25 rezultatų ieškant "kelis"

Šokoladinis kremas su bananais

Šokoladą sulaužyti gabalėliais ir įpylus pieno pakaitinti ant ugnies, kol išsilydys. Į varškę dėti kiaušinių trynius, suberti cukrų ir gerai išsukti. Į grietinę suberti vanilinį cukrų ir iki purumo išplakti. Nuo citrinos nutarkuoti žievelę, išspausti sultis į varškę. Sudėt..

Recepto vertinimas: 0

Kopūstų apkepas

Kelis kopūsto lapus supjaustykite kvadratais, kitus smulkiai sukapokite. Morkas supjaustykite plonais griežinėliais. Kartu su kopūstais sudėkite į pasūdytą verdantį vandenį. Virkite apie 3 minutes. Nukoškite. Česnaką smulkiai supjaustykite, įkaitinkite 3 šaukštus aliejaus, jame apke..

Recepto vertinimas: 0

Ryžiai su pienu

Ryžius gerai išplaukite per kelis vandenius, užpilkite 2 litrais pieno, pasūdykite ir virkite, dažnai maišydami. Kai ryžiai suminkštės, paduokite. ..

Recepto vertinimas: 0

Karaimų kibinai

Į dubenį persijokite miltus ir juos išminkykite su sviestu. Supilkite grietinę ir išplaktus kiaušinius. Įberkite porą žiupsnelių druskos. Viską gerai išminkykite ir palaikykite šaldytuve maždaug 2 valandas. Mėsą supjaustykite nedideliais kubeliais, svogūną - mažais gaba..

Recepto vertinimas: 4

Lietuviška kiaušinienė

I stiklaini supilti kakavos miltelius, tarkuota sokolada, vanilina ir susmulkintus migdolus. 530 ml spirito praskiesti su 500 ml vandens ir viska supilti i stiklaini. Viska gerai suplakti ir palikti 15 paru pastoveti. Kiekviena diena butina pamaisyti.Po to gerima perkosti ir i ji supilti likusi spir..

Recepto vertinimas: 5

Velykų boba

Miltus persijoti. Mieles sudėti į šiltą vandenį . Po truputį į pieną pilti miltus, druską, žiupsnelį cukraus. Užminkyti tešlą, padėti šiltai kol iškils. Trynius išplakti su cukrum, plakant supilti pašildytą sviestą , smulkintus migdolus, smulkintus kardamonus, nutarku..

Recepto vertinimas: 3

Editos kalėdinis pyragas

Mieles , cukrų ištirpdyt šiltame piene, bet ne karštame, įdėti porą šaukštų miltų ir palaukiame kol iškils. Tada supilame puse ištirpinto margarino ar sviesto, kitą dalį paliekame tešlos kočiojimui. Dedame po truputį miltus ir atsargiai maišome, išminkome tešlą ir l..

Recepto vertinimas: 4

Grybų rasalas su karštomis bulvėmis

Trynius issukti su cukrumi, suberti miltus, nuplautas, nusausintas razinas, iki standziu putu isplaktus baltymus. Ismaisyti, pilti i paruosta skarda ir kepti vidutinio karstumo orkaiteje apie 45-60 min. Iskeptus isversti ant lenteles, atausinti. Sviesta sukti, dedant po sauksta obuoliu koses. Sudeju..

Recepto vertinimas: 5

Jautienos drebučiai

Kojas apsvilinti, sukapoti gabalais, nuplauti , užpilti šaltu vandeniu. Mėsą perpjauti į du gabalus, gerai nuplauti ir sudėti kartu su kojomis į puodą. Kai užvirs, skystį nupilti, o kojas ir mėsą perplauti šaltu vandeniu. Sudėti į puodą, užpilti šaltu vandeniu ir 3 val. virti, nug..

Recepto vertinimas: 0

Kimšti paukščių kakleliai

Paukščių kaklelių odą nusmaukti nuo kaklo kaulėtosios dalies ir išplauti. Paukštienos kepenėles, skilvelius, širdeles, sparnelius ir kiaulieną išvirti ir sumalti mėsmale. Kartu sumalti česnakus ir svogūną. Į mėsos masę įberti pipirų, druskos, sudėti išmirkytas pyrago riekeles..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies vyniotinis, įdarytas grybais

Nuo žuvies filė nulupti odą, filė sumalti mėsmale, pridėti piene arba sultinyje išmirkyto pyrago, ištirpinto sviesto, įmušti žalią kiaušinį, įdėti prieskonių ir išsukti. Susmulkintą svogūną ir grybus pakepinti riebaluose, sumaišyti su kapotais petražolių lapeliais ir kapotu ..

Recepto vertinimas: 5

Klasikinė lazanija

Puode užvirinkite 2 1 sūdyto vandens. Kiekvieną lazanijos lakstą virkite atskirai po 5 minutes, po to pamerkite į saltą vandenį. Įdaras. Keptuvėje istirpinkite 30 g sviesto ir pakepinkite farsą. Nuvalykite, nuplaukite, supjaustykite morkas, salierą ir sutarkuokite. Nulupkite svogūną ir ..

Recepto vertinimas: 0

Kepta veršiena su kiaušinių padažu

Veršiena 2-3 val. pamirkoma piene, nusausinama, įtrinama druska, sumaišyta su prieskoniais, ir kepama orkaitėje įdėjus truputį riebalų, palaistant sultimis. Prieš baigiant kepti kelis kartus užpilama paruoštu kiaušinių padažu ir apkepinama, kol parusvės. Padažui miltai pakepina..

