22 rezultatų ieškant "kariu"

Marinuota vištienos filė su daržovėmis ir ryžiais

1. Sumaišykite marinato ingredientus. Sudėkite vištienos filė į marinatą ir palaikykite šaldytuve 3–4 val. Filė apkepti. 2. Išvirkite ryžius, kaip nurodyta ant pakuotės. 3. Išimkite iš ankštpipirio sėklas ir supjaustykite jį rėžiukais. Brokolius apibarstykite kariu ir pakepkite ..

Recepto vertinimas: 0

Tuno salotos

Ryžius su kariu išvirti ir pasūdyti. Tuną susmulkinti. Alyvas, obuolį, pomidorus supjaustyti. Viską sudėti į indą, suberti svogūnų laiškus, pasūdyti, įberti pipirų. Paruošti padažą: visus produktus sudėti ir išmaišyti. Salotas užpilti šiuo padažu. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Apkeptos įdarytos dešrelės

Pievagrybius nuplauti ir nuvarvinti. Nuluptus svogūnus smulkiai supjaustyti. Pomidorus supjaustyti griežinėliais. Skardą patepti sviestu. Kiaušinį išplakti su kariu, grietine, puse tarkuoto sūrio, svogūnu, supjaustytais pievagrybiais, pasūdyti ir pabarstyti pipirais. Dešreles perpjauti i..

Recepto vertinimas: 3

Jogurtas su agurku ir mėtomis

Nulupkite agurką, perrėžkite pusiau ir šaušteliu išskobkite sėklas. Postambiai sutarkuokite agurką į dubenį, apibarstykite druska ir palikite 5-6 minutėms. Nuspauskite susikaupusį skystį. Į agurkus įmaišykite jogurtą ir mėtas. Mažais kiekiais siūlykite su valgiais, paruoštais s..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukų krūtinėlės su kario padažu

Nuluptus svogūnus supjaustyti kubeliais. Papriką supjaustyti ketvirčiais, išimti sėklas ir supjaustyti šiaudeliais. Šaukštą kubeliais supjaustytų svogūnų pakepinti su šaukštu sviesto, kol parus. Suberti ryžius ir patroškinti. Viską užpilti 3/4 l karšto sultinio ir uždengus užvi..

Recepto vertinimas: 3

Apkeptos įdarytos dešrelės (Jūratės)

Svogūnus smulkiai supjaustyti, pomidorus- griežinėliais. Kiaušinį išplakti su kariu, grietine, puse tarkuoto sūrio, svogūnu, pjaustytais pievagrybiais, pasūdyti, pabarstyti pipirais. Dešreles perpjausti išilgai, sudėti į sviestu pateptą skardą ir įdaryti. Ant dešrelių sudėti pom..

Recepto vertinimas: 0

Ciuricho pjausnys

Mėsą nuplauname, nusausiname ir supjaustome maždaug 0,5 cm pločio juostelėmis. Porcijomis apkepiname svieste ir išimame iš keptuvės. Svogūną nulupame, smulkiai supjaustome ir pakepiname keptuvėje likusiame svieste. Mėsą sudedame prie svogūnų, pasūdome, pagardiname pipirais. Suberia..

Recepto vertinimas: 5

Obuolių sultyse troškinta višta

Vištieną nuplauname, nusausiname ir supjaustome porcijomis. Įtriname druska ir pipirais. Paruoštą vištieną apkepiname svieste, apibarstome miltais. Įdedame grūstą česnaką, lauro lapelį, suberiame susmulkintas petražoles, alyvuoges, supilame obuolių sultis ir sultinį. Troškiname 20..

Recepto vertinimas: 4

Žuvies filė su sezamais ir mangų padažu

Žuvies filė nuplauname, nusausiname ir supjaustome 3 cm dydžio kubeliais. Imbierą, laimo sultis ir žievelę sumaišome su žuvimi ir paliekame 20 minučių pastovėti. Svogūnus ir česnaką nulupame ir smulkiai supjaustome. Mangą nulupame, išimame kauliuką, o minkštimą supjaustome kubel..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutienos pjausniai su mangais

Mangus nulupame, išimame kaulą, o minkštimą supjaustome skiltelėmis. Sūrį sutarkuojame smulkia tarka ir sumaišome su žalumynais. Pjausnius nuplauname ir nusausiname popierine servetėle. Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepiname pjausnius iš abiejų pusių. Išėmę iš keptuvės pasū..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukų šlaunelės su kariu

Šlauneles pabarstyti pipirais ir druska. Troškintuve įkaitinti aliejų ir kiekvieną šlaunelę apkepti iš abiejų pusių po 5 minutes ant vidutinio stiprumo ugnies. Porus nuvalyti, nuplauti, supjaustyti žiedeliais. Svogūnus ir česnaką nulupti, imbierus nuskusti. Svogūnus supjaustyti ..

