Triufeliai iš šokolado


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
360 g juodojo šokolado,
50 g stiprios juodos kavos,
125 g sviesto,
50 ml. grietinėlės (plaktos).
Pasirinktinai: aromatingo romo esencijos,
50 ml. brendžio,
pakepintų smulkintų migdolų arba jų drožlių.
Apvoliojimui: lydytas šokoladas arba kakavos milteliai,
tarkuotas šokoladas ar šokoladiniai „kirminukai”,
pakepintos ar nepakepintos kokoso drožlės.
Gaminimas:
Šokoladą susmulkinti, išlydyti, įdėti supjaustytą smulkiais gabaliukais sviestą, išmaišyti, praaušinti, supilti į ataušusią kavą. Paskui pilame grietinėlę, įlašiname romo esencijos, įpilame brendžio ar įmaišome kokoso drožlių. Masę valandai įdedame į šaldytuvą. Paskui išimame ir formuojame graikinių riešutų dydžio rutuliukus. Juos apvoliojame kakavos milteliuose, kokoso drožlėse arba panardiname į išlydytą šokoladą. Išgriebtus iš šokolado triufelius dar apvoliojame šokolado drožlėse ar šokoladiniuose „kirminukuose” ir padedame ant grotelių, kad sustingtų.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!