Recepto vertinimas: 0

Krabų lazdelių salotos

Mėsą išvirti pasūdytame vandenyje ir supjaustyti nedideliais kubeliais. Krabų lazdeles smulkiai supjaustyti. Agurkus supjaustyti šiaudeliais. Susmulkinti salotas (kelis lapus palikti) ir virtus kiaušinius. Bulves išvirti su lupenomis, nulupti ir supjaustyti kubeliais. Viską sumaišyti, u..

Recepto vertinimas: 1

Emilijos lazanija

Pagaminkite tešlą, kai ji šiek tiek pastovės, ją iškočiokite ir supjaustykite juostelėmis. Paruoškite Bolonės padažą. Išvirkite lakštus pasūdytame vandenyje. Prieš virdami į vandenį įpilkite šaukštą aliejaus. Išvirtus lakštus sudėkite ant švarios medžiagos. Į riebal..

Recepto vertinimas: 0

Tiršta vištienos sriuba

Vištieną apvirti. Kol ji verda, kubeliais supjaustyti morką, salierą ir sudėti į puodą su vieštiena. Pavirti apie 15min. Per šį laiką kubeliais supjaustyti papriką, cukiniją. Supjaustyti kopūstą, susmulkinti česnako skiltelę. Porą pjaustyti griežinėliais. Šias daržoves bei ke..

Recepto vertinimas: 4

Užkandinis tortas (Jūratės)

1. Paruošti mielinę tešlą. Mieles, užpylus trupučiu pieno, išmaišyti. Įberti truputį miltų ir pastatyti šiltai, kad tūris padidėtų 3 kartus. Tada į dubenį susijoti miltus, supilti pieną, paruoštas mieles, ištirpiną sviestą bei kitus priedus ir minkyti, kol tešla nebelips pri..

Recepto vertinimas: 0

Malta mėsa ant iešmo (Skirmantės) (foto)

Medinius iešmelius reikia maždaug 20 minučių pamirkyti vandenyje. Sumaišyti visus faršo produktus ir palikti pastovėti. Vėliau ant iešmų formuoti pailgas 8-10 cm ilgio mėsos bandelės. Sudėti iešmus į aliejumi pateptą skardą ir kepti 15-20 min 225C temperatūroje kelis kartus ..

Recepto vertinimas: 4

Kepta jautiena su slyvų ir grybų padažu

Jautienos filė nuplauname, nusausiname ir sudedame į indą, kuriame marinuosime. Ruošiame marinatą. Į mažą indelį įpilame išspaustų vienos citrinos sulčių, įberiame druskos, cukraus, jautienos prieskonių, įpilame 4 šaukštus vandens. Viską gerai išplakame. Užpilame ant filė ir..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena kaubojiškai (Ramunės)

Dubenėlyje išmaišyti visus padažo komponentus. Jautieną supjaustyti 1,5 cm storio griežinėliais, o po to - kuo ilgesnėmis juostelėmis. Papriką nuplauti, perpjauti, išimti sėklalizdžius, padalyti į 8 dalis išilgai. Mėsą mauti ant iešmelių, kelis kartus perveriant kiekvieną juost..

Recepto vertinimas: 0

Keptas jautienos kumpis

Kumpį nuplauname, nusausiname ir sudedame į indą, kuriame marinuosime. Gaminame marinatą. Į mažą indelį supilame išspaustas vienos citrinos sultis, įberiame cukraus, druskos, prieskonių, kalendros grūdelių ir suplėšytų laurų lapelių, įpilame 2 šaukštus vandens, šaukštą alie..

Recepto vertinimas: 0

Trapus pyragas su braškėmis

Sumaišyti miltus, sviestą supjaustytą gabalėliais, kiaušinį, kepimo miltelius, cukrų bei druską ir suminkyti į vienalytę masę. Ją įvynioti į plėvelę ir mažiausiai 1 val. laikyti šaltai. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Tešlą iškočioti ant miltais pabarstytos ..

Recepto vertinimas: 3

ŠOKOLADINIS KREMAS SU BANANAIS

Sokolada sulauzyti gabaleliais ir ipylus pieno pakaitinti ant ugnies, kol issilydys.I varske deti kiausiniu trynius, suberti cukru ir gerai issukti. I grietine suberti vanilini cukru ir iki purumo isplakti.Nuo citrinos nutarkuoti zievele, isspausti sultis i varske. Sudeti grietine ir supilti sokolad..

Recepto vertinimas: 0

SLUOKSNIUOTAS PYRAGAS SU CHALVA IR UOGIENE

Chalva pertrinti, sudeti prieskonius, plakta grietinele, ismaisyti. I desertini inda deti sluoksni chalvos, tarkuotos duonos ir uogienes. Taip pakartoti kelis kartus (virsutinis sluoksnis turi buti duonos). Papuosti plakta grietinele ir uogiene...

Recepto vertinimas: 2

Saldžiarūgštė kiaulienos filė

PasiruošimasKiauliena supjaustyt 10 g gabaliukais. Į dubenį sudėti kiaulieną, kiaušinio baltymą, krakmolą (KOKĮ KIEKĮ, NŽN, KNYGOJ KLAIDA, NENURODYTA) ir maišyti kol mėsa pasidengs storu pastos sluoksniu.Kitam inde sumaišyti porą, imbierą, česnaką, sojos padažą, vyną, cukrų, ac..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kelis