14 rezultatų ieškant "beze"

Tortas su Bezė apvalkalu

Suplakti trynius su puse kiekio cukraus. Putas sumaišyti su tryniais, miltais, 60 g krakmolo, kepimo milteliais ir citrinos žievelėmis. Tešla ištepti formą ir kepti 30 min. 175 laipsnių temperatūros orkaitėje. Ištirpinti 3 šaukštelius želatinos. Sūrelį sutrinti su jogurtu. Citrinos ..

Recepto vertinimas: 5

Bezė pyragas su braškėmis

Miltus persijoti ir suberti ant minkymo lentos. Įmaišyti cukrų. Šaltą sviestą supjaustyti gabalėliais ir paskirstyti tarp miltų. Sviestą kapoti peiliu. Įdėti 2 trynius, įberti druskos, supilti romą, grietinę arba vyną. Viską atsargiai išmaišyti šakute. Šaltomis rankomis greitai..

Recepto vertinimas: 4

Bezė tortas su braškėmis

Orkaitę įkaitinti iki 100°C temperatūros. Baltymus išplakti iki standžių putų. Plakant po truputį suberti cukrų, cukraus pudrą bei vanilinį cukrų. Supilti citrinos sultis ir dar kartą gerai išplakti. 26 cm skersmens torto formą iškloti pergamentiniu popieriumi ir plonai pabarstyti..

Recepto vertinimas: 0

Morengų masė arba bezė

Baltymus išplakti iki standžių putų. Galima įberti kepimo miltelių. Plakant po truputį suberti cukrų. Įpilti citrinos sultis ir plakti, kol masė pasidarys standi ir ims blizgėti. Bezė pyragaičiai ar kiti gaminiai turi būti „džiovinami“ 80-100°C temperatūros orkaitėje 2-4 val...

Recepto vertinimas: 5

Bezė tortas su persikais

Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų. Sviestą arba margariną išsukti iki purios masės. Po truputį suberti 130 g cukraus, sudėti trynius bei įpilti 2 šaukštus vandens. Viską išplakti iki purumo. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir ..

Recepto vertinimas: 4

Margaspalviai bezė pyragėliai

Baltymus išplakti iki standžių putų po truputį suberiant cukrų. Ant baltymų masės užsijoti krakmolo ir cukraus pudros mišinį. Atsargiai išmaišyti. Masę dėti į konditerinį švirkštą. Skardą iškloti kepimo popieriumi ir išspausti 10 apskritimų. Jų kraštus apjuosti bezė mas..

Recepto vertinimas: 0

Agrastų pyragas su bezė grotelėmis

Įdarui skirtus agrastus padėti, kad nuvarvėtų skystis. Tešlai skirtus miltus sumaišyti su avižiniais dribsniais ir kepimo milteliais. Šį mišinį suberti ant stalo ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį įdėti trynį, ant įdubimo kraštų išdėlioti gabalėliais susmulkint..

Recepto vertinimas: 0

Bezė tortas su agrastais

Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Sviestą arba margariną išplakti iki purios masės. Plakant po truputį suberti cukrų, sudėti trynius ir įpilti 1-2 valg. š. vandens. Po šaukštą įmaišyti miltų ir kepimo miltelių mišinį. Tešlą tepti ant dviejų riebalais išteptų 28 c..

Recepto vertinimas: 3

Rabarbarų pyragas su bezė grotelėmis

Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Sviestą arba margariną iki purios masės išplakti su cukrumi, vaniliniu cukrumi, druska bei kiaušiniais. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir po šaukštą sudėti į kiaušinių ir sviesto masę. Rabarbarus nuplauti, nulupti ir padėti, ..

Recepto vertinimas: 0

Bezė tortas su vyšniomis

Orkaitę įkaitinti iki 100°C temperatūros. Bezė pagrindui baltymus iki standžių putų išplakti su cukrumi, vaniliniu cukrumi bei citrinų sultimis. 26 cm skersmens torto formą iškloti pergamentiniu popieriumi ir pabarstyti cukrumi. Bezė masę dėti į konditerinį švirkštą ir spiralė..

Recepto vertinimas: 0

Maži spalvoti bezė sausainėliai

Orkaitę įkaitinti iki 100°C temperatūros. Skardą iškloti kepimo popieriumi. Baltymus išplakti iki standžių putų. Plakant suberti smulkų cukrų ir supilti citrinos sultis. Plakti elektriniu maišikliu pačiu didžiausiu greičiu, kol masė ims blizgėti ir pasidarys labai standi. Ją dė..

Recepto vertinimas: 0

ŠOKOLADINIS PYRAGAS SU BEZE

Kiausiniu trynius istriname su cukrumi ir uzpilame karstu pienu. Pakaitiname nuimame nuo ugnies sudedame sokolada. Atvesiname iki 24C, sudedame sviesta ir isplakame. Beze: Kiausiniu baltymus isplakame su cukrumi veliau suberiame vanilinj cukru. Paruosta pyraga konditeriniu svirkstu padengiame beze i..

Recepto vertinimas: 0

Tortas ''Jaunystė''

Riešutus pakepinti ir sukapoti. Persijoti miltus. Riešutus sumaišyti su miltiniu cukrumi ir miltais. Išplakti baltymus. Į plakamus baltymus, kai jie pradeda putoti, mažomis porcijomis suberti visą cukrų, ir riešutų, miltinio cukraus ir miltų masę. Viską lėtai išmaišyti...

Recepto vertinimas: 3

Morenginis kavos pyragas

pirmiausia pasiruošiame morenginę masę - išplakame baltymus su cukraus pudra. Kad gautųsi gera tiršta bezė, reikia šviežių kiaušinių baltymų. Kad išsiplaktų lengvai, įberkite žiupsnelį druskos ir plakite baltymus, kol pradės atsirasti putos, po to po truputį ebrkite cukraus pudr..

Recepto vertinimas: 2

Raktiniai žodžiai: beze