25 rezultatų ieškant "liesos"

Paskrudintos uogos

Nustatykite 250° temperatūrą. Sudėkite uogas į 4 kepti orkaitėje tinkančias formeles. Užtepkite ant jų liesos grietinės. Pabarstykite geltonuoju cukrumi. Paskrudinkite 10-15 min. ..

Recepto vertinimas: 0

Aštraus skonio dešrelės su daržovėmis

1. Supjaustykite dešreles gabalėliais ir pakepinkite keptuvėje be riebalų. Išimkite iš keptuvės. 2. Nulupkite bulves, svogūnus ir pastarnoką. Supjaustykite kubeliais ir apkepinkite nuo dešrelių likusiuose riebaluose. Vėl sudėkite dešreles ir pašildykite. 3. Ankštpipirį supjaustykit..

Recepto vertinimas: 0

Sūrio ir kumpio vyniotiniai (suktiniai)

1. Ištirpinkite puode sviestą. 2. Į dubenį įpilkite šilto vandens ir jame išmaišykite mieles. 3. Sudėkite grietinę, ištirpintą sviestą, druską, šviesų sirupą, įmuškite kiaušinį, suberkite didžiąją dalį miltų, suminkykite tešlą. 4. Uždenkite tešlą rankšluoščiu ir pa..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos salotos

Virta mėsa plonai supjaustoma, o bulvės, svogūnai ir pomidorai supjaustomi griežinėliais. Daržovės užpilamos vynu, suplaktu su actu, aliejumi, sultiniu ir prieskoniais bei palaikomos 1 valandą. Salotinėje daržovės sluoksniuojamos su mėsa, užpilamos tuo pačiu marinatu ir apibarstomos ..

Recepto vertinimas: 0

Pietų Amerikos meilės gėrimas

Supjaustykite šokoladą. Pašildykite pieną su grietinėle, sudėkite šokoladą, abi cukraus rūšis ir druską. Į 2 stiklines supilkite romą, užpilkite karštu šokoladu ir pašlakstykite aitriojo pipiro sultimis. Patiekite iš karto. Šaltinis : http://www.dansukker.com ..

Recepto vertinimas: 0

Makaronai su vištienos kepenėlėmis

Dideliame puode išvirkite makaronus ir nuvarvinkite. Dideliame prikaistuvyje pakaitinkite aliejų ir pakepinkite svogūnus, kol jie suminkštės, tačiau neparuduos. Sudėkite česnaką, bekonieną, vištų kepenėles ir maišydami kepinkite, kol kepenėlės bus beveik iškepusios (kepenėlių vid..

Recepto vertinimas: 0

Sraigės

Sviestą, kartu su pienu ir šaukštu cukraus, pašildyti ir atvėsinti iki kambario temperatūros. Į kitą dubenį, sudėti šviežias mieles, įmušti kiaušinį, įdėti varškę, miltus (jei rinkotės sausas mieles, jas sumaišykiti su miltais) ir likusi cukrų, įpilti pieno ir gerai išmink..

Recepto vertinimas: 0

Vėrinukai su feta

Fetą supjaustykite stambiais kubeliais, nuplautų ir nusausintų porų baltąją dalį - maždaug 2 cm ilgio gabalėliais. Fetos kubelius susukite į mėsos griežinėlius ir pakaitomis su porų gabalėliais suverkite ant medinių iešmelių. Iš visų pusių (kol apskrus mėsos griežinėliai) a..

Recepto vertinimas: 0

Pyragaičiai su varške ir slyvomis

Iš miltų, sviesto, druskos ir vandens užminkyti tešlą. Iš jos suformuoti rutulį, patepti aliejumi, dubenyje uždengti rankšluosčiu ir palikti valandai. Slyvas nuplauti, perpjauti per pusę, išimti kauliukus ir supjaustyti plonomis riekelėmis. Varškę ištrinti su cukrumi, kiaušini..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir baltagūžių kopūstų apkepas

Nuvalytą kopūstą supjaustyti ir patroškinti su riebalais ir skysčiu. Grybus ir svogūnus smulkiai sukapoti ir pakepinti riebaluose su mėsos kubeliais. Produktus susluoksniuoti formoje taip, kad viršutinis ir apatinis sluoksnis būtų kopūstų. Kiaušinius išplakti su skysčiu, miltais, dr..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai su pudingu (Skirmantės) (foto)

Iš varškės, sviesto, druskos, cukraus, miltų ir kepimo miltelių užminkome tešlą. Suvyniojame ją į plėvelę ir laikome šaltai 3 val. Paskui iškočiojame plonu sluoksniu ir supjaustome 12x20 cm dydžio stačiakampiais gabalėliais. Pagal nurodymus ant pakuotės paruošiame pudingo milte..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos apkepas

Mėsą supjaustyti plonomis juostelėmis ir apkepinti aliejuje. Užpilti vyną, pabarstyti paprika. Įdėti pomidorų tyrę ir pabarstyti druska bei pipirais. Puode įkaitinti aliejų ir apkepinti jame susmulkintą svogūną. Sudėti ryžius, truputį pakepinti, užpilti 2 st. vandens, pasūdyti i..

