20 rezultatų ieškant "esencijos"

Triufeliai iš šokolado

Triufeliai iš šokolado Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 360 g juodojo šokolado, 50 g stiprios juodos kavos, 125 g sviesto, 50 ml. grietinėlės (plaktos). Pasirinktinai: aromatingo romo esencijos, 50 ml. brendžio, pakepintų smulkintų migdolų arba jų drožlių. Apvoliojimui: lydytas šo..

Recepto vertinimas: 3

Kalėdiniai riešutų sausainiai

Kalėdiniai riešutų sausainiai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 kiaušinių, 360g kvietinių miltų, 200g cukraus, 2,5g vanilės esencijos, 60g paskrudintų ir sukapotų graikinių riešutų, Gaminimas: Į dubenį išsijokite 360g kvietinių miltų, įmuškite 2 ki..

Recepto vertinimas: 0

Citrinų gira

Citrinų giraIngridientai:300g razinų, 3 citrinos, 10l. vandens, 800g cukraus, 40g mielių, esencijos (geriausia aviečių).Gaminimas Į emaliuotą kibirą ar kitą indą sudedamos nuplautos razinos, griežinėliais supjaustytos citrinos, užpilamos verdančiu vandeniu ir palaikoma 24 val. Per..

Recepto vertinimas: 0

Paprastas keksas

Paprastas keksasIngridientai:6 kiaušiniai, 2 stiklinės miltų, 1,5 stiklinės cukraus pudros, 250 g. margarino, kvapniosios esencijos, šaukštelis kepimo miltelių.Gaminimas Margariną ištrinti su cukrumi. Visą laiką maišant berti po 2 šaukštus miltų, dėti po vieną trynį. Baigiant mai�..

Recepto vertinimas: 3

Smėlinis plikytas pyragas

Smėlinis plikytas pyragasIngridientai:Tešla: 250 g. krakmolo, 3 šaukštai miltų, 4 kiaušiniai, 250 g. cukraus pudros, 250 g. sviesto arba margarino, šaukštas romo, citrinų esencijos, 2 šaukšteliai kepimo miltelių Sirupas: dviejų apelsinų sultys, 3 šaukštai cukraus pudros Glajus: 150..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su riešutais

Pyragas su riešutaisIngridientai:225 g juodojo šokolado, 100 g sviesto, 150 g cukraus pudros, 150 g rudojo cukraus, 2 kiaušiniai, šaukštelis vanilės esencijos, 150 g miltų, 50 g riešutų: žemės, graikinių arba anakardžių.Gaminimas Nedideliame inde, įstatytame į karšto vandens vonel�..

Recepto vertinimas: 0

Meduolis su šokolado kremu

Meduolis su šokolado kremuIngridientai:100 g sviesto, 125 g rudojo cukraus, 3 kiaušiniai, 125 ml skysto medaus, 430 g miltų, 2 šaukšteliai kepimo miltelių, 4 šaukštai kakavos, 0,5 šaukštelio maltų gvazdikėlių, 250 ml pieno. Kremui: 60 g juodojo šokolado, šaukštas sviesto, 160 g cuk..

Recepto vertinimas: 0

Kukurūzų traškučių sausainiai (Jūratės)

Kukurūzų traškučių sausainiai (Jūratės)Ingridientai:100g sviesto ar margarino, 100g kukurūzų traškučių (sausų pusryčių), po 2 v.š. cukraus ir medaus, 125g miltų, 2 lašeliai romo aromato esencijos, po žiupsnelį cinamono ir gvazdikėlių.Gaminimas Pusę traškučių susmulkin..

Recepto vertinimas: 5

Kalėdinis nekeptas tortas

Kalėdinis nekeptas tortasIngridientai:340 g. grūstų migdolų, 100 g. miltinio cukraus, 3 kiaušinių baltymai, keletas lašų migdolų esencijos, 3 šaukštai pertrinto abrikosų džemo. Glajui: 4 kiaušinių baltymai, 2 stiklinės miltinio cukraus, 100 ml. citrinų sulčių.Gaminimas Sumaišom..

Recepto vertinimas: 3

Paprasti šokoladiniai pyragaičiai

Paprasti šokoladiniai pyragaičiaiIngridientai:4 dideli kiaušiniai, lengvai suplakti, 450 g cukraus, 200 g ištirpinto sviesto, 1 šaukštelis vanilės esencijos, 150 g paprastų kvietinių miltų, 75 g nesaldintų kakavos mitelių, 1 1/4 šaukštelio druskos, 60 g tarkuoto baltojo šokolado.Gamin..

