Pienas, pieno receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Pienas. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/pienas/6

Aguročių apkepas

Agurotį išdarinėti, išvirti pasūdytame vandenyje, pertrinti per sietelį. Šią masę patroškinti su sviestu arba margarinu, suberti tarkuotą sūrį, džiūvėsėlius, sudėti trynius išplaktus baltymus, šaukštą supjaustytų petražolių, supilti pieną, įberti maltų pipirų, pasūdyti..

Recepto vertinimas: 4

''Baltas

Mikseriu išplakti kiaušinius su cukrumi .Išplakus dėti kondensuotą, grietinę, miltus ir sodą (nugesintą).Tuomet viska išpilti i skardą ir kepti 30 - 40 minučių. (Rimvydė)..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena žaliajame kari padaže (Kaeng Khiao Wan Kai) (foto)

Pagaminamas žaliasis kario padažas: čili pipirai sumalami su druska, pridedama kapotos citrinžolės, kapotos kaffir žaliosios citrinos žievelės, kapotos kalendros šaknies, sudedamas šalotinis svogūnas, pipirai, kalendros sėklos, kmynų sėklos ir krevečių padažas. Viskas gerai sumai..

Recepto vertinimas: 0

Mielinės tešlos pyragėliai su vyšniomis

Miltus dubenėlyje gerai sumaišyti su sausomis mielėmis. Sudėti kitus tešlai skirtus produktus ir elektriniu maišikliu viską suminkyti į vientisą tešlą. Jei tešla labai lipni, įberti dar truputį miltų. Tešlą apie 30 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Tešlos tūris turi p..

Recepto vertinimas: 5

Tiršta ryžių košė su pienu

Ryžius gerai išplaukite šaltu vandeniu, dėkite į verdantį vandenį. Užvirinę vieną kartą, nusunkite per koštuvą ir perpilkite šaltu vandeniu. Kai vanduo nuvarvės, ryžius dėkite į 6 stiklines karšto, bet neverdančio vandens arba pieno. Virdami dažnai maišykite, kad neprisviltų...

Recepto vertinimas: 2

Balto šokolado tortas

Puodelyje išlydikite riebalus ir ataušinkite. Migdolus išmaišykite su dviem kiaušiniais. Persijokite miltų ir kepimo miltelių mišinį. Į migdolų-kiaušinių masę suberkite cukrų, miltus ir druską. Tešlą stipriai plakite (geriausiai mikseriu) apie 5 minutes. Likusius keturis kiaušin..

Recepto vertinimas: 3

Bananų pyragas (Aldonos)

1. Kiaušinį ir cukrų išplakti (mikseriu). Sutrinti bananus ir įmaišyti į išplaktą masę. Sviestą ištirpinti ir ataušinus sudėti taip pat į ruošiamą masę. Grietinėlę taip pat supilti į ruošiamą pyragą. 2. Sumaišyti sausus ingredientus: miltus, vanilinį cukrų, kepimo mi..

Recepto vertinimas: 3

DIETINĖ SRIUBA

Bulviu kose praskiesti karstu pienu, prideti aviziniu dribsniu nuoviro, dilgeliu milteliu, druskos, uzvirinti. Sriuba paduoti i stala su dziuvesiais...

Recepto vertinimas: 0

Editos kalėdinis pyragas

Mieles , cukrų ištirpdyt šiltame piene, bet ne karštame, įdėti porą šaukštų miltų ir palaukiame kol iškils. Tada supilame puse ištirpinto margarino ar sviesto, kitą dalį paliekame tešlos kočiojimui. Dedame po truputį miltus ir atsargiai maišome, išminkome tešlą ir l..

Recepto vertinimas: 4

Makaronų apkepas

Išvirtus makaronus atšaldyti ir sumaišyti su kiaušiniais. Į paruoštą skardą suversti makaronus ir ištepti majonezu,tada pabarstyti pjaustytų dešrelių ir smulkiai pjaustytų porų.Paskaninti prieskoniais ir sudeti pjaustytus pievagrybius.Užtepti pomidorų padaža ir sudėti riekelėmis ..

Recepto vertinimas: 4

Kalakutienos kumpeliai kokosu piene

Kalakutienos kumpelius nuplauti, nuimti odelę, supjaustyti kubeliais ir marinuoti su prieskoniais 3 valandas. Po to pakepti be aliejaus (tam geriausiai tiktų zepter ar berghoff, bauer puodai) su šaukštu vandens. Kai mėsa suminkštės, į puodą sudėti gręžinėliais supjaustytus kaštonus, pa..

Recepto vertinimas: 2

Greitas tinginys

Sausainius sulauzyti.Istirpinti sviesta, supilti piena, cukru, kakava. Pakaitinti iki uzvirimo ir uzpilti ant sausainiu. Galima ideti razinu. Visa mase ismaisyti ir sudeti i maiselius ir i saldytuva, kad sustengtu. (Asta)..

Recepto vertinimas: 5

"Paukščių pieno" tortas

Prieš pradedant gaminti, reikia želatiną užpilti pienu. Varškė du kartus permalti mėsmale, cukrų, sviestą ir kiaušinius (trynius) išsukti iki purumo, paskui sudėt varškę, visus prieskonius ir viską išmaišyti. Paskui šildyti želatiną. Bliudelį su želatina, užpilta pie..

