21 rezultatų ieškant "kiaulienos 2"

Kepta kiauliena su grybais

Kiaulienos griežinėlius išmušti, pasūdyti, apibarstyti pipirais ir iš abiejų pusių kepinti, kol apsitrauks rausva plutele. Mėsą galima apkepinti ir paniruotą (suvilgytą kiaušinyje ir apvoliotą maltais džiūvėsėliais); tuomet riebalų imama daugiau. Supjaustytus grybus patroškinti ..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos suktinukai su inkstais

Mėsą supjaustyti, apibarstyti druska, pipirais. Inkstą supjaustyti, ant jo užpilti vandens ir 10 minučių pavirti. Paskui sudėti ant kiaulienos griežinėlių, apibarstyti druska, pipirais, patepti sviestu ir garstyčiomis. Griežinėlius suvynioti, surišti siūlu ir troškinti 40 minučių...

Recepto vertinimas: 0

Kepsniai su ananasu

Kiaulieną supjaustyti kaip karbonadui ir pamušti. Mėsą iš abiejų pusių įtrinti su išspaustu česnaku, apšlakstyti vorčesterio padažu, vynu, po to pabarstyti kiaulienos prieskoniais, druska, pipirais, raudonąja paprika. Mėsos gabalėlius palikti marinuotis 30 min.Bulves nuskusti, įpja..

Recepto vertinimas: 0

Karamelinis kiaulienos kumpis, virtas aluje

Dėkite į didelį puodą 2 kg kiaulienos kumpį, 100g supjaustytų svogūnų, 100g morkų, 100g saliero gumbo, 20g druskos, užpilkite 1 litru vandens, 1 litru alaus, įmeskite 6 laurų lapus ir virkite apie dvi valandas. Kiaulienos kilogramas vidutiniškai verda apie 50 min. Įkaitinkite orkait..

Recepto vertinimas: 3

Kiaulienos šašlykai su bulvėmis

Bulves nuskutame, nuplauname ir išverdame. Vandenį nupilame. Nupjauname kiaulienos riebalus, o likusią mėsą supjaustome 3 cm dydžio kubeliais. Ant 8 iešmų smeigiame kiaulienos gabalėlius pakaitomis su bulvėmis. Gaminame marinatą. Sumaišome rozmarinus, alyvuogių aliejų ir ..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos kepsnys grybų padaže

Visas gabalas kiaulienos įtrinamas citrinos rūgštimi arba citrinos sultimis, pabarstomas prieskoniais (pipirais, sutrintais lauro lapeliais) ir druska. Kepamas riebaluose uždengtame keptuve orkaitėje, palaistant sultimis. Iškepęs kepsnys supjaustomas, sudedamas į pusdubenį ir užpila..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos sriuba

Virti ryžiai turi būti birūs. Liesą kiaulienos dalį supjaustyti kubeliais ir pakepinti iki gelsvumo kartu su svogūnu, pjaustytu plonomis riekelėmis. Morką, ropę, porą, bulves supjaustyti, įdėti baziliko, mairūno ir raudonėlio, pakepinti, aplieti sultiniu arba vandeniu, įdėti nulupt..

Recepto vertinimas: 5

Šventinis vyniotinis (Ramunės)

Kiaulieną supjaustome juostelėmis ir per naktį laikome marinate. Kiaulių ausis verdame 20 min. Ant maistinės, atsparios karščiui plėvelės sudedame kiaulių ausis, o ant jų - kiaulienos juosteles. Pabarstome prieskoniais. Eilėmis sudedame šiaudeliais supjaustytas marinuotas daržoves. &..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos tištsriubė (Pozole)

Svogūnus ir česnako skilteles nulupkite. Morkas nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Užvirinkite 2 l vandens su 1 svogūnu, 3 česnako skiltelėmis, 1 morka, 2 šakelėmis kalendrų ir 1 lauro lapu. Įdėkite nuplautą vištą ir pasūdykite. Priklausomai nuo vištos jaunumo vir..

Recepto vertinimas: 0

Aluje kepti kiaulienos maltiniai su voveraičių įdaru

Faršą sumaišome su išplaktu kiaušiniu, duonos riekelėmis, prieskoniais, krakmolu ir svieste pakepintais svogūno kubeliais. Įdarui svieste pakepiname smulkintą svogūną su voveraitėmis, paskaniname druska, sumalame mėsmale ir sumaišome su krakmolu. Formuojame maltinius įdėdami po ša..

Recepto vertinimas: 5

Šventiniai suktinukai

Kiaulienos nugarine supjaustome 1,5 cm storio griezineliais, ismusame mesos plaktuku, itriname kiaulienos prieskoniais ir paliekame 1 vai.Idarui pakepiname kubeliais supjaustytus svogunus, voveraites, imaisome miltus, grietine, paskaniname druska ir pipirais.Is nugarines formuodami suktinukus idedam..

