Pienas, pieno receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Pienas. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/pienas/49

Uogų ir migdolų pyragas

Orkaitę įkaitinti iki 180°C temperatūros. Sviestą su cukrumi ir vaniliniu cukrumi išplakti iki purios masės. Po vieną įmušti kiaušinius. Miltus sumaišyti su maltais migdolais bei kepimo milteliais ir pakaitomis su pienu sudėti į kiaušinių ir sviesto masę. Tešlą sukrėsti ant rie..

Recepto vertinimas: 0

Tortas ''Saldžioji vėduoklė''

Sausainius sumalame. Sviestą išsukame su kondensuotu pienu, citrinos žievele ir sultimis. Sumaišome su kokosais ir sausainiais. Į mažą tortinę formelę sukreččiame masę, iššlyginame paviršių ir 30 min. paliekame šaltai. Uogas nuplauname ir sumalame. Suplakame pasaldintą grietinėlę..

Recepto vertinimas: 0

Pavasaris

Rūgštynes supjaustome juostelėmis,obuolius - šiaudeliais. Pienių lapus 30 min pamirkome sūriame šaltame vandenyje, supjaustome juostelėmis. Viską sumaišome su majonezu ir jogurtu, užbarstome pienių žiedlapiais ir kitais žalumunais...

Recepto vertinimas: 0

Silkių užkandis su džiovintomis slyvomis (Ramunės)

Išmirkytą silkę nuvalyti, išimti kaulus, užpilti pienu ir 1 val. palaikyti. Užvirti actą su stikline vandens, prieskoniais ir cukrumi, uždengti ir 10 min. virti.Suberti nuplautas razinas, žiedeliais supjaustytą svogūną, agrastus ir perpjautas, pusiau slyvas.2-3 min. virti.Nusausintą s..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir pupelių sriuba su gelsve

Išbrinkintos pupelės verdamos litre vandens, kol pradės minkštėti. Paskui sudedamos supjaustytos bulvės. Kai bulvės išverda, įpilama 0,51 ar kiek daugiau karšto pieno, įberiama druskos ir žiupsnelis susmulkintų gelsvės lapelių. Užvirinama. ..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių apkepas su obuoliais

Išverdama biri ryžių košė. Obuoliai supjaustomi skiltelėmis, išpjaunami sėklalizdžiai. Kiaušiniai išplakami su trupučiu pieno. Į riebalais išteptą ir miltais pabarstytą skardą ar apkepo indą 2-3cm sluoksniu sudedama ryžių košė. Ant jos suberiami pjaustyti obuoliai, užberiama..

Recepto vertinimas: 0

Levante

1. 0,5 l vandens išvirti krapus. 2. į nuovirą įdėti šaukštą tomatų pastos ir rasala 3. mišinį užvirinti 4. pieną sumaišyti su sultimis ir užvirinti ant silpnos ugnies 5. kas minutę maišant pilti po šaukštelį aliejaus, virinti ant silpnos ugnies 5 min. 6. abu mišini..

Recepto vertinimas: 0

Pieno kokteilis

Dviem porcijoms inde įmušamas kiaušinis, įpilamas šaukštas romo, įberiamas šaukštas cukraus pudros, vanilės, supilamos 3 stiklinės pieno ir priberiama gabalėlių sugrūsto ledo. Viskas gerai išplakama šluotele. ..

Recepto vertinimas: 0

Salotos „Gardumėlis“

Kiaušinių trynius ištrinti su cukrumi ir suberti miltus. Į mišinį supilame karštą pieną. Maišant kaitiname, kol pradeda tirštėti. Tada perkošiame, pridedame vanilinio cukraus. Kriaušes supjaustome skiltelėmis ir sudedame į dubenį su mirkytomis razinomis ir užpilamos vaniliniu pada..

Recepto vertinimas: 0

VELYKINĖ ANGELŲ DUONA

I molini dubeni suberkite miltus ir viduryje padarykite duobute. Sutrupinkite mieles, sumaisykite su sauksteliu cukraus pudros, istirpinkite 50 ml drungno pieno ir supilkite i duobute. Su dalimi miltu sumaisykite tirsta tyre. Palaikykite siltoje vietoje 10-15 min., kol tyres pavirsius sutrukines...

Recepto vertinimas: 0

Varškės užpylas

Varškę ištriname su pienu iki vientisos masės, turėtų būti grietinės tirštumo. Smulkiai sukapojame česnaką, krapus. Sudedame į varškės masę , įbėriame druskos pagal skonį ir išmaišome. Skanu valgyti su karštomis virtomis bulvėmis, bulviniais blynais bei bulvėmis "s..

Recepto vertinimas: 0

Grybų sriuba su kukulaičiais

Iš margarino, kiaušinio trynio, miltų , skysčio druskos įmaišyti tešlą ir 30 minučių ją palaikyti. Kapotus grybus ištroškinti su strypeliais supjaustytomis prieskoninėmis daržovėmis.Bulves išvirti vandenyje arba sultinyje. Joms baigiant virti, į sultinį suleisti 2 šaukšteliais ..

