25 rezultatų ieškant "dedant"

Pyragėliai su grybais

Miltus sumaišyti su geriamąja soda ir druska. Po truputį į juos sudėti riebalus, supilti skystį, kapojant įmaišyti tešlą įr 30 minučių ją palaikyti šaltai. Grybus sukapoti arba sumalti mėsmale, įdėti svieste pakepintų susmulkintų svogūnų, grietinės, prieskonių, supjaustytą ..

Recepto vertinimas: 0

Saldžiarūgštė tiršta sriuba

supjaustyti bulves kūbeliais ir sudeti virti. įpilti i keptuvę nemažai aliejaus ir sudeti kepti dideliais kubeliais supjaustytus svogūnus. Į šiek tiek pakeptus, tačiau neapskrudintus svogūnus sudėti kūbeliais (vėl gi dideliais) supjaustytas paprikas. pakepti, jei megstate ispausti 4-5 n..

Recepto vertinimas: 0

Bandelės su grybais

Mielės užmaišome piene, suberiame cukrų, 100 ml pieno ir palaukiame kol pradės kilti. Tada supylame ištirpdintą margariną, likusius miltus ir gerai išminkome. Palaukiame kol iškils tešla. Kol tešla gaminasi, grybus ir svogūną sumalame mėsmale ir pakepiname aliejuje. Grybus..

Recepto vertinimas: 2

Bandelelės su dešrelėmis

Mielės užmaišome piene, suberiame cukrų, 100 ml pieno ir palaukiame kol pradės kilti. Tada supylame ištirpdintą margariną, likusius miltus ir gerai išminkome. Palaukiame kol iškils tešla. Kai tešla iškyla, formuojame mažas bandeles - iškočiojame mažus blynelius , ant kur..

Recepto vertinimas: 4

Braškių tortas

Didesnį indą perplauti karštu vandeniu ir sausai išsluostyti. Jame išplakti kiaušinius iki putų. Po truputį dedant cukrų, plakti apie 10 min., kol masė pasidarys šviesi ir padvigubės. Baigiant plakti, supilti vanilę. Persijoti miltus su kepimo milteliais ir atsargiai įmaišyti į mas..

Recepto vertinimas: 0

Uogų ar vaisių padažas

Į pagrindinį rudąjį padažą baigiant virti sudedama uogų ar vaisių košė. Jei košė su kauliukais ar žievelėmis, prieš dedant pertrinti per sietelį. Padažą pagardinti cukrumi, galima pridėti gvazdikėlių ir cinamono. Patiekti prie virtos ar keptos jautienos, briedienos ar valgių i..

Recepto vertinimas: 0

Slyvų tortas

Trynius ištrinti su cukrumi, supilti citrinos sultis. Baltymus standžiai išplakti, supilti į trynius ir, lengvai maišant, berti miltus. Iš vientisos tešlos masės mažoje tortinėje iškepti 2 vienodus blynus. Anksčiau pamirkytas slyvas nusausinti ir supjaustyti juostelėmis. Iš pieno, ..

Recepto vertinimas: 0

Ispanų varškės tortas

Išlydyti sviestą, pertrinti sausainius ir sumaišyti masę. Ją išlyginti ir įdėti į orkaitę 180 laipsnių. Kepti 20 min., po to atšaldyti. Įdėti į puodą varškę, cukrų ir po truputį maišyti mikseriu, dedant gretinėlę. Maišyti iki purios masės, bet ne per daug. Kai atšals saus..

Recepto vertinimas: 0

Sklindžiai su virtomis bulvėmis

Žalios bulvės sutarkuojamos, virtos sumalamos mėsmale, sudedami miltai, kiaušinis, supilamas kefyras, pasūdomą. Viskas gerai sumaišoma ir kepama, dedant po šaukštą paruoštos masės į įkaitintus riebalus. Valgoma su spirgučiais arba grietine. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai blyneliai su kumpiu ir svogūnu

Bulvės sutarkuojamos, kumpis supjaustomas mažais kubiukais, svogūnas sukapojamas ir ištrinamas su druska, kad suminkštėtų, įmušamas kiaušinis, sumaišoma ir kepami blynai, dedant po šaukštą paruoštos masės į įkaitintus riebalus. Valgoma su grietine...

Recepto vertinimas: 0

Blyneliai su mielėmis

Bulvės sutarkuojamos, išmirkyti obuoliai sumalami mėsmale arba smulkiai supjaustomi. Mielės išleidžiamos drungname kefyre, ir leidžiama truputį pakilti. Po to bulvės, obuoliai ir mielės su kefyru sumaišoma, pasūdomą ir leidžiama dar 1 vai. pakilti. Pakilus kepami blynai įkaitintuose..

Recepto vertinimas: 0

Bandelės su lašiniais

Tešla gaminama kaip pagerintam pyragui. Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas su trupučiu riebalų. Į tą pačią keptuvę sudedami supjaustyti lašiniukai ir pašildoma (nespirginama). Į nukeltus nuo ugnies lašinius suberiami prieskoniai, džiūvėsėliai ir išmaišoma. Pakilu..

Recepto vertinimas: 3

Pyragas su varške, obuoliene ar kitais priedais

Tešla gaminama kaip pagerintam pyragui. Varškė gerai ištrinama su sviestu, mušama po vieną kiaušinį, dalimis beriamas cukrus ir gerai ištrinama, kad būtų vientisa masė, tada suberiamas vanilinis cukrus, nuplautos razinos ir miltai. Kai užminkyta tešla pakyla, iškočiojamas ..