Recepto vertinimas: 5

ŠVENTINIS KIAULIENOS KUMPIS

Kiaulienos kumpi itriname prieskoniais, palaikome per nakti. Suvyniojame i folija ir kepame 200 laipsniu temperaturoje 1,5 valandos. Baigiant kepti, praskleidziame folija ir uzpilame konjaku. (Kvieciu prie st)..

Recepto vertinimas: 4

MĖSOS UŽKANDIS

Kiaulienos file pabarstome prieskoniais ir iskepame. Pomidorus supjaustome griezineliais, ant griezineliu uzdedame pasteto, ant jo - svogunu marmelado. Kepta kiaulienos file supjaustome stambokais griezineliais. Liezuvi - griezineliais. Graziai isdeliojame ant padeklo, puosiame majonezu ir ikrais. T..

Recepto vertinimas: 0

ŠVENTINIS KEPSNYS

Visus produktus, skirtus padazui, sutriname smulkintuvu. Jei padazas per tirstas, atskiedziame sultiniu, susidariusiu kepant kiauliena. Kiaulienos nugarine plonai ismusame, pabarstome prieskoniais, sudedame ismaisytus idarui skirtus produktus ir susukame. Kepame orkaitejei 70 C temperaturoje 15 minu..

Recepto vertinimas: 0

KIAULIENOS KEPSNIAI SU DŽIOVINTOMIS SLYVOMIS

Kiaulienos nugarines gabaliukus ismusame, pabarstome prieskoniais, uzdedame idaro ir susukame lelijos forma. Susegame mediniu smeigtuku. Kepame orkaiteje 10 minuciu 200 C temperaturoje.Ruosiame Idara: slyvas susmulkiname ir sumaisome su tarkuotu suriu ir kiausiniu. Kepsniui kepant, issiskiria sultys..

Recepto vertinimas: 4

Kiaulienos nugarinė su baklažanais

Kiaulienos nugarine supjaustome i 4 dalis, pamusame peiliu. Uzbarstome prieskoniu, druskos ir apkepame keptuveje su aliejumi, I puodeli sudedame kepsnius, ipilame truputi vandens, idedame grietines, kelis pipirus, lauru lapa, saliero lapeliu ir patroskiname. Baklazana supjaustome griezineliais, po t..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena su grybų ir daržovių troškiniu

Kiaulienos ispjautine supjaustome 1 cm storio griezineliais, itriname kiaulienos prieskoniais ir paliekame 2 vai. arba per nakti (saltai). Tuomet griezinelius pakepiname aliejuje ir sudedame i puoda troskinti. Jei grybai saldyti, juos atsildome ir isverdame pasudytame vandenyje. Sudytus grybus ismir..

Recepto vertinimas: 0

Maltiniai su kopūstais

Dubenyje farsa sumaisome su kiausinio plakiniu, batono riekele ir krakmolu.Keptuveje svieste pakepiname svoguno kubelius ir kopustus. Juos paskaniname cukrumi, druska ir kmynais. Atvesusius imaisome i farsa.Farsa paskaniname kiaulienos prieskoniais ir ant aliejumi pateptos skardos formuojame maltini..

Recepto vertinimas: 5

Kiaulienos šaltiena

Mesa nuplauti, ideti i salta vandeni, uzvirinti, nugraibyti putas ir 3 - 5 valandas virti ant mazos ugnies 85 - 90C temperaturoje. Likus valandai iki virim pabaigos, sudeti prieskonines darzoves. Isvirusia mesa (jau be kaulo) isimti is sultinio ir supjaustyti gabaleliais. Sultini perkosti per marle ..

Recepto vertinimas: 3

Kiaulienos nugarinė su paprikomis

Kiaulienos nugarinę supjaustome 1-1,5 cm storio griežinėliais, išmušame mėsai skirtu plaktuku ir įtriname kiaulienos prieskoniais. Nugarinės gabalėlius apvoliojame kiaušinių plakinyje, miltuose ir iškepame aliejuje.Paprikas ir svogūną supjaustome kubeliais ir apkepiname su sviestu. Sup..

Recepto vertinimas: 5

Kiaulienos suktinukai su grybais ir sūriu

Kiaulienos išpjovą supjaustyti, atmušti. Sūrį sutarkuoti, įmaišyti į jį smulkiai pjaustytus pievagrybius, prieskonius, svogūnus ir česnaką. Įdaro masę sudėti ant atmuštos išpjovos gabaliuko, jį susukti taip, kad sūriui ištirpus jis neišbėgtų. Susmeigi dantu krapštuku arba per..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: kiaulienos 2