24 rezultatų ieškant "aplieti"

Džiovinti abrikosai, aplieti šokoladu

Forma išklojama pergamentiniu popieriumi arba folija. Abrikosai nuplaunami ir nusausinami. Tamsaus šokolado plytelės sudedamos į nedidelį karščiui atsparų dubenėlį. Jis įtaisomas virš verdančio vandens puodo ir maišoma, kol šokoladas ištirps. Šiek tiek ataušinama. Abrikosų gabal..

Recepto vertinimas: 0

Japoniškas aguonų ir obuolių pyragas

Aguonas nuplikyti verdančiu vandeniu ir 2 kartus permalti. Obuolius nulupti, stambiai sutarkuoti. Margariną ištrinti su cukrumi, įdedant po vieną trynį. Kai cukrus ištirps, dėti po šaukštą aguonų ir tarkuotų obuolių. Baltymus išplakti, supilti į tešlą ir gerai išmaišyti. Ta..

Recepto vertinimas: 4

Smėlinis plikytas pyragas

Cukrų ir kiaušinius ištrinti. Įpilti esencijos, romo, suberti krakmolą, 2 šaukštus miltų ir maišyti 6 minutes. Pastoviai maišant sudėti minkštą margariną, šaukštą miltų, išmaišytų su kepimo miltelius. Kepti 175 laipsnių temperatūroje apie 1 val. Karštą pyragą subadyti ir ..

Recepto vertinimas: 0

"Strazdanotasis" pyragas

Pieną užvirti maišant su aguonomis, margarinu. Trynius ištrinti su cukrumi ir sudėti į šiltą aguonų masę, suberti miltus, kepimo miltelius. Supilti išplaktus baltymus, bakalie, išmaišyti. Tešlą sukrėsti į formą ir kepti 200 laipsnių temperatūroje. Iškepusį pyragą aplieti sav..

Recepto vertinimas: 4

Ypatinga veršiena

Mėsą nuplauti ir gerai išmaigyti rankomis. Pusę česnako skiltelės sutrinti su druska, muskato riešutais, kardamonu ir cinamonu. Šiuo prieskonių mišiniu įtrinti mėsą, keliose vietose prieš tai ją pradūrus. Kitą pusę česnako skiltelės sutrinti su druska, pipirais, citrinos sultim..

Recepto vertinimas: 0

Krevetės morkų padaže

Krevetes išvalyti ir pakepinti. Išspausti morkų sultis ir jas prakošti. Sultis pašildyti, pridėti druskos, pipirų, cinamono, tuomet įmesti gabaliuką sviesto. Cukiniją ir salieros šaknį supjaustyti ir išvirti. Plonais griežinėliais supjaustyti bulvę ir fritiūrinėje iškepti bu..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių suflė

Sūrį sutarkuoti. Paimti gilų ugniai atsparų indą, ištepti jį sviestu (apie 15 g), o kraštus pabarstyti 2 šaukštais sūrio. Indą pastatyti į šaltą patalpą. Į puodą supilti pieną, įdėti į jį lauro lapelius, virti ant silpnos ugnies 30 minučių. Susmulkinti saldžiuosius ra..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos kepenys

Nuvalytas daržoves supjaustyti ir 15 minučių paskrudinti ant silpnos ugnies svieste (30 g). Nuo kepenų pašalinti plėveles, kepenis tampriai susukti, apvynioti siūlais ir kepinti aliejuje ant stiprios ugnies kol paskrus. Pabarstyti druska ir pipirais. Ant keptuvės dugno išdėlioti daržove..

Recepto vertinimas: 2

Čampandongo (paplotėliai su mėsos įdaru)

Smulkiai supjaustyti svogūną ir mėsą, pakepinti juos nedideliame augalinio aliejaus kiekyje. Įdėti sutrintų kmynų ir cukraus. Rusvai pakeptą mėsą aplieti citrinų sultimis, apiberti pipirais, smulkintais riešutais. Troškinti 15 minučių, o po to nuovirą nupilti. Atskirai paruošti t..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiškas viščiukas II

Porcijomis supjaustytą viščiuką pakepinti aliejuje iki paskrus odelė. Po to aplieti baltuoju vynu, mėsos sultimis, įdėti pomidorų padažo ir troškinti kol suminkštės. Grybus pakepinti ant grotelių, supjaustyti smulkiais gabaliukais. Nulupti pomidorų luobeles, išimti sėklas ir pakep..

Recepto vertinimas: 0

Mechiko omletas

Šviežius grybus supjaustyti gabaliukais ir paskrudinti svieste. Vėliau į juos sudėti išvalytas, siauromis juostelėmis supjaustytas, svieste iškeptas paprikas. Nulupti pomidorų luobeles, išimti sėklas, pomidorus smulkiai supjaustyti, pakepinti svieste ir sumaišyti su grybais ir paprika...

Recepto vertinimas: 0

Blyneliai su mėsa

Į pasūdytą vandenį lėtai berti kukurūzų miltus, įpilti aliejaus, išmaišyti, keletą minučių pavirti. Nuėmus nuo ugnies apdengti ir atšaldyti. Įmušti kiaušinį, atskiesti pienu taip, kad gautųsi blynų tešlos tirštumo masė. Iškepti 6-8 cm skersmens blynus. Virtą vištieną ir..

