Kepta kiauliena su grybais


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
5 kiaulienos griežinėliai,
druskos, pipirų,
150 g sūdytų grybų,
5 pomidorai,
1 svogūnas,
1 šaukštelis maltų džiūvėsėlių arba miltų,
0,5 stiklinės sultinio,
2 šaukštai tarkuoto sūrio, žalumynų.
Gaminimas:
Kiaulienos griežinėlius išmušti, pasūdyti, apibarstyti pipirais ir iš abiejų pusių kepinti, kol apsitrauks rausva plutele. Mėsą galima apkepinti ir paniruotą (suvilgytą kiaušinyje ir apvoliotą maltais džiūvėsėliais); tuomet riebalų imama daugiau. Supjaustytus grybus patroškinti su pomidorų padažu ir kapotu svogūnu. Į troškinį įberti džiūvėsėlių arba miltų, įpilti sultinio ir pavirinti. Šviežius pomidorus supjaustyti griežinėliais, apvolioti džiūvėsėliais ir iš abiejų pusių apkepinti. Ant kiekvieno kiaulienos griežinėlio uždėti kepto pomidoro ir kauburėlį troškintų grybų. Apibarstyti tarkuotu sūriu ir žalumynais. Patiekti su keptomis bulvėmis arba biriais ryžiais. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!