Recepto vertinimas: 0

Pieniška ryžių košė

Į verdantį pasūdytą vandenį pilkite cukrų, ryžius ir maišant pavirkite 20 minučių. Tada supilkite pieną, išmaišykite ir statykite puodą į orkaitę 30-čiai minučių. Patiekiant galite pagardinti cinamonu, sviestu ar tarkuotomis citrinos žievelėmis. ..

Recepto vertinimas: 0

Manų blynukai

Į puodą supilti 3 stiklines pieno, stiklinę manų ir išvirti košę. Baigiant virti įdėti sviestą. Baigus virti nukelti nuo ugnies ir ataušinti. Kiaušinius išplakti su druska, cukrumi ir 2 stiklinėm pieno. Suberti kepimo miltelius, miltus, atšaldytą manų košę ir viską labai gerai i..

Recepto vertinimas: 0

SILKĖS SU KRIAUŠĖMIS

Piene ismirkyts silkes nulupti, isimti kaulus. Nuluptas kriauses isvirti, pertrinti, pasudyti, iberti cukraus, prieskoniu. Citrina nulupti, supjaustyti griezineliais. Silkes file deti i inda, uzdengti citrinos griezineliais, uzpilti kriausiu padaza ir truputi patroskinti. Patiekti su balta duona...

Recepto vertinimas: 0

Pomidorų, ryžių ir avienos apkepas

Ryžius biriai išvirti. Pomidorus supjaustyti, pasūdyti ir apibarstyti pipirais. Avieną supjaustyti juostelėmis. Į riebalais išteptą indą sluoksniais dėti ryžius, pomidorus ir avieną. Viršutinis sluoknis turi būti ryžių. Kiaušinių ir miltų plakiniu užpilti apkepą. Apdėlioti svi..

Recepto vertinimas: 0

Padažas su salierais ar petražolėm

Į pagrindinį baltą padažą sudėti tarkuotas prieskonines daržoves, kondensuotą pieną ir pavirinti. Kai jos išvirs, suberti žalumynus. ..

Recepto vertinimas: 0

Tortas "Kalėdinė eglutė"

Išsukti sviestą, į sviestą įmušti po kiaušinį, po 1 valg. š. cukraus, po 1 valg. š. persijotų miltų ir sukti tol, kol bus sudėti visi produktai, suberti van. cukrų, užminkyti tešlą ir padėti į šaldytuvą 2 - 3 val., kad sustingtu. Iš atšaldytos tešlos iškočioti daug įv. dy..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių sriuba

Bulves isverdame, nusunkiame ir sutriname. Miltus pakepiname keptuveje su sviestu, supilame ant bulviu. Tada pilame piena, karsta sultini ir gerai maisydami uzverdame. Suberiame susmulkinta virta kiausini. Patiekdami papuosiame petrazoliu lapeliais...

Recepto vertinimas: 0

Vaisinis pieno kokteilis

Susmulkintus ledus sudėti į mikserį, sudėti kitus produktus ir plakti 1 min. Gerti tuojau pat. Daugiau receptų bei patarimų susijusių su medumi galite rasti adresu : http://medus.skanaus :) ..

Recepto vertinimas: 0

PIENO KISIELIUS

Dalis pieno uzvirinama su cukrumi ir vanile. I ji supilamas likusioje pieno dalyje isleistas krakmolas. Uzvirinama ir atausinama...

Recepto vertinimas: 0

Salotos „Pienių pieva"

•50 g šokolado ištirpiname su grietinėle ir ataušiname. Supilame į lėkštę.•Tuną sumaišome su graikiniais riešutais (truputį paliekame papuošimui). Tris persiko puseles supjaus¬tome kvadratėliais, kitas - vėduoklėmis. 25 g šokolado susmulkiname nedideliais gabalėliais.•Tuną ..

Recepto vertinimas: 0

Šventinis siurprizas su vištienos įdaru

Užmaišyta tešla plonu sluoksniu dedama į aliejų pateptą kepimo formą. Įdarui vištiena apkepama keptuvėje su trupučiu aliejaus,sudedamos atšildytos daržovės,šiaudeliais smulkyta paprika ir rūkyta šoninė. Viską gerai pakepinti, pagardinti prieskoniais, supilti grietinėlę, kečup..

Recepto vertinimas: 0

Sūris su kmynais

Rūgęs pienas supilamas į puodą, suberiami nuplikyti kmynai, pamaišoma ir šildoma ant silpnos ugnies (iki 35—40°C temperatūros). Varškė esti sultingesnė, skanesnė, kai pienas šildomas ilgiau žemesnėje temperatūroje. Kai pieną sutraukia, varškė supilama į drobinį sūrmaišį, ..

Recepto vertinimas: 0

ŽUVIES VYNIOTINIS II

Zuvi sumalti mesmale, sudeti piene ismirkyta duona, pasudyti ir dar karta permalti. Supilti piena, lydyta sviesta, kiausini ir gerai ismaisyti. Mase sudeti i celofana ir suteikti jai vyniotinio forma. Perristi virve ir isvirti garuose. Tiekti supjauscius ir apliejus padazu. Garnyrui tinka virtos bul..

Recepto vertinimas: 0