Pienas, pieno receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Pienas. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/pienas/63

LENKIŠKI SKREBUČIAI SU ŽIRNELIAIS IR MORKOMIS

Morkas sutarkuoti, sumaisyti su zirneliais, iberti cukraus, miltu, druskos, ideti sviesto, ipilti karsto vandens ir virti uzdengtame inde 10-15 min. Kiausini isplakti su pienu. Duonos riekeles pavilgyti plakinyje, pavolioti dziuveseliuose ir apkepti. Morkas su zirneliais isversti i dubeneli, apedeti..

Recepto vertinimas: 0

Obuoliai vanilės padaže

Vidutinio dydžio obuoliai nulupami, šaukštu išimamos sėklidės. Vanduo su cukrumi ir vanile užvirinamas, sudedami obuoliai ir verdami ant silpnos ugnies, kol suminkštėja. Kiauru samčiu obuoliai išimami iš sirupo, sudedami į plokščią stiklinį pusdubenį, atvėsinami ir pridedama juo..

Recepto vertinimas: 0

Kakavos gėrimas su cinamonu

Užverdame pieną. Puodelyje sumaišome kakavą, cinamoną ir cukrų su 0,5 stiklinės verdančio pieno. Šį mišinį supilame į puodą, dar kartą užverdame ir nukaičiame...

Recepto vertinimas: 0

Obuoliai apelsinų žievelių padaže

Džiovinta apelsino žievelė išverdamą ir smulkiai sukapojama. (Naudojant šviežią apelsino žievelę, ji nutarkuojama nuo pusės apelsino.) Pusė stiklinės pieno užvirinama, supilamas likusiame piene išleistas krakmolas, sudedama apelsino žievelė ir pavirinama. Trynys išsukamas su cukru..

Recepto vertinimas: 0

Slaptas romanas

Visi ingridientai turi būti šalti. Kondensuotą pieną gerai suplakti su romu ir supilti į taurę. Ant viršaus plona srovele per peilį ar šaukštelį supilti serbentų likerį. Pilti atsargiai, kad serbentų likeris būtų viršuje. (skanaus :))..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis medaus kremas

Ingredientus pamažu gerai išmaišyti. Galima gardžiuotis prie kavos, patiekti su varške, ledais, užpilti vaisius, pertepti pyragus, vyniotinius. Tiesiog sumaišius su pasukomis ar pienu gaunamas skanus kokteilis ..

Recepto vertinimas: 0

Virtas padažas salotoms

Norint pagaminti virtą padažą, reikia keptuvėje sumaišyti miltus, garstyčių miltelius, cukrų, žiupsnelį kajano ir kiaušinio trynius. Įmaišykite tirpinto sviesto, pieno ir vyno acto. Be paliovos maišydami, kaitinkite ant mažos ugnies, kol mišinys sutirštės. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

RIEŠUTINIAI LEDAI

Piena su cukrumi supilti i vidutinio dydzio puoda. Maisyti ir kaitinti ant silpnos ugnies, kol pienas pakils, o cukrus istirps.Kukuruzu miltus sumaisyti su truputeliu kondensuoto pieno ir sukresti i pieno ir cukraus misini. Vel kaitinti ant silpnos ugnies mazdaug 3-4 minutes, kol mase prades stingti..

Recepto vertinimas: 0

MANŲ KRUOPŲ PYRAGĖLIAI

Isverdame tirsta manu kose. Supilame i negilu dubeneli ir pastatome, kad atvestu.Atvesusia kose supjaustome keturkampiais gabaleliais, pamirkome isplaktame kiausinyje, pavoliojame dziuveseliuose ir apkepame svieste. (Kvieciu prie st)..

Recepto vertinimas: 5

Grietininiai saldainiai

Viską virti ant silpnos ugnies, kad sutirštėtų. Maišyti. Kai pradės tirštėti, perpilti į didesnį indą. Masei pakankamai sustingus , supjaustyti ir pavolioti cukraus pudroje. ..

Recepto vertinimas: 0

"ARKAS"

Inde, pastatytame ant puodo su verdanciu vandeniu, isplakti kiausinius, supilti grietine. Viska supilti i verdanti pasaldinta piena. Kai suvirs, perkosti per labai tanku sieteli (arba per drobes maiseli). Persunkus, mase palaikyti saldytuve, perdeti ant lekstes, papuosti plakta grietinele (su cukrum..

Recepto vertinimas: 0

SORŲ MALTINUKAI

Isverdame kose, istatome i orkaite 30 minuciu. Atvesiname, Imusame kiausini, ismaisome. Darome maltinukus, apvoliojame dziuveseliuose ir kepame ikaitintuose riebaluose. Maltinukus patiekiame su grietine. (Kvieciu prie st)..

