13 rezultatų ieškant "keptas e"

Marinuota stinta

Pries kepdami berkite du saukstelius vanilinio cukraus,2 saukstelius kepimo milteliu,2 stiklines miltu,imuskite 3 kiausinius,ipilkite puse stiklines aliejaus.Galite iberti razinu arba kitu dziovintu vaisiu.Labai gerai viska ismaisykite.Kepimo forma istepkite riebalais,kepkite 40 minuciu 180-200 lai..

Recepto vertinimas: 3

Kiaušinienė su dešrelėmis

Kiaušinius išplakite su pienu ir pasūdykite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir supilkite kiaušinius. Kepkite maišydami kol pasidaro košelė. Kiaušinienę sudėkite į nedidelę pašildytą vazelę. Dešreles nuplaukite, supjaustykite 3 – 4 mm storumo griežinėliais ir pakepinkite ant tr..

Recepto vertinimas: 5

Lynas, keptas ant grotelių

Nuvalytas lynas valandą marinuojamas (Marinatas: 1 stiklinė vandens, 1 stiklinė acto, prieskoninių daržovių, cukraus, druskos). Išimtas iš marinato lynas pavilgomas išplaktame kiaušinyje ir tirpytame svieste, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir kepamas, padėtas ant grotelių, žarijų kai..

Recepto vertinimas: 5

Upėtakis, keptas su česnaku

Nupjovę upėtakiams galvas ir uodegas, išpjaukite file. Ištrinkite jas grūstu česnaku, pasūdykite ir apibarstykite maltais pipirais. Žuvis sudėkite vieną šalia kitos į keptuvą (su dangčiu), išteptą sviestu, apibarstykite smulkiai supjaustytu svogūnu ir kepkite. Gatavą žuvį apibar..

Recepto vertinimas: 0

Keptas ešerys grybų padaže

Žuvis supjaustyti gabalais, pabarstyti prieskoniais ir kiek palaikyti. Paskui apvolioti miltais, iš abiejų pusių iki rusvumo apkepinti ir sudėti į dubenį. Įkaitintuose riebaluose iki auksinės spalvos pakepinti miltus, įpilti sultinio, vyno, įdėti grietinės, tarkuotą obuolį, prieskoni..

Recepto vertinimas: 0

Keptas kalakutas

Kalakuto galva ir kojos nupjaunamos, iš išorės ir iš vidaus nušluostomas. Vidus ištrinamas druska su kmynais, o viršus tik su druska. Taip paruoštas paukštis laikomas per naktį. Kitą dieną vidus iššluostomas, pridedamas slyvų ir užsiuvamas. Šlaunelių galai surišami. Ant..

Recepto vertinimas: 2

Kumpis, keptas su garstyčiomis ir medumi

Nulupame kumpio odelę. Riebųjį kumpio paviršių supjaustome rombais. Į kiekvieno rombo vidurį įsmeigiame po gvazdikėlį. Taip paruoštą kumpį dedame į keptuvą, išklotą folija. Gaminame glajų. Apelsinų sultis maišome su cukrumi, medumi ir garstyčiomis, kol cukrus ištirpsta. T..

Recepto vertinimas: 0

Kumpis, keptas su persikais

Virtuviniame kombaine išsukame 400 g persikų su sirupu, cukraus sirupą, garstyčias, cukrų, sojų padažą ir pusę kiekio sidro. Kumpį dedame į kepimo formą. Ant jo užpilame persikų mišinį, įdedame laurų lapelius. Kepame kumpį 190 laipsnių C karštumo orkaitėje 1 val. 20 minu..

Recepto vertinimas: 0

Orkaitėje keptas blynas (Skirmantės) (foto)

Įkaitinti orkaitę iki 160 laipsnių C. Miltus, kiaušinius, cukrų ir druską gerai išmaišyti. Turi gautis skysta tešla. Ištirpinti sviestą kepimo inde (naudojau apie 30 cm skersmens), supilti į jį tešlą ir kepti orkaitėje 20 min arba kol išsipūs (ištraukus iš orkaitės, blynas sub..

Recepto vertinimas: 5

Lavašas su daržovių ir vištienos įdaru

Keptuvėje pakepinti gabaliukais supjaustytą vištieną, svogūną, papriką ir pievagrybius (geriau, jei kiekvieną iš sudedamųjų dalių kepinsite atskirai). Viską sudėti į puodą. Ten pat sudėti keptas pupeles, įdėti tris valgomuosius šaukštus grietinės ir troškinti apie 15 min. V..

Recepto vertinimas: 2

KEPENŲ KUKULIAI

Keptas kepenis tris kartus permalti mesmale, sumaisyti su kitais recepte nurodytais produktais ir palaikyti apie valanda, kad isbrinktu dziuveseliai. Tada is mases padaryti nedidelius kukulius ir sudeti juos i verdanti mesos sultini arba darzoviu sriuba.Virti, kol kukuliai iskils i pavirsiu...

Recepto vertinimas: 0

LYNAS, KEPTAS ANT GROTELIŲ

Zuvi isdarinekite ir nuplaukite. Vidu ir isore patepkite aliejumi, apibarstykite druska. Zuvi itrinkite prieskoniais ir prikimskite susmulkintomis darzovemis. Padekite ant groteliu ir kepkite ant medzio zariju...

Recepto vertinimas: 0

Keptas jūros ešerys folijoje

Kiekvienam eserio gabaleliui naudojamas atskiras folijos gabalelis. Ant folijos uzpilti truputuka aliejaus, dedama zuvis, ant jos lygiomis dalimis -tarkuotas suris, tarkuotos morkos, brokoliai ismaisyti su majonezu. uzdejus sia mase folija uzviniojama, kad skystis kepant neisbegtu pro krastus.Galima..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: keptas e