25 rezultatų ieškant "dedant"

Pyragėliai su grybais

Miltus sumaišyti su geriamąja soda ir druska. Po truputį į juos sudėti riebalus, supilti skystį, kapojant įmaišyti tešlą įr 30 minučių ją palaikyti šaltai. Grybus sukapoti arba sumalti mėsmale, įdėti svieste pakepintų susmulkintų svogūnų, grietinės, prieskonių, supjaustytą ..

Recepto vertinimas: 0

Saldžiarūgštė tiršta sriuba

supjaustyti bulves kūbeliais ir sudeti virti. įpilti i keptuvę nemažai aliejaus ir sudeti kepti dideliais kubeliais supjaustytus svogūnus. Į šiek tiek pakeptus, tačiau neapskrudintus svogūnus sudėti kūbeliais (vėl gi dideliais) supjaustytas paprikas. pakepti, jei megstate ispausti 4-5 n..

Recepto vertinimas: 0

Bandelės su grybais

Mielės užmaišome piene, suberiame cukrų, 100 ml pieno ir palaukiame kol pradės kilti. Tada supylame ištirpdintą margariną, likusius miltus ir gerai išminkome. Palaukiame kol iškils tešla. Kol tešla gaminasi, grybus ir svogūną sumalame mėsmale ir pakepiname aliejuje. Grybus..

Recepto vertinimas: 2

Bandelelės su dešrelėmis

Mielės užmaišome piene, suberiame cukrų, 100 ml pieno ir palaukiame kol pradės kilti. Tada supylame ištirpdintą margariną, likusius miltus ir gerai išminkome. Palaukiame kol iškils tešla. Kai tešla iškyla, formuojame mažas bandeles - iškočiojame mažus blynelius , ant kur..

Recepto vertinimas: 4

Braškių tortas

Didesnį indą perplauti karštu vandeniu ir sausai išsluostyti. Jame išplakti kiaušinius iki putų. Po truputį dedant cukrų, plakti apie 10 min., kol masė pasidarys šviesi ir padvigubės. Baigiant plakti, supilti vanilę. Persijoti miltus su kepimo milteliais ir atsargiai įmaišyti į mas..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių apkepas su obuoliais

Obuolius nulupti, pašalinti sėklalizdžius, supjaustyti plonais griežinėliais. Kiaušinio baltymus gerai išplakti, trynius išsukti su cukrumi ir cinamonu. Sumaišyti su ryžiais. Dedant į košę baltymus, juos apibarstyti džiūvėsėliais. Maišyti labai atsargiai, verčiant nuo indo šonų..

Recepto vertinimas: 0

Močiutės meduolis

Medų, cukrų, margariną pakaitinti iki virimo. Atšaldyti. Sukant įmušti po viena kiaušinį. Suberti miltus. Užminkyti tešlą kaip makaronams. Ją padalyti į 5 dalis. Iškočioti vienodo dydžio 1--1,5 cm storio lakštus ir iškepti. Sviestą gerai išsukti, dedant po šaukštą obuolių ko..

Recepto vertinimas: 0

Silkė majoneze

Silkę išmirkyti, išskrosti, nulupti, pašalinti kaulus, supjaustyti įstrižais gabalėliais ir sudėti į silkinę, sudarant vieną didesnę silkę. Ją užpilti majonezu, pakraščius apibarstyti storoku pjaustytu svogūnų laiškų sluoksniu, viršų papuošti kietai virto kiaušinio griežin..

Recepto vertinimas: 5

Pievagrybiais įdarytas karpis

Išdarinėta žuvis nuplaunama ir, įtrynus druska palaikoma 30 minučių. Įdarui nuplauti pievagrybiai smulkiai supjaustomi, pakepinami margarine ir ataušinami. Du tryniai ištrinami, sumaišomi su piene išmirkyta ir nuspausta bandele, grybais, susmulkintais petražolių lapeliais, citrinpipiri..

Recepto vertinimas: 4

Uogų ar vaisių padažas

Į pagrindinį rudąjį padažą baigiant virti sudedama uogų ar vaisių košė. Jei košė su kauliukais ar žievelėmis, prieš dedant pertrinti per sietelį. Padažą pagardinti cukrumi, galima pridėti gvazdikėlių ir cinamono. Patiekti prie virtos ar keptos jautienos, briedienos ar valgių i..

Recepto vertinimas: 0

Slyvų tortas

Trynius ištrinti su cukrumi, supilti citrinos sultis. Baltymus standžiai išplakti, supilti į trynius ir, lengvai maišant, berti miltus. Iš vientisos tešlos masės mažoje tortinėje iškepti 2 vienodus blynus. Anksčiau pamirkytas slyvas nusausinti ir supjaustyti juostelėmis. Iš pieno, ..

Recepto vertinimas: 0

Ispanų varškės tortas

Išlydyti sviestą, pertrinti sausainius ir sumaišyti masę. Ją išlyginti ir įdėti į orkaitę 180 laipsnių. Kepti 20 min., po to atšaldyti. Įdėti į puodą varškę, cukrų ir po truputį maišyti mikseriu, dedant gretinėlę. Maišyti iki purios masės, bet ne per daug. Kai atšals saus..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su varške, obuoliene ar kitais priedais

Tešla gaminama kaip pagerintam pyragui. Varškė gerai ištrinama su sviestu, mušama po vieną kiaušinį, dalimis beriamas cukrus ir gerai ištrinama, kad būtų vientisa masė, tada suberiamas vanilinis cukrus, nuplautos razinos ir miltai. Kai užminkyta tešla pakyla, iškočiojamas ..

