25 rezultatų ieškant "grilyje"

Grilyje kepti marinuotos vištienos gabalėliai

500g vištienos šlaunelių filė supjaustykite kąsnio didumo gabalėliais. Dubenyje sumaišykite po stiklinės sakės (ryžių degtinės), baltojo vyno, sojų padažo, po šaukštą chereso ir sezamo aliejaus, šaukštelį tarkuoto šviežio imbiero ir pipirų pagal skonį. Mišiniu užpilkite ..

Recepto vertinimas: 1

Grilyje kepti lašišos kepsneliai

Nuplaukite čiobrelius ir nuskabykite lapelius. Negilioje lėkštėje sumaišykite citrinos sultis ir alyvuogių aliejų, suberkite čiobrelių lapelius, pasūdykite ir pagardinkite pipirais pagal skonį. Lašišos gabalėlius nuplaukite šaltu vandeniu ir nusausinkite popierine servetėle. Sudėki..

Recepto vertinimas: 0

Keptos baklažanų puselės

Baklažanai nuplaunami, nusausinami virtuvine servetėle, nupjaustomi galai, perpjaunami išilgai. Puselės truputi pabarstomos druska ir palaikomos 30 minučių. Tada nupilamas skystis ir nuplaunama tekančiu vandeniu. Tuo metu aliejus sumaišomas su druska ir keletu lašų pipirų padažo. Bak..

Recepto vertinimas: 0

Avienos pjausniai su mėtomis

Marinavimo laikas 12val. Citrinos žievelę nutarkuojame, sultis išspaudžiame. Česnaką ir svogūną nulupame ir smulkiai supjaustome. Mėtas taip pat smulkiai supjaustome. Viską sumaišome, pagardiname pipirais. Mėsą patepame marinatu, sudedame į plokščią indą, pridengiame ir m..

Recepto vertinimas: 0

Obuoliai, kepti grilyje

Išpjauname obuolių šerdis. Į įpjovas pridedame braškių džemo ir migdolų. Ant įdaro uždedame sviesto drožlių. Apibarstome cinamonu. Obuolius suvyniojame į foliją ir kepame grilyje 25-30 minučių. Pastabos: Vietoj braškių džemo galite naudoti bet kokį saldų džemą. ..

Recepto vertinimas: 0

Grilyje keptos daržovės ir pievagrybiai

Kukurūzus 10 minučių pamirkome šaltame vandenyje. Išėmę nusausiname popieriniu rankšluosčiu. Kiekvieną perpjauname per pusę. Cukinijas perpjauname išilgai per pusę. Paprikas supjaustome žiedais ir išvalome. Grybus nuvalome. Aliejų sumaišome su žalumynais, pasūdome.Visus ..

Recepto vertinimas: 0

Grilio salotos

Gaminame salotų padažą. Giliame dubenyje sumaišome grūstą česnaką, actą ir čiobrelius. Palengva sumaišome su 6 šaukštais aliejaus. Pasūdome, pagardiname pipirais. Bulves gerai nuplauname, pagardiname ir apšlakstome likusiu aliejumi. Suvyniojame į foliją. Kepame ant anglių arb..

Recepto vertinimas: 0

Grilyje keptos daržovės

Giliame dubenyje sumaišome aliejų, actą, petražoles, pipirus, cukrų ir druską. Paprikas perpjauname per pusę, išvalome ir supjaustome griežinėliais. Cukiniją supjaustome griežinėliais. Cukinijas ir paprikas sumaišome su marinatu. Daržoves kepame grilyje iš abiejų pusi..

Recepto vertinimas: 0

Keptų baklažanų ir riešutų salotos

Baklažanus kepame grilyje maišydami. Jų minkštimas turi iškepti, tačiau likti pakankamai kietas, kad būtų galima supjaustyti gabalėliais. Atvėsusius baklažanus supjaustome kubeliais ir sudedame į salotinę. Pomidorus nuplikome, nulupame, supjaustome į 4 dalis, išimame sėklas ir ..

Recepto vertinimas: 0

Grilyje kepti viščiukai su citrininiu padažu

Viščiukus nuplauname, nusausiname ir perpjauname per pusę. Viščiukų puseles sudedame odele žemyn į aliuminines, grilyje kepti skirtas skardeles ir apibarstome maždaug ketvirtadaliu šaukštelio druskos. Kepame įkaitintame grilyje 15 minučių. Skardelė grilyje turėtų būti maždaug 15..

Recepto vertinimas: 0

Veršiena, marinuota su citrinomis

Mėsą supjaustome į keturias dalis ir šiek tiek pamušame. Citrinas nuplauname, nusausiname, nutarkuojame žievelę ir išspaudžiame sultis. Česnaką nulupame ir sugrūdame. Dideliame dubenyje sumaišome vyną, aliejų, citrinų sultis ir žievelę, česnaką bei pipirus. Veršieną s..

Recepto vertinimas: 0

Eršketų šašlykai

Žuvį išvalome, nulupame ir supjaustome 40 - 50 g gabalėliais. Sumaišome žuvį su tarkuotais svogūnais, sviestu, pipirais ir druska. Susmeigiame ant iešmelių ir kepame grilyje 10 minučių. Tiekiame su grilyje pakepintais pomidorais, žiedais supjaustytais svogūnais, stambiai supjaust..