Recepto vertinimas: 3

Merengos su šokolado įdaru

Merengos su šokolado įdaruIngridientai:5 kiaušinių baltymai, kambario temperatūros, 225 g miltelinio cukraus. Šokoladinis kremas: 5 didelių kiaušinių tryniai, 150 g cukraus, 50 g paprastų kvietinių miltų, 500 ml pieno, 1 1/4 šaukštelio druskos, 1 šaukštelis vanilės esencijos, 250 g..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis varškės kremas su amareto likeriu

Šokoladinis varškės kremas su amareto likeriuIngridientai:150 g grūstų migdolinių sausainių, 75 g smulkiai sukapotų migdolų, 125 g ištirpinto sviesto. Įdaras: 250 g minkšto varškės kremo, 200 g cukraus, 2 šaukštai kukurūzų miltų, 3 dideli kiaušiniai, kambario temperatūros, 1 ..

Recepto vertinimas: 0

"Velnio" pyragas

"Velnio" pyragasIngridientai:150 g karčiai saldaus (juodojo) šokolado, 250 ml pieno, 1 šaukštas citrinos sulčių, 200 g paprastų kvietinių miltų, 1 šaukštelis kepimo sodos, 1 1/4 šaukštelio druskos, 150 g cukraus, 125 g sviesto, 1 šaukštelis vanilės esencijos, 2 dideli kiaušiniai, 1 ..

Recepto vertinimas: 3

Atogrąžų aromatas

Atogrąžų aromatasIngridientai:1 puodelis užplikytos kavos; Cukrus; 3 arb. š. tamsaus romo; 1 arb. š. vanilės esencijos; Pienas; Žiupsnelis kakavos.Gaminimas Nedidelį puodelį kavos pasaldinti cukrumi, sumaišyti su 3 arb. š. tamsaus romo ir 1 arbatiniu šaukšteliu vanilės esencijos. Už..

Recepto vertinimas: 0

Riešutinis tortas su likeriu

Riešutinis tortas su likeriuIngridientai:Riešutų tešlai: 4 kiaušinių baltymai, 125 g cukraus, 100 g maltų lazdyno riešutų, 20 g krakmolo. Biskvito tešlai: 3 kiaušiniai, 75 g cukraus pudros, 50 g miltų, 50 g krakmolo, žiupsnis kepimo miltelių, ½ citrinos žievelės arba citrinų e..

Recepto vertinimas: 0

Migdolų - apelsinų keksas

Migdolų - apelsinų keksasIngridientai:4 kiaušiniai; 190 g cukraus; 2 pak. vanilinio cukraus; 1 citrina (arba 4 valg. š. citrinos sulčių ir citrinų esencijos); sviesto arba margarino formai ištepti; 75 g maltų migdolų; 100 g maltų džiūvėsėlių; žiupsnelis cinamono; 4 apelsinai; 250 ml..

Recepto vertinimas: 5

Meksikietiška Visų Šventųjų duona (Pan de muerto)

Meksikietiška Visų Šventųjų duona (Pan de muerto)Ingridientai:600 g miltų; 25 g mielių; 100 g cukraus; 100 g sviesto; 5 kiaušiniai; 1 arb. š. maltų anyžių; Ant peilio galo tarkuoto muskato riešuto; 2 valg. š. apelsinų esencijos; 1 valg. š. tarkuotos apelsino žievelės; Ant peilio ga..

Recepto vertinimas: 0

Frankfurto vainikas

Frankfurto vainikasIngridientai:460 g sviesto; 350 g cukraus; Druska; 1 pak. vanilinio cukraus; 4 lašai citrinų esencijos; 1 valg. š. romo esencijos; 4 kiaušiniai; 250 g kvietinių miltų; 50 g krakmolo; 2 nubraukti arb. š. kepimo miltelių; Riebalų formai ištepti; 1 pak. vanilinio pudingo m..

Recepto vertinimas: 0

Trikampėliai su gervuogėmis ir varške

Trikampėliai su gervuogėmis ir varškeIngridientai:24 trikampėliams: Tešlai: 350 g miltų; 25 g mielių; 125 ml pieno; 60 g sviesto; 40 g cukraus; Žiupsnelis druskos; Citrinos esencijos; Apelsinų arba citrinų žievelių cukrinukų (cukatų); 2 kiaušiniai; Riebalų skardai ištepti. Varšk..

Recepto vertinimas: 0

VAISIŲ DESERTAS II

VAISIŲ DESERTAS IIIngridientai:išeina apie 20 vienetų)200 g džiovintų abrikosų200 g džiovintų slyvų be kauliukųromo esencijos50 g marcipanų masės25 g cukraus pudros1 kiaušinio baltymas100 g cukrausGaminimasAbrikosus ir slyvas apšl..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: esencijos