Su bulvėmis užkeptas baltame padaže sterkas


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
145 g žuvies,
150 g bulvių,
5 g džiuvėsėlių,
15 g sviesto,
150 g padažo,
pipirų, žalumynų, druskos
Gaminimas:

Išdarinėtos žuvies gabalėlius dėkite ant sviestu pateptos keptuvės, apdėkite žaliu bulvių griežinėliais taip, kad visiškai nebūtų matyti žuvies, užpilkite skystu baltu padažu, apibarstykite džiuvėsėliais, aplaistykite sviestu ir kepkite orkaitėje 15 – 20 min.  Patiekite apibarstę petražolių lapeliais.
Taip pat galima užkepti menkę, lydį, šamą, vėgėlę. Skanaus !

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!