Recepto vertinimas: 0

Vaisių salotos su virta jautiena

Jautieną supjaustome 0,5 cm juostelėmis. Kriaušes supjaustome į 8 dalis, išimame sėklytes. Alyvuoges supjaustome griežinėliais. Jei vynuogės didelės, perpjauname jas pusiau. Šioms salotoms reikia keturių lėkščių. Jas išklojame salotų lapais. Ant viršaus paeiliui dedame produ..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių krepšeliai

Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius ir supjaustyti kubeliais. Drauge su razinomis ir cukrumi šiek tiek patroškinti, kad suminkštėtų, ir ataušinti. Pagardinti citrinos sultimis. Orkaitę įkaitinti iki 180-200°C temperatūros. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti į ..

Recepto vertinimas: 0

Varškės bandelės

Miltus persijokite per sietelį į dubenį. Gerai išmaišykite su sausomis mielėmis, berkite cukrų ir druską. Sukrėskite varškę, pilkite vandenį. Plakikliu užmaišykite tešlą. Pradžioje maišykite mažiausiu greičiu, paskui vis didesniu. Maišykite apie 5 min. Tada tešlą palikite š..

Recepto vertinimas: 3

Pikantiškas sluoksniuotas varškės tešlos pyragas

Varškę išsukite su 6 kiaušinių tryniais ir druska iki vientisos masės. Supilkite pieną ir išmaišykite. Suberkite persijotus miltus ir vėl gerai išmaišykite. Likusius 6 kiaušinių baltymus išplakite iki standumo ir atsargiai įsukite į tešlą. Keptuvėje įkaitintame aliejuje vieną..

Recepto vertinimas: 3

Varškiniai vafliai

Sviestą išsukite, po truputį suberkite cukrų, vanilinį cukrų, citrinų žieveles, razinas, įmuškite kiaušinius, supilkite pieną ir sukrėskite varškę. Viską gerai išmaišykite. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, persijokite per sietelį ir taip pat suberkite į bendrą masę. ..

Recepto vertinimas: 0

Trikampėliai su gervuogėmis ir varške

Miltus persijoti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Mieles sumaišyti su drungnu pienu ir supilti į įdubimą. Uždengti ir apie 15 min. laikyti šiltai, kad pakiltų. Į dubenėlį su įmaišalu ir miltais pilti lydytą sviestą, berti cukrų, druską, įlašinti citrinų ..

Recepto vertinimas: 0

Berlynietiškas varškės keksas

Vaisių cukrinukus (cukatas) sumaišyti su migdolais, razinomis ir romu, palikti 30 min. pastovėti. Varškę ištrinti su cukrumi, 170 g sviesto ir kiaušiniais. Po to sudėti migdolų ir razinų mišinį, tarkuotą citrinos žievelę, miltus, kepimo miltelius bei kardamoną ir viską gerai išmi..

Recepto vertinimas: 1

Durniukai

Nuskustas bulves sutarkuojame smulkia bulviu trintuve.Truputeli nusunkiame. Dedame varske, krakmola ir manu kruopas. Viska gerai isminkome. Tesla turi gautis tokio kietumo kaip cepelinu. Dedame i verdanti vandeni ir verdame 15-20 min. PADAZAS: Kubeliais supjaustyta sonine apkepiname. Baigiant kepti..

Recepto vertinimas: 4

Švediški mėsos kukuliai II

Svoguna smulkiai supjaustome ir apkepame. Viska sudedame i viena inda ir gerai ismaisome. Is gautos mases formuojame mazus mesos kukulius.Keptuveje ikaitiname sviesta arba margarina ir kepame po 8-10 siu kukuliu. Kepdami keptuve kartas nuo karto pakratome, kad kukuliai apkeptu is visu pusiu.Kukulius..

Recepto vertinimas: 0

KSEKUCHEN (vokiškas varškės pyragas)-SUPER SKANU!

Tesla gaminame: minksta sviesta triname su cukrumi, idedame tryni, isplakta baltyma, ismaisome. Tada dedame teslai skirtus miltus, sumaisytus su kepimo milteliais. Suminkome tesla. Kepimo forma isklojame kepimo popieriumi. Riebalais tepti nereikia.Varskes kremo gamyba: sviesto kieki triname su cukru..

Recepto vertinimas: 4

Kiaulienos šaltiena

Mesa nuplauti, ideti i salta vandeni, uzvirinti, nugraibyti putas ir 3 - 5 valandas virti ant mazos ugnies 85 - 90C temperaturoje. Likus valandai iki virim pabaigos, sudeti prieskonines darzoves. Isvirusia mesa (jau be kaulo) isimti is sultinio ir supjaustyti gabaleliais. Sultini perkosti per marle ..

Recepto vertinimas: 3

Krienu padazas

Visus ingredientus sumaisyti ir jau paruosta. Sis padazas labiausiai tinka prie zuvies arba prie liesos mesos patiekalu...

Recepto vertinimas: 5

Ragu su marinuotais agurkais

Bulves, morkas, marinuotus agrukus ir liesą mėsą supjaustyti kubeliais. Viską sudėti į puodą, užpilti vandeniu, kad apsemtų. Troškinti apie 10 min., tada sudėti prieskonius, negailėti pipirų - patiekalas turi būti aštrus. Pomidorų padažą supilti prieš pabaigą. Patiekalas paruošt..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: liesos