23 rezultatų ieškant "labiau"

Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle

1. Iškepame arba išverdame vištieną su prieskoniais (kad šie įsigertų į mėsą), jei kepame tai apibarstome ir kmynais.Tinka “vakarykštė” vištiena. Nuimame nuo kaulų mėsą -smulkiai supjaustome. 2. Išverdame bulves (žinoma su druska arba sultinio kubeliu).Galima bebaigiant virti id..

Recepto vertinimas: 3

Jaunystes vėjas

Medu istirpinti su cukrumi, sudeti sviesta. Atausinti. Sudeti nugesinta soda, kiausinius, miltus. Tesla atsaldyti. Padalinti i 5 gabalelius, iskocioti ir deti kepti... Pertepimas: Isplakti grietine su cukrumi ideti pagal skoni citrinos rugsteles, skoni dar labiau pagerintu smulkinti lazdyno riesuta..

Recepto vertinimas: 0

Burokėlių salotos

•Žuvį pabarstome prieskoniais, druska, palaistome citrinų sultimis ir palaikome 10 min. Žuvį apvoliojame miltais ir iškepame keptuvėje su 50 g sviesto. Likusiame svieste apkepame susmulkintą svogūną, įdedame razinas, virtus ryžius, pakepame.• Į lėkšte pridedame ryžių, ant jų u..

Recepto vertinimas: 0

Marcipaniniai trapus sausainiai

Vyšnias (be kauliukų) iš kompoto nuvarvinkite rėtyje. Sultis palikite įdarui. Tada vyšnias suberkite į dubenį ir apšlakstykite romu. Taip palaikykite bent valandą, kad įsigertų romo aromato. Iš 1/3 sluoksniuotos tešlos dalies iškočiokite 26 cm skersmens lakštą. Jį dėkite ant va..

Recepto vertinimas: 5

Grybais įdaryta višta

Išvalytą vištą padėkite ant pjaustymo lentelės krūtinėle į apačią. Nuo kaklo pjaukite išilgai žemyn, stengiantis nepažeisti aplink esančios odos ir filė. Kuo atsargiau pašalinti visus kaulus ir kremzles - stuburą, krūtinkaulį, šlaunikaulius. Geriausia tai daryti siauru plonu ir..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta lydeka drebučiuose

Lydeką nuskusti, išskrosti per padarytą pjūvį neperpjaunant papilvės, išimti žiaunas ir išplauti šaltame vandenyje. Numauti odą taip, kad galva ir uodega pasiliktų neatskirtos nuo odos. Įdarui skirtą žuvies mėsą, išėmus kaulus, sukapoti arba sumalti mašinėle kartu su pakeptu sv..

Recepto vertinimas: 1

Įdaryta grybais višta

1. Išvalytą vištą padėkite ant pjaustymo lentelės krūtinėle į apačią. Nuo kaklo pjaukite išilgai žemyn, stengiantis nepažeisti aplink esančios odos ir filė. Jūsų tikslas - kuo atsargiau pašalinti visus kaulus ir kremzles - stuburą, krūtinkaulį, šlaunikaulius. Geriausia tai da..

Recepto vertinimas: 0

Juodos duonos alus

Duon? supjaustome riekėmis, išdžioviname ir paskrudiname. Jeigu norime, kad alus būtų tamsesnis, duoną skrudiname labiau. Vandenį užviriname su apyniais ir atvėsiname iki 37 laipsnių temperatūros. Tuomet išimame apynius, įdedame mieles, sumaišytas su 2 - 3 šaukštais cukraus, ir įbe..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryti baklažanai

morkos su svogunais apkepinamos svieste, įdedama pagal skonį druskos. baklazanus (juos nuskutu, tuomet valgant nereikia lupti škūrelės) perpjaunam išilgai, išskuobiam minkštimą, sudedam kepintas morkas su svogūnais. Baklažanus sudedame į aliejumi išteptą skardą ir kepame orkaitėje a..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena kinietiškai (satay)

Vištienos krūtinėlę supjaustyti 1 cm pločio juostelėm. Skystą medų, sojos padažą, susmulkintus česnakus ir prieskonius sumaišyti, kas mėgsta aštriau gali įdėti daugiau pipirų ar net čili. Visą šį marinatą užpilti ant vištienos juostelių ir palaikyti mažiausiai 3 valandas. ..

Recepto vertinimas: 5

Burokėlių kisielius

Iš nevirtų smulkiai sutarkuotų burokėlių išspaudžiamos sultys. Vanduo užvirinamas su citrinos žievelėmis ir cukrumi, į jį supilamas burokėlių sultyse išleistas krakmolas ir užvirinama. Paskui supilamos citrinos sultys ir, jei dar reikia, įberiama truputis citrinos rūgšties. Pati..

Recepto vertinimas: 0

Virta višta su ryžiais

Malti pipirai sumaišomi su cukrumi, kmynais ir druska. Tuo mišiniu iš išorės ir iš vidaus įtrinama višta. Taip paruošta šaltai laikoma parą. Virti labiau tinka senesnės vištos, o kepti - jaunesnės. Į puodą įpilama 2,5-3l. vandens, sumetamos išilgai perpjautos morkos, o kai va..

