25 rezultatų ieškant "kekso"

Keksas su vaisiais ir sėlenomis

Norint paruošti kekso tešlą, į pakelio turinį reikia įpilti vandens ir aliejaus. Ruošdami tešlą keksui, įpilkite šiek tiek daugiau vandens arba aliejaus, kad tešla nebūtų per daug tiršta. Suberkite razinas, abrikosus, obuolius, sėlenas ir išmaišykite. Tešlą supilkite į paruošt..

Recepto vertinimas: 0

Viščiuko paštetas tešloje (angliška virtuvė)

Nupjaukite viščiuko krutinę, o likusią mėsą su kaulais dėkite į puodą ir virkite 45 minutes. Veršieną, kiaulieną ir lašinukus supjaustykite mažais gabalėliais ir visą mėsą sudėkite į dubenį, pabarstykite druska ir prieskoniais, apipilkite vynu ir degtine, pabarstykite supjausty..

Recepto vertinimas: 0

Paprastas keksas

Trynius ištrinkite su cukrumi, sudėkite krakmolą, iki baltumo ištrintą sviestą, dalį miltų ir razinas. Išmaišykite. Sudėkite iki baltumo išplaktus baltymus, likusius miltus, sodą, citrinos žievelę, atsargiai išmaišykite. Tada tešlą pilkite į kekso formos kepimo indą. Žiūrėki..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis keksas

Miltus sumaišome su druska, soda ir kepimo milteliais. Išsukame sviestą su cukrumi. Po vieną į sviestą su cukrumi dėdame kiaušinius ir toliau viską sukame iki vientisos masės, paskui beriame vanilę, miltus ir grietinę. Kai produktus išsuksime iki vientisos masės sudedame s..

Recepto vertinimas: 4

Migdolų pyragas su cinamonu

sumaisyti miltus,cukru,soda ir cinamona.Isplakti kartu kiausinio trynius su pienu ir supilti i jau sumaisytus ingridientus.Taip pat suberti migdolo riesutus,kapota apelsina ir riebalus.Isplakti stipriai kiausiniu baltymus ir ant galo supilti i tesla.Supilti tesla i kepimo popieriumi isklota skarda,..

Recepto vertinimas: 4

Saldūs sumuštiniai su obuoliais ir plakta grietinėle arba varške

Keksas perpjaunamas pusiau, šokoladinis sviestas išsukamas ir užtepamas ant kekso arba sausainių.Obuoliai nulupami, perpjaunami į keturias dalis.Minkštus galima dėti žalius, o kietesnius ir rūgštesnius reikia išvirti pasaldintame vandenyje.Grietinėlė arba varškė išplakama, įdėjus ..

Recepto vertinimas: 0

Pasukų žiedas

Želatiną išbrinkinti, ištirpinti ir supilti į pasukas, įberti druskos ir smulkiai pjaustytų svogūnų laiškų. Manau, kad česnakiuko pora skiltelių irgi neblogai būtų. Supilti į apvalią ( kekso) formą ( prieš tai patepus aliejumi) ir įdėti į šaldytuvą. Kai sustings, išversti ..

Recepto vertinimas: 0

Kalėdinė banda su rūkytais lašinukais ir svogūnais

Be šitos bandos neįmanoma suprasti, kas yra lietuviškas Kalėdų stalas. 15g sausų mielių ištrinti su žiupsneliu Ekstra miltų (kruopmilčių) ir paskui sumaišyti su 500g Ekstra miltais, 250g drungno pieno, 150g tirpdyto sviesto, 2 suplaktais kiaušiniais, 10g cukraus, 10g druskos, 5g dži..

Recepto vertinimas: 0

Vyšnių keksas

1. Kekso formą patepame sviestu ir pabarstome miltais. 2. Dideliame dubenyje sumaišome migdolus, 250 g miltinio cukraus ir miltus. Sudedame kiaušinių baltymus ir išmaišome. Supilame sviestą ir viską gerai sumaišome. Tešlą supilame į kekso formą iki pusės. Ant viršaus sudedame vy..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotas keksas su šokoladu

Į išsuktą sviestą įmaišykite cukrų, vanilinį cukrų, 2 kiaušinius, 4 trynius ir romą. Po truputį į sviestą suberkite atskirai sumaišytus miltus, krakmolą ir kepimo miltelius. Kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų ir atsargiai įmaišykite į tešlą. Kekso formą (30x..

Recepto vertinimas: 3

Velykinis desertas

Varškę pertriname per sietelį arba permalame mėsmale ir padedame 5-6val. į šaldytuvą. Sviestą išsukame, sudedame atšaldytą varškę, suberiame nuplautas razinas, cukrų, susmulkintus migdolus, supilame trynius, sudedame išplaktą grietinėlę ir viską labai gerai išmaišome. Varškė..

Recepto vertinimas: 0

Kalėdinis ledų tortas

Migdolus, citriną, razinas ir vynuoges sudedame į vidutinio dydžio puodą, supilame romą ir gerai sumaišome. Uždengiame folija ir laikome per naktį. 2l. talpos kekso formą atšaldome šaldiklyje. 1 kg vanilinių ledų truputį atitirpiname, įmaišome brendi ir cukruotas uogas. Šiuo m..