Recepto vertinimas: 0

Baklažanai su pomidorais ir sūriu

Kiekvieną baklažaną supjaustome išilgai į 8 maždaug 5 mm storio juosteles. Dvi minutes blanširuojame verdančiame vandenyje, išgriebiame, nusausiname. Kiekvieną pomidorą ir sūrį supjaustome į 8 gabalėlius. Baklažanų juosteles sukryžiuojame uždėdami vieną ant kitos, apibarst..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiški jaučio šonkauliukai

Šonkauliukus supjaustome porcijomis ir 5 minutes paverdame vandenyje. Sumaišome pomidorų ir Vorčesterio padažus, cukrų, grūstą česnaką, maltas paprikas, čilius. Išgriebiame šonkauliukus ir sudedame į puodą. įtriname padažu, uždengiame ir 10 - 12 valandų marinuojame šalt..

Recepto vertinimas: 0

Kalmarų šašlykai

Kalmarus nuvalome ir supjaustome 15 - 20 cm dydžio gabalėliais. Sumaišome čilius, mėtas, cukrų, actą ir aliejų. Į mišinį sudedame kalmarus ir marinuojame 2 valandas. Susmeigiame kalmarų gabalėlius ant 4 iešmų. Vartydami kepame grilyje 4 minutes. Svogūnų laiškus trumpai pakepi..

Recepto vertinimas: 0

Grilyje keptas sterkas

Žuvies gabaliukus pašlakstyti citrinos sultimis, Įtrinti druska ir žuvies pagardais. Pastatyti šaltai 30 minučių. Iškepti grilyje, kad įgautų auksinį atspalvį. Žuvies gabaliukus sudėti į didelę lėkštę, ant kiekvieno uždėti po gabaliuką citrinos, ant jos - gabaliuką sviesto, ..

Recepto vertinimas: 1

Grilyje keptas meksikietiškas kepsnys

Nulupti ir sutrinti česnaką. Iš česnako, augalinio aliejaus, prieskonių pagaminti marinatą. Kiaulienos šonkaulius nuplauti, pradžiovinti. Po to įtrinti marinatu ir apie 3 valandas palikti, kad marinatas įsigertų. Nuskusti bulves ir kepti apie 20 minučių, kol pusiau iškeps. Nuo kukur..

Recepto vertinimas: 0

Paukštienos salotos

Vištieną ir paprikas supjaustyti kubeliais, salierą - siauromis juostelėmis, įdėti prieskonių, sumaišyti su pjaustytu svogūnu, užlašinti citrinų sulčių ir palikti šaltai 1 valandą. Migdolus, alyvuoges, vynuoges supjaustyti, mandarinus nulupti, išimti sėklas, sumaišyti su pagamin..

Recepto vertinimas: 0

Grilyje kepta lašiša su pistacijų sviestu (Ramunės)

Virtuviniame kombaine sumaišykite baziliką, pistacijas, laimo sultis, česnaką, sviestą ir žiupsnelį druskos ir pipirų. Uždenkite ir maišykite, kol bazilikas ir pistacijos bus susmulkinti. Abi žuvies puses patepkite aliejumi. Pabarstykite filė druska ir pipirais. Kepkite neuždengtame g..

Recepto vertinimas: 0

Šviežios bulvės su česnakais (Papitas al ajo)

Bulves gerai nuplaukite. Neskustas sudėkite į puodą, užpilkite vandens, kad apsemtų ir virkite, priklausomai nuo bulvių dydžio apie 25 min., po to nukoškite. Česnakus nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. Aliejų įkaitinkite plačioje keptuvėje ir įdėkite sviestą. Sudėkite nes..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių vėrinukai kepti grilyje

Cukiniją nuplauti ir supjaustyti 1 cm pločio griežinėliais. Baklažaną nuplauti ir supjaustyti 2 cm pločio griežinėliais. Nuvalyti pievagrybius. Ant iešmuko suverti paeiliui cukinijos, baklažano gabalėlius, pievagrybius ir aitriąją papriką. Viską apšlakstyti citrinos sultims, pasū..

Recepto vertinimas: 0

GRILYJE KEPTI VĖRINUKAI

Aviena supjaustyti kubeliais. Svogunus nuvalyti ir perpjauti pusiau. Pomidorus nuplauti ir perpjauti pusiau. Ant iesmo paeiliui deti mesa, svoguna, pomidora, salavijo lapa,... Pasudyti, papipirinti ir aptepti aliejumi. Desreles supjaustyti 2 cm storio griezineliais. Paprika nuplauti, isimti sekla..

Recepto vertinimas: 0

DARŽOVIŲ VĖRINUKAI KEPTI GRILYJE

Cukinija nuplauti ir supjaustyti 1 cm plocio griezineliais. Baklazana nuplauti ir supjaustyti 2 cm plocio pusgrieziniais. Nuvalyti pievagrybius. Ant iesmuko suverti: cukinija, baklazana, pievagrybi, aitriaja paprika, ... Viska apslakstyti citrinos sultimis, pasudyti ir aptepti aliejumi. Kepti grilyj..

Recepto vertinimas: 0

ĮDARYTA NUGARINĖ, KEPTA GRILYJE

Jautienos nugarines gabaleli ipjauname, pridedame idaro. Pabarstome prieskoniais ir suvoziame. Su smeigtuku susmeigiame krastus, kad kepant neisbegtu idaras. Pries kepant pabarstome prieskoniais. Tiekiame su grilyje kepta cukinija...

Recepto vertinimas: 0

VIŠTIENOS ŠLAUNELĖ, KEPTA GRILYJE

Is vistienos slauneles isimame kauliuka. Mesa istriname smulkintais cesnakais ir svogunu. Istepame pomidoru padazu ir prieskoniais. Marinuojame 6 valandas. Kepame grilyje, pries kepdami apslakstome aliejumi. Tiekiame su svieziomis darzovemis...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: grilyje