16 rezultatų ieškant "garnyru"

Sėlenų kotletai

manus, selenas, kviečių gemalus, druską, kaldrą, smulkiai supjaustytą svogūną suberti į dubenį. Viska užpilti virintu vandeniu, taip, kad masė butu šlapia. Palaikyti 10 min. ir galima kepti. Patiekiama su bulvėmis ir garnyru...

Recepto vertinimas: 5

Aviena mairūno padaže

Mėsą sudėti į verdantį vandenį, pasūdyti, sudėti prieskonius ir virti 1 valandą. Dalį mėsos sultinio perpilti į kitą indą ir jame išvirti garnyrui skirtas morkas, pastarnokus ir bulves. Pagaminti padažą: svieste pakepinti miltus, įpilti sultinio ir 5 minutes pavirti. Paskaninti ci..

Recepto vertinimas: 0

Kepta aviena su ryžiais

Mėsą supjaustyti, išmušti ir sudėti į keptuvę. Palaistyti ištirpintu sviestu ir kepti orkaitėje. Paskui apibarstyti druska, pipirais, ant kiekvieno gabalo uždėti po gabalą obuolio ir toliau kepti. Ryžius išvirti. Morkas supjaustyti, ištroškinti svieste, įberti žirnelių ir sumaiš..

Recepto vertinimas: 0

Raganos kepsnys

Sviesta istrinti su cukrumi ir kiausiniu. Kepimo miltelius ismaisyti su grietine ir sudeti i sviesta. Taip pat sudeti vanilini cukru, cinamona, miltus ir gerai ismaisyti bei isminkyti. Tesla padalyti i dvi dalis. Viena dali iskocioti ir padeti i tortine. Kita dali padaryti lyg juostele ir uzdejus an..

Recepto vertinimas: 5

Kalakutienos muštinukai

Šonkauliukus išverdame. Išimame. Pakepiname svogūnus, pjaustytus šiaudeliais, grybus, įdedame pomidorų pastos. Supilame į sultinį. Kumpį ir dešrą pjaustome kubeliais. Verdame kartu. Pabaigoje įberiame druskos, pipirų. Prieš valgant įdedame grietinės. ..

Recepto vertinimas: 4

Silkė su garnyru

Silkė nulupama, išimami kaulai, supjaustoma ir sudedama į pusdubenį. Aplink vainiku išdėstomos griežinėliais supjaustytos daržovės, grybai ir kiaušinių skiltelės. Silkė užpilama aliejumi. ..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos "kasytės" su granatų padažu

Mėsą supjaustome į 9 maždaug 20 cm ilgio, 1 cm pločio juosteles. Sudedame vieną prie kitos po 3 mėsos juosteles, galus surišame siūlu. Iš mėsos juostelių supiname "kasytes" o galą sutvirtiname siūlu. Paruošiame marinatą. Išspaudžiame citrinos ir svogūno sultis. Sumaišom..

Recepto vertinimas: 0

Keptas baklažanas tešloje (foto)

Baklažaną gerai nuplauti ir nenulupus supjaustyti 0,5cm - 1cm storio griežinėliais. Miltus užpilti vandeniu, sudėti prieskonius, gerai išmaišyti (tešlos konsistencija turi būti panaši į jogurto). Taip pat į tešlą galima įdėti susmulkinto svogūno, ciberžolės, nuo kurios blynelia..

Recepto vertinimas: 5

Mėsa su aitriosiomis paprikomis (Carne con chile)

Aitriąsias paprikas apskrudinkite sausoje keptuvėje, stebėdami, kad neprisviltų. Sudėkite į dubenį ir užpilkite 500 ml karšto vandens. Palikite pastovėti 30 min. Keptuvėje apskrudinkite pomidorus, po to pašalinkite odeles ir sėklas. Svogūną ir česnako skilteles nulupkite. Svogūną..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos šašlykas (Lauros) (foto)

Nuplauti vištienos ketvirčius, juos nusausinti ir sudėti į dubenį. Sumaišyti prieskonius su kefyru (ar jogurtu) ir išspausti česnako skilteles. Paruošta mase ištrinti vištieną, uždengti maistine plėvele ir padėti į šaldytuvą marinuotis bent 10 valandų (kuo ilgiau marinuosite, tu..

Recepto vertinimas: 2

Avokadų ir pomidorų paštetas

Avokadus perpjauname per pusę, išimame kaulus, nulupame, apšlakstome citrinų sultimis ir suplakame plaktuvu. 1 arba 2 nedidelius pomidorus nuplikiname verdančiu vandeniu, nulupame ir supjaustome nedideliais kubeliais. Želatiną išbrinkiname vandenyje, o grietinėlę išplakame iki standumo...

Recepto vertinimas: 0

Šprotų kepsniukai (Janinos)

Iš kiaušinio, miltų ir pieno užminkykite gana tirštą tešlą, pagardinkite paprika. Po vieną žuveles pamirkykite tešloje ir 3-4 minutes iš abiejų pusių apkepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje. Patiekite su mėgstamu garnyru. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

KEPTA STARKO FILĖ

Istroskinta starko file pavoliokite isplaktuose kiausiniuose bei miltuose, sumaisytuose su pyrago dziuveseliais, ir kepkite svieste, kol abi puses paruduos.Tiekiama pailgame pusdubenyje su tuo paciu padazu ir garnyru...

Recepto vertinimas: 0

Avokadų ir pomidorų paštetas

Avokadas perpjauname per puse, isimame kaula, nulupame, apslakstome citrinu sultimis ir suplakame mikseriu. 1 arba 2 (jei nedideli) pomidorus 3-5 sek. blansiruojame verdanciame vandenyje, o po to supjaustome nedideliais kubeliais. Zelatina isbrinkiname vandenyje, o grietinele isplakame iki standumo..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutienos suktinukai

Suri sutarkuojame ir sumaisome su grustu cesnaku bei susmulkintais riesutais.File supjaustome i 4 gabalelius, ismusame ir pabarstome druska bei pipirais. Tada ant mesos dedame paruosta idara ir susukame suktinukus. Juos susmeigiame mediniais smeigtukais.Suktinukus dedame ant aliejumi pateptos skardo..

Recepto vertinimas: 4

Vištienos krūtinėlės karališkai

Vištienos krūtinėles iškepti keptuvėje ir atidėti, į didelę keptuvę sudėti supjaustytą svogūną, susmulkintą česnaką (galima išspausti) ir truputį pakepti. Paprikas supjaustyti juostelėmis ir pakepti kol šiek tiek suminkštės. Tada pilti grietinėlę ir pomidorų pastą, šiek ti..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: garnyru