Saldžiarūgštė kiaulienos filė

Ingridientai:
125 g kiaulienos filė
1 g druskos
10 ml sojos padažo
25 ml acto
50 g cukraus
10 ml sauso vyno
1 kiaušinio baltymas
50 ml augalinio aliejaus
10 g poro (susmulkinto)
10 g imbiero (susmulkinto)
10 g česnako (susmulkinto)
100 ml vandeninio krakmolo tirpalo

Gaminimas
Pasiruošimas
Kiauliena supjaustyt 10 g gabaliukais. Į dubenį sudėti kiaulieną, kiaušinio baltymą, krakmolą (KOKĮ KIEKĮ, NŽN, KNYGOJ KLAIDA, NENURODYTA) ir maišyti kol mėsa pasidengs storu pastos sluoksniu.
Kitam inde sumaišyti porą, imbierą, česnaką, sojos padažą, vyną, cukrų, actą, druską ir krakmolo tirpalą.

Gaminimas
Į keptuvę įpilti aliejų ir kaitint iki virimo. Dėti kiaulieną ir kepti iki auksiniai rudos spalvos. Išimt kiaulieną ant servetėlės ir išpilti aliejų.
Į keptuvę įpilt kelis lašus aliejaus. Supilti prieskonių mišinį ir nuolat maišant užvirinti.

Sudėti kiaulieną į padažą ir išmaišyti, kad padažas tolygiai pasiskirstytų. Sudėti į lėkštę ir patiekti.
(Zenonas)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!