6 rezultatų ieškant "kaulu"

Sultinys su makaronais

Kaulus nuplauti šaltu vandeniu. Mėsą ir kaulus dėti į puodą, įpilti 11/21 šalto vandens. Virti ant silpnos ugnies, nugraibyti putas. Suberti sugrūstus pipirų grūdelius, įdėti lauro lapelį bei ryšelį prieskoninių žalumynų. Virti apie 1/2 l valandos ant silpnos ugnies. Jei reikia n..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta višta

Nuvalytą vištą perpjaukite išilgai ir peiliu nuimkite mėsą nuo kaulų, palikdami neliestus sparnelių ir šlaunelių kaulus. Mėsa paklokite ant lentelės, palyginkite, pasūdykite ir susiūkite. Veršieną, vištos likučius ir piene išmirkytą pyragą du kartus permalkite, į masę įmušk..

Recepto vertinimas: 4

Pomidorų sriuba su makaronais

Mėsą nuplauti, užpilti šaltu vandeniu ir staigiai užvirinti. Kiek pavirus, sudėti daržoves, pasūdyti ir virti, kol mėsa išvirs. Išėmus mėsą, sultinį perkošti. Mėsą supjaustyti. Pomidorus smulkiai supjaustyti ir šutinti savose sultyse, kol suminkštės. Tuomet pertrinti per sietel..

Recepto vertinimas: 3

Grybais įdaryta višta

Išvalytą vištą padėkite ant pjaustymo lentelės krūtinėle į apačią. Nuo kaklo pjaukite išilgai žemyn, stengiantis nepažeisti aplink esančios odos ir filė. Kuo atsargiau pašalinti visus kaulus ir kremzles - stuburą, krūtinkaulį, šlaunikaulius. Geriausia tai daryti siauru plonu ir..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir ryžių sriuba

Mėsą sudėkite į puodą, įpilkite 1,5 litro salto sūdyto vandens, užvirinkite ir virkite 2 valandas; galite nugriebti putas. Mėsą ir kaulus isimkite is sultinio, mėsą atskirkite nuo kaulų, smulkiai supjaustykite ir atidėkite. Grybus nuvalykite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Pr..

Recepto vertinimas: 0

Chašlama

Mėsą supjaustyti gabalais, svogūną perpjauti. Į katilo, dugną dėti pomidorus ant viršaus supjaustytą mėsą, svogūną, įpilti vandens, kad apsemtų, sudėti prieskonius, druską ir virti ant lėtos laužo ugnies uždengtą, kol mėsa nersis nuo kaulu - apie 3-4 valandas. Patartina i..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: kaulu