Recepto vertinimas: 0

"Paukščių pieno" tortas

Prieš pradedant gaminti, reikia želatiną užpilti pienu. Varškė du kartus permalti mėsmale, cukrų, sviestą ir kiaušinius (trynius) išsukti iki purumo, paskui sudėt varškę, visus prieskonius ir viską išmaišyti. Paskui šildyti želatiną. Bliudelį su želatina, užpilta pie..

Recepto vertinimas: 5

Tinginys

Ištirpinti sviestą, dėti cukrų, kakavą, greitinę, dar kakavos iki šokolado rudumo, sulaužytus sausainius. Viską daryti ant silpnos ugnies, o prieš dedant sausainius- išjungti. Viską išmaišyti, suvynioti į sviestinį popierių (galima padaryti pačių įvairiausių formų) ir įdėti..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas "Vainikėlis"

Kiaušinius plakti paprastu arba elektriniu plaktuvėliu, palaipsniui beriant cukrų. Kai masė sutirštės, suberti miltus ir krakmolą su kepimo milteliais, lengvai išmaišyti ir sudėti teslą į riebalais išteptą ir pabarstytą džiūvėsėliais formą su vamzdeliu centre.Iškepti tešlą v..

Recepto vertinimas: 0

RYŽIŲ APKEPAS SU OBUOLIAIS

Obuolius nulupti, pasalinti seklalizdzius, supjaustyti plonais griezineliais. Kiausinio baltymus gerai isplakti, trynius issukti su cukrumi ir cinamonu. Sumaisyti su ryziais. Dedant i kose baltymus, juos apibarstyti dziuveseliais. Maisyti labai atsargiai, verciant nuo indo sonu i vidu, kad nebutu su..

Recepto vertinimas: 3

SENOLIŲ PYRAGAS

Trynius issukti su cukrumi, suberti miltus, nuplautas, nusausintas razinas, iki standziu putu isplaktus baltymus. Ismaisyti, pilti i paruosta skarda ir kepti vidutinio karstumo orkaiteje apie 45-60 min. Iskeptus isversti ant lenteles, atausinti. Sviesta sukti, dedant po sauksta obuoliu koses. Sudeju..

Recepto vertinimas: 5

Raffaelo

Kokosa sumaisyti su kondensuotu pienu. Formuoti apvalius sausainelius, i viduri idedant po migdolo riesuta. Kepti ikaitintoje iki 200 - 220 C orkaiteje kol graziai pagelsta. (Vaida)..

Recepto vertinimas: 5

RAUGINTI KOPŪSTAI SU OBUOLIAIS IR SPANGUOLĖMIS

Kopustus susmulkiname, kruopsciai pertriname su druska, suberiame tarkuotas morkas, skiltelemis pjaustytus obuolius, sudedame visus prieskonius ir spanguoles, kruopsciai ismaisome. Paspausdami sudedame i inda, virsu pridengiame kopustu lapais, uzdengiame medine lentele ir prislegiame, kad skystis ap..

Recepto vertinimas: 0

Svarainių sirupas

Isvalytus svarainius supjaustyti plonais griezineliais, sumaisyti su cukrumi ir sudeti i stiklaini. Laikyti kambario temperaturoje, kol istirps cukrus. Cukrui istirpus laikyti vesioje vietoje 5-6 paras. Kai cukraus dedama 1 kg, nukosus sirupa supilti i svarius butelius, sandariai uzkimsti ir laikyti..

Recepto vertinimas: 4

Pica su sojų granulėmis

Soju granules isbrinkiname picos prieskoniais paskanintame mesos sultinyje. Mesosfarsa sumaisome su smulkiais gabaliukais supjaustytu svogunu, sudedame nusunktassoju granules, pasudome, suberiame smulkiai supjaustytus petrazoliu lapelius irismaisome. Ant aliejumi pateptos skardos dedame iskociota te..

Recepto vertinimas: 0

Tinginys II

1 pokeli sausauniu sumalti su mesmale i trupinius, o kitus 3 pokelius sulauzyti rankomis gabaliukais. Istirpinti ant virykles sviesta. I istirpinta, bet nekarsta sviesta, supilti kondensuota piena, sudeti kakava ir gerai ismaisyti. I mase supilti sausainiu trupinius. Vel viska issukti ir mase supilt..

Recepto vertinimas: 3

ŽUVIES KOTLETAI SU PAPRIKŲ PADAŽU

Zuvies file nuplauti, nusausinti, apslaksttyti citrinos sultimis, pabarstyti zuvies prieskoniais ir palikti 1 val. pastoveti. Tada isvirti ant garu arba mazame kiekyje vandens.Krapus ir svoguna smulkiai supjaustyti ir isminkyti kartu su zuvimi.Bandele uzmirkyti piene ir pries dedant i zuvies mase ge..

Recepto vertinimas: 0

Tinginys II (pataisytas)

1 pokeli sausauniu sumalti su mesmale i trupinius, o kitus 3 pokelius sulauzyti rankomis gabaliukais. Istirpinti ant virykles sviesta. I istirpinta sviesta, supilti kondensuota piena, sudeti kakava ir gerai ismaisyti. I mase supilti sausainiu trupinius. Vel viska issukti ir mase supilti i sausainiu ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: dedant