Recepto vertinimas: 0

"Paukščių pieno" tortas

Prieš pradedant gaminti, reikia želatiną užpilti pienu. Varškė du kartus permalti mėsmale, cukrų, sviestą ir kiaušinius (trynius) išsukti iki purumo, paskui sudėt varškę, visus prieskonius ir viską išmaišyti. Paskui šildyti želatiną. Bliudelį su želatina, užpilta pie..

Recepto vertinimas: 5

Tinginys

Ištirpinti sviestą, dėti cukrų, kakavą, greitinę, dar kakavos iki šokolado rudumo, sulaužytus sausainius. Viską daryti ant silpnos ugnies, o prieš dedant sausainius- išjungti. Viską išmaišyti, suvynioti į sviestinį popierių (galima padaryti pačių įvairiausių formų) ir įdėti..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas "Vainikėlis"

Kiaušinius plakti paprastu arba elektriniu plaktuvėliu, palaipsniui beriant cukrų. Kai masė sutirštės, suberti miltus ir krakmolą su kepimo milteliais, lengvai išmaišyti ir sudėti teslą į riebalais išteptą ir pabarstytą džiūvėsėliais formą su vamzdeliu centre.Iškepti tešlą v..

Recepto vertinimas: 0

Ragaišis su troškintais kopūstais

Stiklinėje ištrinti mieles ir cukrų., kad pasidarytų skysta tyrė. Pašildytą pieną, 1/3 miltų ir mieles supilti į dubenį. Užmaišyti tešlą ir pastatyti šiltai, kad pakiltų. Pakilusią gerai išminkyti, suberiant tikusius miltus bei druską. Sudėti į kepinių formą, pateptą rieba..

Recepto vertinimas: 0

Margi keksiukai (Jūratės)

Trynius su dalimi cukraus išplakti. Su likusiu cukrumi iki standumo išplakti baltymus. Sviestą kaitinant išlydyti. Atvėsusį supilti į trynių masę, įberti truputį druskos, vanil. cukraus, suberti miltus, sukrėsti baltymus ir išmaišyti. Tešla turi būti maišoma, bet tirštoka. Į pus..

Recepto vertinimas: 0

Trapus pyragas su braškėmis

Sumaišyti miltus, sviestą supjaustytą gabalėliais, kiaušinį, kepimo miltelius, cukrų bei druską ir suminkyti į vienalytę masę. Ją įvynioti į plėvelę ir mažiausiai 1 val. laikyti šaltai. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Tešlą iškočioti ant miltais pabarstytos ..

Recepto vertinimas: 3

Kavos ir migdolų tortas su varške ir mascarpone sūriu

Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių ir išplakti iki standžių putų. Trynius iki purios masės išplakti su cukrumi. Miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, persijoti ant trynių masės. Suberti maltus migdolus ir sudėti baltymus. Viską ats..

Recepto vertinimas: 4

PIEVAGRYBIAIS ĮDARYTAS KARPIS

Isdarineta zuvis nuplaunama ir, itrinus druska palaikoma 30 min. Idarui nuplauti pievagrybiai smulkiai supjaustomi, pakepinami margarine ir atausinami. Du tryniai istrinami, sumaisomi su piene ismirkyta ir nuspausta bandele, grybais, susmulkintais petrazoliu lapeliais, citrinpipiriais, pipirais, dru..

Recepto vertinimas: 0

RYŽIŲ APKEPAS SU OBUOLIAIS

Obuolius nulupti, pasalinti seklalizdzius, supjaustyti plonais griezineliais. Kiausinio baltymus gerai isplakti, trynius issukti su cukrumi ir cinamonu. Sumaisyti su ryziais. Dedant i kose baltymus, juos apibarstyti dziuveseliais. Maisyti labai atsargiai, verciant nuo indo sonu i vidu, kad nebutu su..

Recepto vertinimas: 3

SENOLIŲ PYRAGAS

Trynius issukti su cukrumi, suberti miltus, nuplautas, nusausintas razinas, iki standziu putu isplaktus baltymus. Ismaisyti, pilti i paruosta skarda ir kepti vidutinio karstumo orkaiteje apie 45-60 min. Iskeptus isversti ant lenteles, atausinti. Sviesta sukti, dedant po sauksta obuoliu koses. Sudeju..

Recepto vertinimas: 5

ŽUVIES KOTLETAI SU PAPRIKŲ PADAŽU

Zuvies file nuplauti, nusausinti, apslaksttyti citrinos sultimis, pabarstyti zuvies prieskoniais ir palikti 1 val. pastoveti. Tada isvirti ant garu arba mazame kiekyje vandens.Krapus ir svoguna smulkiai supjaustyti ir isminkyti kartu su zuvimi.Bandele uzmirkyti piene ir pries dedant i zuvies mase ge..

Recepto vertinimas: 0

Tinginys II (pataisytas)

1 pokeli sausauniu sumalti su mesmale i trupinius, o kitus 3 pokelius sulauzyti rankomis gabaliukais. Istirpinti ant virykles sviesta. I istirpinta sviesta, supilti kondensuota piena, sudeti kakava ir gerai ismaisyti. I mase supilti sausainiu trupinius. Vel viska issukti ir mase supilti i sausainiu ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: dedant