Sopa de takitos (sriuba su blyneliais)

Ingridientai:
1 stiklinė pomidorų sulčių,
2 šaukštai augalinio aliejaus,
2l. mėsos sultinio,
12 mažų tortiljų,
2 kiaušiniai, raudonėlis,
mairūno, druskos, pipirų.

Įdarui:
500 g virtos vištienos,
200 g daržovių (kopūsto, pomidorų, agurkų),
100 g sviesto,
100 g tarkuoto sūrio.
Gaminimas
Keptuvėje pašildyti augalinį aliejų. Į aliejų įpilti pomidorų sultis ir troškinti 5 minutes. Vėliau įpilti sultinio su prieskoniais ir užvirti. Ant tortiljų išdėlioti smulkiai pjaustytą mėsą, daržoves, tarkuotą sūrį, apibarstyti raudonaisiais pipirais. Tortiljas suvynioti. Į dubenis įdėti po 3 tortiljas ir jas užpilti paruoštu sultiniu. Apibarstyti virtu, smulkiai supjaustytu kiaušiniu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!