20 rezultatų ieškant "avietes"

Vaisių salotos su mango padažu

1. Mango vaisius nulupame, išimame kauliukus. Vieną vaisių smulkiai supjaustome ir sutriname. Išspaustas apelsinų sultis supilame į mango tyrę, suberiame cukrų ir plakame, kol masė tampa vienalytė. Padažą perkošiame ir dedame į šaldytuvą. 2. Išgremžiame nektarino, persikų ir slyv..

Recepto vertinimas: 5

Avietės su kremu

Avietės pabarstomos šaukštu cukraus ir palaikomos l valandą, kol išsiskiria sultys. Pienas su vanile užvirinamas, tryniai ištrinami su cukrumi, užplikomi karštu pienu ir plakant pakaitinami, kol sutirštėja. Pravėsinus supilama ištirpinta želatina.Mina. Aviečių sultys nupilamos, uogo..

Recepto vertinimas: 0

Braškės varškės kreme

Nuvalytos ir nuplautos braškės pabarstomos cukrumi. Pu-dingo milteliai atskiedžiami su 0,5 stiklinės pieno ir supilami , verdantį likusį pieną. Pudingas maišant atvėsinamas. Pertrinta per sietelį varškė sumaišoma su atšalusiu pudingu ir cukrumi. Kremas dedamas į stiklinį pusdubenį ..

Recepto vertinimas: 0

Anties paštetas su greipfrutų ir aviečių padažu

Paruošti marinatą: dubenėlyje sumaišyti portą, konjaką ir apelsinų žievelę. Anties kepenėles ir krūtinėlę 12 val. palaikyti marinate.Sviestą ištirpinti ir šiek tiek atšaldyti.Mėsą bei kepenėles išimti iš marinato ir maišikliu sutrinti su kiaušiniais.Trinant supilti sviestą...

Recepto vertinimas: 0

Rabarbarų ir uogų sriuba

Rabarbarus nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Prikaistuvyje ant mažos ugnies pakaitinkite 10 g cukraus pudros, kol susidarys karamelė. Atskieskite baltuoju vynu ir, toliau maisydami, kaitinkite. Į sirupą sudėkite rabarbarus ir avietes, virkite 10 minučių, tada nusunkite. Braskes perpjaukite..

Recepto vertinimas: 4

Citrininis pudingas su uogomis

1. Uogas nuplauname, nusausiname ir lygių sluoksniu suberiame į 600ml talpos kepimo formą. Keletą paliekame papuošti. 2. Dideliame dubenyje išsukame sviestą su 50g cukraus. Įmaišome citrinos žievelę ir pamažu, sukdami įmaišome likusį cukrų, miltus, kiaušinių trynius ir pieną..

Recepto vertinimas: 0

Tortas "Barbė"

Formą iškloti sviestiniu popieriumi ir jame apibrėžti du 19 cm skersmens apskritimus. 2 baltymus suplakti su 1 šaukštu vandens, vaniliniu cukrumi ir 60 g cukraus. Sudėti trynius, kepimo miltelius ir miltus bei krakmolą ir viską sumaišyti. Konditerinį švirkštą pritraukti masės ir pri..

Recepto vertinimas: 4

Tortas su Bezė apvalkalu

Suplakti trynius su puse kiekio cukraus. Putas sumaišyti su tryniais, miltais, 60 g krakmolo, kepimo milteliais ir citrinos žievelėmis. Tešla ištepti formą ir kepti 30 min. 175 laipsnių temperatūros orkaitėje. Ištirpinti 3 šaukštelius želatinos. Sūrelį sutrinti su jogurtu. Citrinos ..

Recepto vertinimas: 5

Aviečių ir grietinėlės kokteilis

Avietes suberti į pasukas, įpilti sirupo, sudėti medų ir ledą. Viską gerai suplakti. ..

Recepto vertinimas: 0

Citrininis varškės pyragas (foto)

Virtuviniu kombainu sumalkite sausainius (jei neturite kombaino, sudėkite sausainius į indą ir sutrinkite kočėlu). Mikrobanginėje krosnelėje ištirpinkite sviestą ir supilkite į sumaltus sausainius, gerai išmaišykite. Suberkite sausainių mišinį į formą, kurioje kepsite pyragą ir g..