Recepto vertinimas: 0

Braškinis paukščių pienas

Keletą braškių atidėti, kitas išsukti su varške, cukrumi, sirupu, pabaigoje supilti citrinos sultis. Želatiną ištirpinti nedideliame kiekyje vandens. Grietinėlę išplakti iki standumo, sumaišyti su želatina ir viską supilti į varškės ir braškių mišinį. Padėti, kad sustingtų...

Recepto vertinimas: 0

Šaltalankių kremas

1 stikline sulciu, 1 stikline vandens, 1 stikline cukraus kaitiname puode. 0,5 stiklines vandens sumaisome su krakmolu ir supilame i karsta sirupa, uzviriname. Kisieliu atsaldome ir sumaisome su plakta grietinele. Krema sudedame i taures, apslakstome isvirtu sokoladu, papuosiame plakta grietinele, s..

Recepto vertinimas: 0

Sūris su aviečių padažu

Uogas perrenkame. Pusę jų sutriname, padarydami tyrę. Ją sumaišome su per sietelį pertrinta varške ir pienu. Pagardiname cukrumi, druska ir maltais pipirais. Svogūną nulupame ir smulkiai supjaustome. Salotas suplėšome nedideliais gabalėliais. Citrinų sultis sumaišome su šaukštu ali..

Recepto vertinimas: 0

Bananinis jogurtas

Sudedame į kombainą bananus, cukrų, kefyrą. Plakame tol, kol masė pasidarys tiršta ir be banano gabaliukų. Svarbu: jei dėsite pieną, masė bus per saldi ir ne tokia tiršta. ..

Recepto vertinimas: 0

Skrebučiai su sūriu

Kiaušinius , pieną ir miltus suplakti , įdėti tarkuotą sūrį ir smulkiai supjaustytus petražolių lapelius . Bandelę supjaustyti riekutelėmis , pamirkyti tešloje ir apkepti ...

Recepto vertinimas: 0

Uogos su pienu

Uogos perrenkamos, nuplaunamos, sudedamos į stiklinį pusdubenį, pabarstomos miltiniu cukrumi ir užpilamos pienu arba grietinėle. Taip paruošiamos braškės, avietės, mėlynės, žemuogės, gervuogės. ..

Recepto vertinimas: 0

Rageliai su abrikosais

Pieną pašildyti, kad būtų drungnas. Miltus gerai išmaišyti su sausomis mielėmis. Suberti cukrų, druską, supilti drungną pieną ir sviestą arba margariną. Viską suminkyti į vientisą mielinę tešlą. Jei ji pernelyg lipni, įberti dar šiek tiek miltų. Tešlą uždengti ir apie 30 m..

Recepto vertinimas: 0

Ryto sumuštinis

Grietinėlę, 2 šaukštus medaus, išplaktą kiaušinį, cinamoną, sultis sumaišome ir suplakame. Duonos riekes panardiname į mišinį ir apkepame keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol jos įgaus auksinę spalvą. Apkeptą duoną plonai patepame medumi ir pabarstome šokolado drožlėmis. Ant 5 ..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis plokštainis

Į indą sudėti sviestą, suberti cukrų, kakavą, įpilti vandens ir virti ant mažos ugnies. Kai masė užvirs, nukelti nuo ugnies ir suberti pieno miltelius, visą laiką maišyti. Tada sudėti maltus sausainius, riešutus, razinas, migdolus, išmaišyti ir supilti į stačiakampę kepimo form..

Recepto vertinimas: 0

Trisluoksnis rauginto pieno gėrimas (Jūratės)

I sluoksnis: 0,5 stikl. rūgpienio išplakti su atšaldytomis uogomis, įdėjus cukraus ar medaus. II sluoksnis: 0,5 stikl rūgpienio išplakti su kakava, cukrumi ar medumi. III sluoksnis - tai spaustos apelsinų sultys. Vieną po kito pilti atsargiai į aukštą stiklinę, kad n..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių plokštainis 2 paruošimas

Bulvės sutarkuojamos, nuspaudžiamos, užplikomos verdančiu pienu, pasūdomą, sumaišoma ir kepama riebalais išteptoje skardoje orkaitėje. ..

Recepto vertinimas: 0

Bananu pienas

Bananus smulkiai supjaustyk, suberk i gylu inda, supilk piena ir viska gerai isplak maisytuvu - kol pasidarys vientisa mase. Paskui ipilk jogurto ir dar paplak. Bananu piena ispilstyk i stiklinias. Stai ir viskas! BE GALO SKANU! (Odeta)..

Recepto vertinimas: 0

Omletas su mėlynėmis

Sumaišome trynius, kiek pašildytą medų, pieną ir miltus. Pasūdome, įberiame vanilės, tarkuotų citrinos žievelių, įpilame brendžio. Kiaušinių baltymus plakame su cukrumi, kol susidaro standžios putos. Paskui labai atsargiai įmaišome į tešlą.Sviestą ištirpiname. Pakaitiname ja..

Recepto vertinimas: 0