Šventinis vyniotinis (Ramunės)

Ingridientai:
6 kiaulių ausys, apie 0,5 kg kiaulienos ,
3 virtos morkos,
4 marinuoti agurkai,
4 puselės marinuotų raudonų paprikų,
2 stiklinės marinato nuo daržovių,
malti juodieji pipirai,
kiaulienos prieskoniai.
Gaminimas
Kiaulieną supjaustome juostelėmis ir per naktį laikome marinate. Kiaulių ausis verdame 20 min. Ant maistinės, atsparios karščiui plėvelės sudedame kiaulių ausis, o ant jų - kiaulienos juosteles. Pabarstome prieskoniais. Eilėmis sudedame šiaudeliais supjaustytas marinuotas daržoves.

Suvyniojame ausis, susukame į plėvelę, surišame ir apie 1 val. verdame pasūdytame vandenyje. Išvirusį vyniotinį paslegiame ir laikome, kol atvėsta. Patiekiame su šviežiomis daržovėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!