Silkė majoneze


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1.2 silkės,
2.2/3 stiklinės majonezo,
Svogūno laiškų ar petražolių lapelių.
Gaminimas:
Silkę išmirkyti, išskrosti, nulupti, pašalinti kaulus, supjaustyti įstrižais gabalėliais ir sudėti į silkinę, sudarant vieną didesnę silkę. Ją užpilti majonezu, pakraščius apibarstyti storoku pjaustytu svogūnų laiškų sluoksniu, viršų papuošti kietai virto kiaušinio griežinėliais, pridėti galvą ir uodegą. Prieš dedant galvą reikia gerai išplauti, išimti žiaunas, į akių vietą įdėti po mažą svogūno gabaliukа, išplėstas pažiaunes padėti prie silkės ir papuošti petražolių šakele.
Vietoj majonezo silkę galima užpilti grietine, acto ir aliejaus, garstyčių, grietinės su krienais ar kitais padažais, o aplinkui apdėti daržovėmis, kokių tuo metu turima: pomidorais, agurkais, ridikėliais, svogūnų laiškais… Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!