5 rezultatų ieškant "kaulu"

Sultinys su makaronais

Kaulus nuplauti šaltu vandeniu. Mėsą ir kaulus dėti į puodą, įpilti 11/21 šalto vandens. Virti ant silpnos ugnies, nugraibyti putas. Suberti sugrūstus pipirų grūdelius, įdėti lauro lapelį bei ryšelį prieskoninių žalumynų. Virti apie 1/2 l valandos ant silpnos ugnies. Jei reikia n..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta višta

Nuvalytą vištą perpjaukite išilgai ir peiliu nuimkite mėsą nuo kaulų, palikdami neliestus sparnelių ir šlaunelių kaulus. Mėsa paklokite ant lentelės, palyginkite, pasūdykite ir susiūkite. Veršieną, vištos likučius ir piene išmirkytą pyragą du kartus permalkite, į masę įmušk..

Recepto vertinimas: 4

Grybų ir ryžių sriuba

Mėsą sudėkite į puodą, įpilkite 1,5 litro salto sūdyto vandens, užvirinkite ir virkite 2 valandas; galite nugriebti putas. Mėsą ir kaulus isimkite is sultinio, mėsą atskirkite nuo kaulų, smulkiai supjaustykite ir atidėkite. Grybus nuvalykite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Pr..

Recepto vertinimas: 0

Moliūgų sriuba

Dideliame puode užvirinkite 1,5 1 pasūdyto vandens. Saltame vandenyje gerai nuplaukite jautienos kaulus, sudėkite į puodą su verdančiu vandeniu, vėl užvirinkite ir nugriebkite putas. Daržoves nuplaukite, nuvalykite ir stambiai supjaustykite, kartu sudėkite laurų lapelius, juoduosius pipir..

Recepto vertinimas: 4

Chašlama

Mėsą supjaustyti gabalais, svogūną perpjauti. Į katilo, dugną dėti pomidorus ant viršaus supjaustytą mėsą, svogūną, įpilti vandens, kad apsemtų, sudėti prieskonius, druską ir virti ant lėtos laužo ugnies uždengtą, kol mėsa nersis nuo kaulu - apie 3-4 valandas. Patartina i..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: kaulu