Recepto vertinimas: 5

Lazanija

Bolonese padažas gaminamas taip: gilesnėje keptuvėje ar vidutinio didumo puode svieste pakepinamas svogūnas, sutarkuota per burokinę trintuvę morka, susmulkintas česnakas. Daržovėms apkepus, sudedamas faršas, susmulkinti grybai (džiovintus grybus prieš tai reikia derai išmirkyti vandeny..

Recepto vertinimas: 4

Mano pica

Įkaitinkite orkaitę iki 220 . Į miltus nuolat maišydami supilkite pieną ir įmuškite kiaušinių. Pagardinkite druska ir pipirais. Skardą ištepkite 1 šaukštu aliejaus, supilkite tešlą ir kepkite 10 minučių. Tuo metu supjaustykite svogūnus ir česnakus, sumaišykite juos su likusiu a..

Recepto vertinimas: 1

Tinginys

Sausainius sutrupiname į dubenį. Puode ištirpiname sviestą, pilame kondensuotą pieną ir ant mažos ugnies verdame apie 5 min. nuolat maišant. Po to šio mišinio įpilame į puodelį ir įdedame kakavą, kad būtų galima gerai išmaišyti.Išmaišius kakavą su mišiniu supilame jį į bend..

Recepto vertinimas: 3

Pyragas su varške, obuoliene ar kitais priedais

Tešla gaminama kaip pagerintam pyragui. Varškė gerai ištrinama su sviestu, mušama po vieną kiaušinį, dalimis beriamas cukrus ir gerai ištrinama, kad būtų vientisa masė, tada suberiamas vanilinis cukrus, nuplautos razinos ir miltai. Kai užminkyta tešla pakyla, iškočiojamas ..

Recepto vertinimas: 0

Bandelės su varške

Mieline tesla ruosiame taip pat, kaip velykinems bandelems. Antrakart pakilusia tesla iskociojame, supjaustome keturkampiais, i viduri dedame varskes, sumaisytos su dzemu, uzlankstome kampus.Is likusiu teslos krastu suformuojame rutuliukus, dedame bandeles i skarda ir kildiname 45-50 min.Tada aptepa..

Recepto vertinimas: 4

Malaizijietiškas medaus pyragas (Lauros)

Cukrų išlydykite iki karamelės ant vidutinio karštumo skylės. Tada supilkite vandenį ir išmaišykite iki krislų dingimo. Sudėkite į puodą sviestą ir, jį išlydę, sirupą atvėsinkite. Išsukite kiaušinius ir į juos supilkite kondensuotą pieną. Suplakite. Nugesinkite sodą ir ..

Recepto vertinimas: 3

Maltiniai su voveraičių padažu

Farsa sumaisome su batono riekelemis, kiausinio plakiniu, krakmolu, prieskoniais. Formuojame maltinius. Juos apvoliojame dziuveseliuose ir apkepame aliejuje. Padazui svieste apkepame kubeliais supjaustyta svoguno galvute. imaisome miltus ir po truputi grietine. Suberiame voveraites ir maltus pipirus..

Recepto vertinimas: 4

Saldus ryžių pyragas su slyvomis

Is teslai skirtu produktu uzminkome tesla,suvyniojame i maistine plevele ir 1 vai.laikome saltai. Idarui suplakame kiausinius ir sumaisome su kondensuotu pienu, ryziais ir cinamonu. Is teslos iskociojame 4-5 mm storio laksta, kuri iklojame i sviestu patepta kepimo forma. Apipjauname teslos krastus. ..

Recepto vertinimas: 4

Močiutės bandelės

Mieles sumaisome su 1 saukstu cukraus, ipilame silta piena, 5-6 saukstus miltu, ismaisome ir pakildiname. Tada supilame istirpinta sviesta, likusi cukru, druska ir dalimis sijodami iminkome miltus. Suformuojame 10 bandeliu ir sudeje i miltais pabarstyta kepimo skarda ir uzdenge ranksluosciu ar kepim..

Recepto vertinimas: 4

Grybai, kepti tešloje (itališka pica) I

Įmaišytą 1 tešlą 40 minučių palaikyti šiltai. II tešlos tūris iki vartojimo turi padidėti 2 kartus. Tešlą iškočioti ir ja iškloti išardomos formos dugną ir sieneles. Grybus ir lašiniukus supjaustyti smulkiais kubeliais ir suberti ant tešlos. Kiaušinius išplakti su skysčiu ir ..

Recepto vertinimas: 4

Kalakutienos maltiniai

Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu ir nuspaustu pyragu, įmušamas kiaušinis, sudedami prieskoniai ir išsuktas sviestas (40 g). Viskas gerai išmaišoma, daromi nedideli maltinukai, pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami įkaitintuose riebaluose. Iškepti dar 10—15 min palaikomi šilto..

Recepto vertinimas: 4

Kugelis su vištiena arba antimi

Bulves sutarkuokite, nusunkite užplikykite vedančiu pienu, įdėkite 50 g ištirpinto sviesto, pasūdykite, išmaišykite. Vištą arba antį supjaustykite nedideliais gabaliukais, sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite 10 – 15 minučių. Išgriebus įtrinkite česnaku. Į ištept..

Recepto vertinimas: 1