Kiauliena su grybų ir daržovių troškiniu

Ingridientai:
3 kiaulienos išpjautinės,
0,5 l šaldytų arba sūdytų grybų,
5 pomidorai,
2 šaukštai kmynų,
1 kubelis kiaulienos (jautienos) sultinio, kiaulienos prieskonių,
aliejaus kepimui,
2 žalios paprikos,
1 raudona paprika,
1 galvutė svogūno
Gaminimas
Kiaulienos išpjautinę supjaustome 1 cm storio griežinėliais, įtriname kiaulienos prieskoniais ir paliekame 2 vai. arba per naktį (šaltai). Tuomet griežinėlius pakepiname aliejuje ir sudedame į puodą troškinti. Jei grybai šaldyti, juos atšildome ir išverdame pasūdytame vandenyje. Sūdytus grybus išmirkome. Keptuvėje pakepiname kubeliais supjaustytas paprikas, svogūną ir grybus. Nukėlę keptuvę nuo ugnies įmaišome skiltelėmis supjaustytus pomidorus. Grybus su daržovėmis sudedame įį puodąą ant mėsos. Sultinįį išštęirpiname 1,5 stį. verdanččio vandens ir supąilame į puodą. Pabarstome kmynais. Užždengžę trošškiname, kol suminškštėėja mėėsa. Patiekiame su sojųų padažu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!