Aštraus skonio dešrelės su daržovėmis


Sudėtingumas: 1
Ingridientai:

4 aštraus skonio dešrelės
6 bulvės
2 morkos
1 pastarnokas
2 raudonieji svogūnai
1 geltonasis ankštinis pipiras
2 česnako skiltelės
druska, pipirai
1 arbatinis šaukštelis cukraus

Padažui:
200 g liesos grietinės
2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
35 g smulkiai supjaustytų porų
1 valgomasis šaukštas smulkiai sutarkuotos citrinos žievelės 50 ml smulkiai supjaustytų petražolių

Gaminimas:

1. Supjaustykite dešreles gabalėliais ir pakepinkite keptuvėje be riebalų. Išimkite iš keptuvės.
2. Nulupkite bulves, svogūnus ir pastarnoką. Supjaustykite kubeliais ir apkepinkite nuo dešrelių likusiuose riebaluose. Vėl sudėkite dešreles ir pašildykite.
3. Ankštpipirį supjaustykite kubeliais, o česnaką riekutėmis. Supjaustę sudėkite į troškinį. Pagardinkite druska, pipirais ir cukrumi.
4. Sumaišykite visus padažo ingriedientus ir užpilkite padažą ant troškinio, pateikdami jį kartu su šviežiomis salotomis.

Šaltinis : http://www.dansukker.com

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!