Krevetės morkų padaže

Ingridientai:
6 krevetės,
350 g morkų,
30 g sviesto,
cukinija,
saliero šaknis,
bulvė,
druskos,
pipirų,
cinamono.
Gaminimas
Krevetes išvalyti ir pakepinti. Išspausti morkų sultis ir jas prakošti. Sultis pašildyti, pridėti druskos, pipirų, cinamono, tuomet įmesti gabaliuką sviesto.

Cukiniją ir salieros šaknį supjaustyti ir išvirti. Plonais griežinėliais supjaustyti bulvę ir fritiūrinėje iškepti bulvių traškučius. Krevetes sudėti į lėkštę, aplieti padažu. Ant krevečių sudėti traškučius ir išvirtas daržoves. Patiekalą papuošti cinamono lazdelėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!