Recepto vertinimas: 2

Kiaulienos sriuba

Virti ryžiai turi būti birūs. Liesą kiaulienos dalį supjaustyti kubeliais ir pakepinti iki gelsvumo kartu su svogūnu, pjaustytu plonomis riekelėmis. Morką, ropę, porą, bulves supjaustyti, įdėti baziliko, mairūno ir raudonėlio, pakepinti, aplieti sultiniu arba vandeniu, įdėti nulupt..

Recepto vertinimas: 5

Sopa de sebolija (svogūnų sriuba)

Smulkiai supjaustyti svogūną, įdėti sviesto ir troškinti uždengus apie 20 minučių. Po to įberti miltų, druskos, prieskonių, įpilti mėsos sultinio, pieno ir grietinėlės. Masę virti 20 minučių. Tuo metu augaliniame aliejuje pakepti duonos riekeles. Sutarkuoti sūrį, sumaišyti su ..

Recepto vertinimas: 0

Pomidorų salotos

Pomidorus perpjauti, sudėti perpjautomis pusėmis žemyn į salotinę, pabarstyti druska, aplieti citrinos rūgštimi, šonuose išdėlioti alyvas ir svogūnų laiškus. Įpilti augalinio aliejaus, apibarstyti pipirais. Ant viršaus uždėti citrinos riekutę. ..

Recepto vertinimas: 0

Lęšių salotos

Lęšius pamerkti nakčiai. Kitą dieną virti kartu su daržovėmis apie 30-45 minutes. Nukošti. Bulves išvirti neluptas. Po to nulupti ir supjaustyti kubeliais. Svogūną nulupti ir supjaustyti riekutėmis, pakepinti. Nuplauti ir supjaustyti šakniavaisius. Nulupti ir kuo smulkiau supjaustyti ..

Recepto vertinimas: 0

Raudonųjų pupelių salotos

Pupeles iš skardinių sudėti į sietelį, nuplauti, nuvarvinti vandenį. Nulupti svogūną ir kaip galima smulkiau supjaustyti. Žalumynus taip pat susmulkinti ir viską sudėti į dubenį. Paruošti padažą iš citrinos sulčių, Balzamiko acto, augalinio aliejaus, druskos ir pipirų. Nuplauti..

Recepto vertinimas: 0

Vištos krūtinėlė su mangais ir salotomis

Iš citrinų išspausti sultis, į jas įpilti apie 0,25l. vandens ir tuo mišiniu aplieti kruopas. Palikti pusei valandos. Jei per tą laiką skystis visas nesusigeria, likutį nupilti. Pomidorą nuplikyti verdančiu vandeniu ir nulupti luobelę. Pomidorą perpjauti pusiau ir išimti sėklas. Min..

Recepto vertinimas: 1

Pyragas su uogomis "Siurprizas" (Jūratės)

Batono dugną nupjauti. Jei batonas labai purus ir minkštimas gerai susispaudžia, jį prispausti. Galima dalį batono minkštimo išimti, o likusį prispausti. Vidų aplieti tirpintu šokoladu (šokoladą sutrupinti ir kaitinant išlydyti su šlakeliu pieno), pabarstyti smulkintais džiovintais ..

Recepto vertinimas: 0

Imperatoriaus pyragas (Torta imperial)

26 cm skersmens formą ištepkite sviestu arba aliejumi ir apibarstykite miltais, perteklių nupurtykite. Migdolus nuplikykite, perliekite šaltu vandeniu, nulupkite ir sumalkite. Vanilės ankštį įpjaukite ir iškrapštykite šerdį. Ankšties neišmeskite. Orkaitę įkaitinkite iki 175°C temp..

Recepto vertinimas: 0

Punšo tortas

Orkaitę įkaitinti iki 175-200°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų. Baltymus su 6 šaukštais šalto vandens išplakti iki standžių putų. Plakant suberti cukrų bei citrinos žievelę. Maišiklio greitį sumažinti iki žemiausios padalos ir po vieną sudėti trynius. ..

Recepto vertinimas: 0

Bananinis keksas

Bananus sutrinti su grietine, sudėti vaisių cukrinukus (cukatas), druską ir supilti 100 g cukraus. Kiaušinius išplakti, pamažu supilti likusį cukrų, plakant suberti vanilinį cukrų. Tada suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliai. Po truputį sudėti viską į bananų masę ir maišyt..

Recepto vertinimas: 0

VARŠKĖČIAI SU DUONA IR RAZINOMIS

Varske istrinti, suberti tarkuota duona, cukru, razinas, supilti isplaktus kiausinius, pasudyti ir ismaisyti. Suformuoti rutuliukus, pavolioti juos miltuose ir isvirti pasudytame vandenyje. Isgriebti, aplieti sviestu ir apiberti tarkuota duona...

Recepto vertinimas: 0

DŽIŪVĖSIŲ PUDINGAS

I maltus dziuvesius supilti lydyta sviesta, gerai istrinti, ipilti grietine, trynius, cinamona, cukru ir isplaktus baltymus. Mase ismaisyti, sudeti i lekste ir aplieti lydytu sviestu..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: aplieti