Recepto vertinimas: 3

Vyniotinis su avietėmis ir grietinėle

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Tešlai skirtų kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir išplakti iki purumo. Po truputį plakant suberti 100 g cukraus. Baltymus su likusiu cukrumi išplakti iki standžių putų ir sudėti ant išplaktų trynių. Ant viršaus išsijoti miltų, k..

Recepto vertinimas: 0

Biskvitinis tortas su avietėmis

Tešlai kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir su cukrumi išplakit iki purios masės. Sudėti prieskonius. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai sudėti ant trynių masės. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti ant baltymų. Viską atsargiai išmaišyti, supilti..

Recepto vertinimas: 1

Biskvitiniai - jogurtiniai bokšteliai su kiviais ir avietėmis

Orkaitę įkaitinti iki 200-225°C temperatūros. Nutarkuoti citrinos žievelę. Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių ir su 2 šaukštais šalto vandens elektriniu maišikliu didžiausiu greičiu išplakti iki standžių putų. Plakant po truputį suberti 80 g cukraus bei pusę tarkuotos žie..

Recepto vertinimas: 0

Karštas aviečių kokteilis

Atrinkite 30 gražesnių aviečių ir suverkite jas ant 6 medinių pagaliukų. Sudėkite į šaldiklį. Likusias avietes pertrinkite per sietelį (jei šaldytos- pirmiausia atšildykite) ir masę po lygiai padalinkite į 6 dalis bei sudėkite į stiklines. Į kiekvieną jų įpilkite po šaukštą..

Recepto vertinimas: 0

Pyragaičiai su avietėmis ir šampano kremu

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Iškočioti labai plonai, sudėti ant skardos ir subadyti šakute. Kepti iki 220°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 25-30 min., kol tešla parusvės. Avietes nuplauti ir nusausinti. 125 ml pieno užvirinti su grietinėle, cuk..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotos tešlos laiveliai su avietėmis ir ledais

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Tešlą iškočioti ir supjaustyti į 20 vienodų rombų. Juos aptepti plaktu kiaušiniu ir pabarstyti cukraus granulėmis. Rombus sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepti o..

Recepto vertinimas: 0

Milžiniškas plikytas pyragaitis su kriaušių kremu ir avietėmis

Sviestą arba margariną užvirinti su 500 ml vandens. Puodą nukelti nuo viryklės ir iš karto suberti miltus, sumaišytus su krakmolu. Maišyti tol, kol susidarys tešlos gniužulas ir lengvai atsiskirs nuo puodo kraštų. Karštą tešlą iš karto sudėti į dubenėlį ir po vieną įmaišyti..

Recepto vertinimas: 0

ŠILDANTIS AVIEČIŲ KOKTEILIS

Artinkite 30 grazesniu avieciu ir suverkite jas ant sesiu mediniu lazdeliu. Sudekite i saldikli. Likusias avietes atsildykite, pertrinkite per sieteli ir mase padalinkite po lygiai sesioms stiklinems. I kiekviena ju ipilkite po sauksta likerio ir ismaisykite. Uzpilkite labai karstos arbatos ir, jei ..

Recepto vertinimas: 0

OBUOLIŲ IR AVIEČIŲ DŽEMAS

Avietes nuplauti, nuvarvinti ir pertrinti per sieteli. Obuolius nuplauti, isimti seklas ir supjaustyti gabaleliais. Obuoliu gabalelius troskinti mazame kiekyje vandens, kol obuoliai issileis. Pertrinti per sieteli. Obuoliu mase sumaisyti su avieciu mase, supilti cukru ir virti apie 30 min. Supilstyt..

Recepto vertinimas: 0

RAUDONŲJŲ SERBENTŲ IR AVIEČIŲ TYRĖ

Serbentus ir avietes sumaigome, suberiame cukru (150 g cukraus 1 kg uogu). Ispilstome i paruostus stiklainius (paliekame 1 cm iki stiklainio virsaus), uzdengiame ir pasterizuojame: puses litro stiklainius - 20, litro -25 minutes...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: avietes