Recepto vertinimas: 0

Kokteilis "Metaxa & Tonic"

Visas sudedamąsias dalis supilkite į Metaxa taurę su ledo gabalėliais bei citrinos griežinėliais. Pastabos: Ruošiant kokteilį sau, tikrai nebūtina laikytis proporcijų - sumaišykite gėrimus pagal savo skonį. Man labiau patinka įspausti šiek tiek citrinos sulčių, o grieži..

Recepto vertinimas: 3

Veršiena su šviežiomis slyvomis

Mėsą paruošiame, kaip vyniotiniui ir marinuojame apie 6 val. Galima ir per naktį. Tada iš abiejų pusių pabarstome baziliko lapeliais. Slyvas perpjauname per pusę, išimame kauliukus. Sudedame ant mėsos ir susukame. Susmeigiame krapštukais, kad neiširtų, užpilame truputėlį aliej..

Recepto vertinimas: 0

Veršiena su šviežiomis slyvomis (Ramunės)

Mėsą paruošiame, kaip vyniotiniui ir marinuojame apie 6 val. Galima ir per naktį. Tada iš abiejų pusių pabarstome baziliko lapeliais. Slyvas perpjauname per pusę, išimame kauliukus. Sudedame ant mėsos ir susukame. Susmeigiame krapštukais, kad neiširtų, užpilame truputėlį aliejaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su marinuota žvėriena

Kruopščiai nuplaukite kiškį ir supjaustykite didesniais gabalėliais, pjaustykite atsargiai, kad neliktų kauliukų atplaišų. Į stiklinį ar keraminį indą su vandeniu ir actu sudėkite mėsos gabalėlius, uždenkite indą maisto produktų plėvele ir padėkite į šaldytuvą 4 valandoms. ..

Recepto vertinimas: 0

Riešutiniai saldainiai (Jūratės) (foto)

Riešutinė masė: riešutus sumalti kavamale. Indelyje išlydyti sviestą, įberti cukraus ir maišyti kaitinant kol cukrus ištirps. Įpilti šlakelį pieno ar grietinėlės. Maišant po truputį berti sumaltus riešutus. Kaitinant maišyti kol sutirštės. Leisti atvėsti. Iš atvėsusios masė..

Recepto vertinimas: 0

Pomidorinė sriuba (Karinos)

Sutraiškyti visus pomidorus (ir iš skardinių, ir nuplikytus). Užkaitus puodą supilti pomodorų masę, įpilti sulčių tiek, kad gerokai apsemtų masę. Viską užvirinti. Pakepinti česnaką su svogūnu, ant galo užberti truputėlį miltų. Suberti į puodą. Suberti prieskonius, sutraišky..

Recepto vertinimas: 5

Ėrienos sriuba Chalisko stiliumi (Birria estilo o Jalisco)

Adobo padažui aitriąsias paprikas paskrudinkite sausoje keptuvėje- atsargiai, kad nesudegtų. Iš aitriųjų paprikų pašalinkite sėklas bei pertvarėles. Aitriąsias paprikas užpilkite 500 ml karšto vandens ir palikite 20 min. suminkštėti. Svogūnus ir česnako skilteles nulupkite. Svog..

Recepto vertinimas: 0

Sultingas ir kvapnus viščiukas (Video)

Palaikykite sviestą kambario temperatūroje, kad suminkštėtų. Susmulkinkite šviežius čiobrelius, rozmarinus, česnakus ir sudėkite į dubenį kartu su sviestu. Supilkite druską bei pipirus. Nulupkite geltonąją citrinos žievelės dalį, susmulkinkite ir sudėkite į sviestą. G..

Recepto vertinimas: 0

MIGDOLINIAI SAUSAINIAI

Is vakaro i dubeni supilame miltus, cukru, skaldytus migdolus, 2 kiausinius, druska, aptirpinta sviesta arba margarina, roma, kelimo miltelius, cinamona. Viska gerai isminkome, kol tesla taps kieta. Tesla padaliname i keleta gabaleliu ir suformuojame desreles ilgio ritinelius. Taip paruosta tesla pa..

Recepto vertinimas: 4

Mėlynių tyrė su cukinijomis

Cukinija supjaustyti kubeliais, suberti citrinu rugsti bei cukru ir palaikyti, kol issiskirs sultys. Po to ant mazos ugnies virti 5-8 min. ir palikti pastoveti 5-6 vai. (kai vartojama labiau subrendusi cukinija, ja nulupti, isimti seklas su jas gaubianciu minkstimu ir supjaustyti).Tuomet melynes sus..

Recepto vertinimas: 0

Rauginti agurkai žiemai, kai nėra vėsių patalpų

Agurkus rauginti emaliuotame kibire 3 dienas su visais paminėtais prieskoniais, išskyrus kartujį pipirą. Po to parūgusius agurkus sudėti į stiklainius, įdėti naujai česnako (kuo daugiau, tuo skaniau) ir kartujį pipirą. Marinatą, kuriame rūgo agurkai nusunkti (jame panaudotus prie..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: labiau