Martini steikas


Sudėtingumas: 5
Ingridientai:

2 asmenims

2 valg.š. imbiero
2 valg.š. augalinio aliejaus
1 valg.š sauso vermuto
2 sutrintos česnako skiltelės
1 /2 arb.š. džiovinto baziliko
1 /2 arb.š. džiovinto mairūno
1/4 arb.š. druskos
2 Stručio pjausniai arba file – 140 gr. kiekvienam asmeniui
6 alyvuogės
1 šlakelis antpilo

Gaminimas:

Paruoškite steikus:  plokščiame inde sumaišykite visus ingredientus , išskyrus mėsą ir alyvuoges.

Tada pamarinuokite steikus kambario temperatūroje apie 2 val. , kelis kartus apverskite. Išimkite steikus is marinato, tačiau marinato neišpilkite. Kepkite keptuvėje ar padėkite ant karšto griliaus apie 3 colius virš ugnies. Kiekviena pusę apkepkite apie 3 min, ne iki galo iškeptam paruošimui; 5 minutes vidutiniam paruošimui, pašlakstykite kepsnius marinatu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!