Skumbrės su alyvuogėmis


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
 2 česnako skiltelių
300 g juodųjų alyvuogių
2–3 šakelių rozmarinų
100 ml alyvuogių aliejaus
2 skumbrių (apie 800 g)
druskos, pipirų
50 g miltų
citrinos sulčių
Gaminimas:

Česnako skilteles ir alyvuoges supjaustyti. Rozmarinus suplėšyti šakelėmis. Sudėti į aliejų ir išmaišyti.

Į aliejaus mišinį pamerkti nuplautas žuvis, uždengti ir palikti šaldytuve marinuotis 2–3 val. Pavartyti.

Žuvis išimti iš marinato, pabarstyti druska, pipirais, pavolioti miltuose. Kepti įkaitintame aliejuje, kelis kartus apverčiant.

Patiekti pašlaksčius citrinos sultimis, papuošus rozmarinų šakelėmis, pjaustytomis alyvuogėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!