Meksikietiškas viščiukas II

Ingridientai:
210 g viščiuko,
30 g alyvuogių aliejaus,
20 g baltojo vyno,
50 g mėsos sulčių,
6 g pomidorų padažo,
80 g šviežių baltų grybų,
60 g pomidorų,
50 g saldžiosios paprikos,
5 g kvietinių miltų,
50 g baltos duonos, druskos.
Gaminimas
Porcijomis supjaustytą viščiuką pakepinti aliejuje iki paskrus odelė. Po to aplieti baltuoju vynu, mėsos sultimis, įdėti pomidorų padažo ir troškinti kol suminkštės. Grybus pakepinti ant grotelių, supjaustyti smulkiais gabaliukais. Nulupti pomidorų luobeles, išimti sėklas ir pakepti. Papriką išvalyti, pavolioti miltuose, apibarstyti druska ir iškepti aliejuje. Viščiuko gabaliukus išdėti ant keptų duonos riekių, aplinkui puokštelėmis išdėlioti garnyrą ir aplieti mėsos sultimis. Galima patiekti su salotomis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!