusių kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų. Citriną gerai nuplauname,..

Recepto vertinimas: 5

Mėsa su aitriosiomis paprikomis (Carne con chile)

Aitriąsias paprikas apskrudinkite sausoje keptuvėje, stebėdami, kad neprisviltų. Sudėkite į dubenį ir užpilkite 500 ml karšto vandens. Palikite pastovėti 30 min. Keptuvėje apskrudinkite pomidorus, po to pašalinkite odeles ir sėklas. Svogūną ir česnako skilteles nulupkite. Svogūną..

Recepto vertinimas: 0

Varškės ir serbentų tortas

Orkaitę įkaitinti iki 150°C temperatūros. Išplakti lydytą sviestą, cukraus pudrą, citrinos žievelę, vanilinį cukrų ir druską. Po vieną įmušti kiaušinius. Įmaišyti varškę, grietinėlę ir pudingo miltelius. Tešlą 1 cm storio sluoksniu sudėti ant kepimo popieriumi išklotos s..

Recepto vertinimas: 0

Varškės krepšeliai su romo užpilu

Tešlai skirtą varškę gerai išmaišyti su aliejumi, pienu, cukrumi bei vaniliniu cukrumi. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir po truputį suberti į varškės masę. Tešlą suminkyti į rutulį, paskui plonai iškočioti ant miltais pabarstytos lentos. Išspausti 10 cm skersmens apskrit..

Recepto vertinimas: 0

Serbentų ir varškės pyragas

Varškę (250 g) gerai išsukti su druska, pienu, aliejumi, 1 kiaušiniu ir 100 g cukraus. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, sudėti į varškės masę ir išminkyti. Tešlą iškočioti ir įtiesti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Serbentus perrinkti, nuplauti, nusausinti ir nus..

Recepto vertinimas: 0

Abrikosų ir varškės krepšeliai

Tešlai skirtą varškę sudėti ant marlės ir nuspausti. Ją sumaišyti su kiaušiniu, aliejumi, cukrumi, vaniliniu cukrumi bei druska. Į miltus suberti kepimo miltelius ir po truputį įmaišyti į varškės masę. Tešlą padėti į šaldytuvą. Įdarui trynį iki purumo išsukti su cukru..

Recepto vertinimas: 0

VARŠKĖS PUTĖSIS

Dubenyje mediniu saukstu sutrinkite sviesta, suberkite cukru, nutarkuota citrinos zieveles geltonaji sluoksni, imuskite kiausinio trynius (baltymus pasilikite) ir plakite, kol pasidarys vientisas misinys. Imaisykite varske ir manu kruopas. Suplakite baltymus iki baltu putu ir letai imaisykite i tesl..

Recepto vertinimas: 0

BERLYNO VARŠKĖS KEKSAS

Cukatas sumaisyti su migdolais, razinomis ir romu, palikti 30 min. pastoveti. Varske istrinti su cukrumi, sviestu ir kiausiniais. Po to sudedame tarkuota citrinos zievele, miltus, kepimo miltelius bei kardamona ir viska gerai isminkyti. Suformuojame kepalo forma ir dedame ant skardos isklotos kepimo..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena su žemės riešutais (kinietiškai)

Mėsą supjaustyti 2cm dydžio kubeliais. Išplakti baltymus su krakmolu ir druska ir sudėti mėsą, palikti kad įsigertų. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir sudėti mėsą, pakepinti kol paruduos. Sukapoti česnaką, imbierą ir svogūnus. Atskirai pakepinti ir sudėti mėsą, dar pakepti 1min., s..

Recepto vertinimas: 3

Varškės tortas

Sausainius sulauzyti smulkiais gabaleliais. Sviesta, cukru ir 2 kiausinius isplakti iki purios mases. Varske sumaisyti su 2 kiausiniu tryniais. Isspausti citrinos sultis ir supilti i inda su varske, taip sudeti visus kitus produktus, sumaisyti ir pilti i forma (formos apacia iskloti vafliu lakstais)..

Recepto vertinimas: 0

Švediški mėsos kukuliai

Svoguna smulkiai supjaustome ir apkepame. Viska sudedame i viena inda ir gerai ismaisome. Is gautos mases formuojame mazus mesos kukulius.Keptuveje ikaitiname sviesta arba margarina ir kepame po 8-10 siu kukuliu. Kepdami keptuve kartas nuo karto pakratome, kad kukuliai apkeptu is visu pusiu.Kukulius..

Recepto vertinimas: 5

Kiaušiniai su kvapniu žolelių padažu

Kiausinius sudeti i verdanti vandeni ir virti 10 min. Po to perlieti saltu vandeniu ir nulupti vandenyje. Varske ismaisyti su jogurtu, grietine, garstyciomis. Nulupti svoguna ir sutrinti trintuve. Susmulkinti agurka, krapus, svoguno laiskus ir suberti i padaza. Pagardinti druska, pipirais, cukrumi. ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: liesos