Aviena mairūno padaže


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
500 g avienos,
2,5 stiklinės vandens,
druskos,
gvazdikėlis,
svogūnas,
gabalėlis saliero,
morka.
Garnyrui:
4 morkos,
2 pastarnokai,
6 bulvės.

Padažui:
šaukštas sviesto,
šaukštas miltų,
mėsos sultinio,
½ citrinos sulčių,
½ šaukštelio mairūno,
2 šaukštai supjaustytų petražolės lapelių.
Gaminimas:
Mėsą sudėti į verdantį vandenį, pasūdyti, sudėti prieskonius ir virti 1 valandą. Dalį mėsos sultinio perpilti į kitą indą ir jame išvirti garnyrui skirtas morkas, pastarnokus ir bulves. Pagaminti padažą: svieste pakepinti miltus, įpilti sultinio ir 5 minutes pavirti. Paskaninti citrinos sultimis ir mairūnu.Mėsą supjaustyti, apipilti padažu ir patiekti su garnyru. Skanaus.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!