Recepto vertinimas: 5

ŽUVIES SRIUBA SU KARIU

Pastatome virti ryzius pasudytame vandenyje ir kol jie verda (15-20 min.) paruosiame sultini. Po to plonais ziedeliais supjaustome pora. Zuvies file supjaustome nemazais kubeliais ir apkepiname aliejuje, pasudome, papipiriname ir idedame kario prieskoniu. I kepinama zuvi sudedame supjaustytus porus ..

Recepto vertinimas: 0

VIŠTIENOS ŠAŠLYKAI

Vistiena nuplauti,nusausinti ir supjaustyti 2 cm storio gabaliukais. Is sojos padazo, citrinos sulciu ir prieskoniu (isskyrus kari) paruosti uzpila, sudeti mesa ir 2 val. laikyti saldytuve. Ankstinius pipirus supjaustyti nemazais kvadrateliais. Svogunus nulupti ir supjaustyti skiltelemis. Ant iesmu ..

Recepto vertinimas: 5

ŽUVIS SU KARIO PADAŽU

Zuvies file atuildyti, supjaustyti gabaleliais, pabarstyti prieskoniais,druska bei palikti pastoveti kambario temperaturoje, kol pasiruosite kituspatiekalo ingridientus. Pievagrybius ir svoguna supjaustykite ir pakepinkitekartu kol graziai pagels aliejuje. Kario miltelius suberkite i grietine irgera..

Recepto vertinimas: 0

MAKARONAI SU KARIU

Makaronus isvirti vistienos sultinyje (is kubeliu).Padazui sviesta ir grietine sudeti i bliudeli, iberti vegetos ir kario. Padaza pakaitinti ant silpnos ugnies iki uzvirimo. Makaronus uzpilti padazu ir uztarkuoti fermentiniu suriu. (Laura Galkinaite)..

Recepto vertinimas: 0

ŽIEDINIAI KOPŪSTAI KARIO PADAŽE

Ziedinius kopustus supjaustykite atskirom galvutem. Virkite 5 minutes vandenyje, ipilus i ji vyno acto. Nukoskite.Ziedini kopusta idekite i puoda, uzpilkite grietinele, sumaisykite su kariu ir sojos padazu.Troskinkite apie 20 minuciu. Likus 5 minutes iki troskinimo pabaigos, idekite nuluptus ir supj..

Recepto vertinimas: 0

Keptas kiaulienos kumpis su kariu

Kumpi itriname druska, pipirais, kariu,mesos prieskoniais. Ant jo dedame stambiai supjaustytus cesnakus, svoguno pusziedzius. Kumpi sulenkiame, kad cesnakai butu kaip idaras, 3-4 kartus perrisame siulu. Apkepame keptuveje su nedideliu kiekiu aliejaus. Tada dedame i troskintuva supjaustyta morka, kum..

Recepto vertinimas: 4

Apkeptos įdarytos dešrelės

Pievagrybius nuplauti ir nuvarvinti. Nuluptus svogunus smulkiai supjaustyti. Pomidorus supjaustyti griezineliais. Skarda patepti sviestu.Kiausini isplakti su kariu, grietine, supjaustytais pievagrybiais, pasudyti ir pabarstyti pipirais.Desreles perpjauti isilgai, sudeti i skarda ir idaryti. Ant desr..

Recepto vertinimas: 0

VIŠTŲ KRŪTINĖLĖS SU PRIESKONIAIS

Susmulkinkite cesnakus ir svogunus, sumaisykite juos su 2 saukstais aliejaus ir Santa Maria vistienos prieskoniais su geltonuoju kariu. Dali misinio palikite salotu padazui. Paruostu misiniu gerai itrinkite vistu krutineles ir kepkite jas skardoje, isklotoje folija. Kol vistiena kepa, galima paruost..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su mango,persikų ir vynuogių padažu

Pirmiausia reikia supjaustyti vistiena mazais gabaliukais ir pabarstyti ivairiais prieskoniais (geriausia kai prieskoniai astresni - ypac tinka raudonoji paprika (astrioji) kartu su kariu). Tada atidaryti konservuotu mangu indeli ir visa ta skysti supilti ant vistienos ir 1 val palaikyti saldytuve.T..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos file su daržovėmis ir kariu

Vistiena supjaustykite nedideliais gabaleliais, bulve - kubeliais, morka - plonais siaudeliais, svoguna susmulkinkite.Pasudytame vandenyje (galite ideti siek tiek kario prieskoniu) isvirkite susmulkinta bulve, sparagines pupeles, zirnelius ir ziedini kopusta.Keptuveje islydykite sviestąa, suberkite..

Recepto vertinimas: 4

Gaivios vištienos salotos su kariu

Vištienos file supjaustome kubeliais ir sumarinuojame su kariu (marinuojam savo pamėgtu būdu, svarbu įdėt kario). Išmarinuotą vištieną pakepame keptuvėje. Į atvėsusią vištieną dedame kuneliais pjaustytus apelsinus, obuolius ir porą. pagardiname kario prieskoniu, dedame majonezo ir j..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kariu