Recepto vertinimas: 0

Vokiškas Kalėdų keksas

Į dubenėlį suberiame cukatas, razinas ir riešutus, supilame romą. Viską sumaišome. Uždengiame maistine plėvele, viršuje peilio smaigaliu praduriame skylutę ir 5 minutes ruošiame mikrobangų krosnelėje. Dideliame dubenyje sumaišome pieną, cukrų, mieles, 5 šaukštus miltų, pridengi..

Recepto vertinimas: 0

Rooibos arbatos pyragėliai (Skirmantės) (foto)

Įkaitinti orkaitę iki 180 laispnių C. Miltus, kepimo miltelius ir cukrų išmaišyti, sudėti kambario temperatūros sviestą ir trinti tarp pirštų, kol gausime trupinius. Sudėti išplaktus kiaušinius, išmaišyti, tuomet supilti Rooibos arbatą ir dar kartą gerai išmaišyti. Dėti tešl..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai keksiukai su grietinėle ir uogomis

Jums prireiks 16 miniatiūrinių popierinių kekso formelių. Ištirpinkite šokoladą prikaistuvyje dvigubu dugnu virš lėtai verdančio vandens. Konditeriniu šepetėliu ištepkite popierines formeles tirštu šokolado sluoksniu. Atvėsinkite šaldytuve, kol šokoladas sustings, apie 15 minuči..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai keksiukai su graikiniais riešutais

Įkaitinkite orkaitę iki 180° C. Paruoškite 12 popierinių kekso formelių. Ištirpinkite šokoladą ir sviestą prikaistuvyje dvigubu dugnu virš lėtai verdančio vandens. Sudėkite cukrų ir kiaušinių trynius. Suplakite iki vientisos purios masės. Nukelkite nuo ugnies ir atvėsinkite. ..

Recepto vertinimas: 0

Migdolų - apelsinų keksas

Kiaušinių trynius, atskyrę nuo baltymų, išmaišykite su 150 g cukraus ir 1 pak. vanilinio cukraus. Kai cukrus ištirps, trynius išplakite iki purumo. Citriną nuplaukite karštu vandeniu ir, nutarkavę geltonąjį žievelės sluoksnį, suberkite į trynių ir cukraus masę. Jei neturite švi..

Recepto vertinimas: 5

Keksas „Saulės bučinys“

Užpilui puodelyje išlydykite sviestą arba margariną, dalimis supilkite pieną, suberkite cukrų, vanilinį cukrų bei migdolus. Mišinį maišydami kelias minutes pakaitinkite ir, nukėlę nuo ugnies, ataušinkite. Baltai tešlai sviestą arba margariną (nešaltą, kambario temperatūros)..

Recepto vertinimas: 5

Marmurinis pyragas

Orkaitę įkaitinti iki 180°C temperatūros. Minkštą sviestą arba margariną išsukti iki purios masės, po truputį suberti cukrų, vanilinį cukrų, druską, supilti romą ir įmušti kiaušinius. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir po šaukštą sudėti į paruoštą masę. Jei reikia..

Recepto vertinimas: 5

Kriaušių ir bruknių pyragas su cinamonu

Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Nulupti kriaušes, išimti sėklalizdžius ir jas supjaustyti mažais kubeliais. Perrinkti bruknes. Sviestą arba margariną išplakti su cukrumi, cinamonu bei gvazdikėliais. Po vieną įmušti kiaušinius. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Juos..

Recepto vertinimas: 4

SLUOKSNIUOTAS KEKSAS SU ŠOKOLADU

I issukta sviesta imaisykite cukru, vanilini cukru, 2 kiausinius, 4 trynius ir roma.Po truputi i sviesta suberkite atskirai sumaisytus miltus, krakmola ir kepimo miltelius. Kiausiniu baltymus isplakite iki standziu putu ir atsargiai imaisykite i tesla. Kekso forma (30x11 cm) patepkite sviestu ir isk..

Recepto vertinimas: 5

Švelnus migdolinis keksas su šokoladiniu glajumi

Iš pradžių pasverkite kiaušinius, kad galėtumėte tikslai apskaičiuoti reikalingą sviesto, cukraus ir miltų kiekį. Vanilinės ankštį perpjauti per griovelį išilgai, išgramdyti vidinę dalį ir sumaišyti su cukrumi. Iki baltų putų ištrinti sviestą, pamažu pakaitomis sudedant cukr..

Recepto vertinimas: 0

Tortas ''Saldžioji vėduoklė''

Sausainius sumalame. Sviestą išsukame su kondensuotu pienu, citrinos žievele ir sultimis. Sumaišome su kokosais ir sausainiais. Į mažą tortinę formelę sukreččiame masę, iššlyginame paviršių ir 30 min. paliekame šaltai. Uogas nuplauname ir sumalame. Suplakame pasaldintą grietinėlę..

Recepto vertinimas: 0

Greitutis

Viska labai gerai sumaisome, sudedame i sviestu patepta kekso forma ir kepame 200 C orkaiteje 40-50 min...

Recepto vertinimas: 0

Greitutis

Viską labai gerai sumaišome, sudedame į sviestu pateptą kekso formą ir kepame 200 C orkaitėje 40-50 min...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kekso